- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Lumia 929-es már igencsak hasonlít a Surface Phone concept fotójához.
http://news.softpedia.com/news/Nokia-Lumia-929-Leaks-in-Live-Picture-Coming-in-December-with-2-150-mAh-Battery-405008.shtml -
Sofian
őstag
-
Glenda
addikt
Ja nem, ez tiszta MSfikázó (és Nokia) hsz akart lenni, terméknevekben valami briliánsan szarokat tudnak alkotni. Amilyen kreatívak a Lumiát is átnevezik valami Touchscreen Smartphone with Pastel Colors 2014-re.
A Nokiával meg az a bajom, hogy a háromszámjegyű modelkínálatuk átlátható. A 1020 is mondjuk, egyesek szerint flagship, szerintem rétegkészülék. Aztán a 1520-nál azt hittem, hogy az 520 nagy testvére. De akkor a 1320 kinek mije? És ha 2020 lesz a 1020 v2, akkor az hogy is van? És miért nem 1030? Erre írtam
-
Sofian
őstag
Most már kimondhatjuk, hogy megvette az MS a Nokiát? Vagy még megvárjuk a versenyhatóságokat is? Mikor lehet végre kimondani?
http://www.theverge.com/2013/11/19/5121278/nokia-shareholders-approve-microsoft-deal
-
Khan13
senior tag
válasz
#09819904 #151 üzenetére
XP-nél azon dolgoznak, hogy kopjon már ki, max még pár biztonsági foltot kap tavaszig, aztán annyi.
A WP8.1 pedig pont, hogy olyan nagyságrend lesz, mint a droidos 2.3 -> 4.0. Jön az új kernel, friss keretrendszer, plusz egyéb motorházbeli újdonságok, böngésző frissül ás új funkciókat kap, pl kedvencek szinkronizálása PC és telefon között, úgy hallottam jelszó kezelés is bekerül pont így (de ez utóbbi csak pletyka, de van benne ráció), új funkciók, stb. Van, aki Androidon sem használja ki a rendszer tudásának felét sem, de ettől még nem mondhatni, hogy egy merőben új rendszer, csak egy pici update lenne. (Applenél szintén, csak nem írogattam mindenhova külön)
Plusz a telefonos fejlesztői csapat ide-oda volt pakolva a cégen belül, erőforrások szintén vagy volt vagy elvették, de az átalakítás után végre jó helyre kerültek és lehet érdemi munkát végezni.Szerk.: a cukros példád viszont sajnos nagyon találó
-
törölt tag
Nézd, a piacon nagyon régóta új szemlélet megy. Ameddig a gyártó úgy óhajtja, addig támogatást, javítást kap a készülék. Majd, ha lejár az X időre adott támogatás, akkor vagy foglalkozik még vele, mondván ez olyan nemes gesztus, vagy letojja! Az új termékeknél, ha időközben tojik a gyártó a dolgokra, az annak tudható be, hogy új készülékeket dob piacra. Nincs ez másképp sehol! Jön az új droid, akkor jön az új Nexus, jön az új iOS jön az új iPhone, az új WP esetében is jönnek a tabletek és a telefonok. Egyedül talán a desktop OS-ek kapnak úgy támogatást, hogy ne kelljen új gépet (is) venni.
Ezt sajnos el kell fogadni! Mára a piacon a trendeknek kell előbb megfelelni, utána jöhet minden más!
A nép mit vár el? Mindig új és újabb készülékeket. A legtöbb ember megmondani nem tudja, hogy azon kívül, hogy új, mégis miért volt jó lecserélni az előző, max 1 éves készüléket?!
Nézd meg a hirdetéseket! Vannak egyesek akik korrekten bevallják az eladási indoknál, hogy a készüléket amit megvettek premierbe, nem tudják kihasználni, vagy épp nagy a mérete, stb.! Mindez hűen tükröz dolgokat.
A gyártók pedig kiélvezik azt, hogy a barom nép rohan vásárolni. Ez tipikusan ugyanolyan, mint az "Akció" felirat. Nem baj, ha két napja a cukor 260 volt, most meg "akcióban" 285... Akkor is rákap a marhája!
Ilyenkor sokan bután a gyártókra mutogatnak ujjal és anyáznak habzó szájjal, hogy mekkora szemetek. Holott a gyártók csupán felvették a lépést az igényekkel! A nép pedig elfelejtette időközben, hogy most mégis mit is akar? Az adott készüléken lévő rendszert updatelni, hogy többet tudjon, jobb legyen, vagy új készüléket? Ez egy buta mókuskerék amit egyszer a vevők, egyszer a gyártó hajt. Majd talán valamikor jön egy személetváltás és akkor azután más lesz az összhatás. -
törölt tag
A várható szoftveres változtatások listája egyelőre nem ismert, de várakozások szerint egy mélyen integrált értesítési rendszer...
Ez ra is fer, mert ez jelenleg egy kalap sz#r. Gyakorlatilag semmirol nem ertesit a keszulek, kiveve: nem fogadott hivas, sms, mail. Raadasul ebbol az sms mar a reg mult zeneje.
-
törölt tag
Ha bármilyen update vagy hasonló érkezni fog, akkor arról itt lehet majd infót találni: http://www.wpcentral.com/. Ezen kívül a Mobilaréna majd úgyis ír egy cikket róla. Tehát aki nem tud angolul vagy nem akar elvándorolni más oldalakra, az itt is értesülni fog!
A Microsoft jelenleg munkálkodik egy rakás dolgon. Ilyen például a Windows XP egy-egy régebbi hibajavítása, a Windows 7 esetében most kijött problémák orvosolása, a Windows 8 RT rendszer egyes kompatibilitási dolgai, alkalmazásai, illetve a Windows 8 és 8.1 asztali OS verziók javítgatása. Ez a softwares oldal!
Hardwarees oldalról nézve jelenleg a Surface tabletekkel is elvan foglalva, illetve a Surface Phone készülékkel. Természetesen a Surface Phone jelenleg még pletyka szintű! Viszont ugye, mivel a Microsoft felvásárolta a Nokia-t, így érthető, hogy dolgoznak okostelefonon is! Úgyhogy idén nem igazán hinném, hogy bármivel előrukkolnának a kisebb hibajavításokon kívül. Jövőre pedig ugye elég egyértelmű, hogy piacra kell dobni új készülékeket nagyobb, újabb tudással és akkor, ahogy a gyártóknál már ez lenni szokott, softwares újdonságok is érkeznek!
Azt sem szabad elfelejteni, hogy a Windows Phone rendszer azért erősen zárt. Tehát nem lesz akkora hatalmas erejű Update, mint mondjuk az android esetében a 2.3.X-ről a 4.X.X váltásnál! Vagy az iOS 7 esetében megjelenő újdonságokról! Ettől függetlenül lesz akinek pont jól fognak jönni a frissítések. De átlag embert aki csak Facebook, Skype, net, zenehallgatás üzemmódban él, számukra totálisan lényegtelen!
Azt pedig csak halkan jegyzem meg, hogy a telefon esetében ott lesz az Update, ha érkezik valami. -
kcsa
veterán
válasz
Set-Comment™ #149 üzenetére
Egyetértek.
-
bump3r111
tag
Vajon kidobják a 8.1-et a kis Lumia 520-ra is? Nyilván jó sok minden nem lesz elérhető rajta, (ahogy most is akad hiányosság a nagytesókhoz képest) de az új rendszer faya lenne. Valaki?
-
kcsa
veterán
válasz
Set-Comment™ #141 üzenetére
Igen máris jobban érzem magam. De főleg attól hogy nem tudsz érdemben válaszolni.
-
BOBAKILL
őstag
Lehet hogy nem testre szabható (még) annyira a WP8, de legalább megbízható és stabil. És nem utolsó sorban baromi gyors minden. Ha nem tetszik a kinézete az egyéni probléma. Nekem évekig volt androidom (nem gagyi szarok, L9, SXP.) és kicsit megváltás volt használni a WP-t. A rendszer úgy működik ahogy kell, nem lassul be a névjegyzéknél..stb.
A 8.1 meg szerintem sok hasznos újítást hoz majd. -
kcsa
veterán
válasz
Set-Comment™ #138 üzenetére
És te láttál már? Én most is Win8ról pötyögök. De még mindig nem értem hogy hogyan gondoltok párhuzamot vonni egy 17-26" méretű és egy 4-5" méretű képernyő, és az azon elférő, valamint a kisméretű képernyőn ujjal is kezelhető tartalom között.
Ha egymás mellé rakod a telefonod, és a monitorod, meglepődve veheted észre, hogy a csempék mérete többé-kevésbé hasonló, ellenben a képernyő mérete legkevésbé sem...
-
daniel909
addikt
Mar miert ne latszana? A fekete is latszik. Egy egyseges hatter jol mutatna a csempek alatt. Amugy az ios ikonjai ala sem illenek a normalis kepek mert ikonok kitakarjak a lenyeget. Viszont egy egyseges minimalista minta rohadt jol nez ki. (Gyari hatterek nagyon utosek.) magyarul a csempek ala sem lenne nehez jo hatteret talalni. Amik iszonyat feldobnak a rendszert. Es attol te berakhatnad a fekete v feher hattered ugyanugy. Nem ertem ezt a nagy tiltakozast ellene.
-
azopi74
addikt
+ import ÁFA, + VÁM, + európai felár az USA árakhoz képest + az akkor még a mainál is brutálisabb magyarországi felár az EU (akkor még Európai Közösség) árakhoz képest.
Ha nem is 300.000, de 200.000 HUF reálisnak mondható. De ez a lényegen érdemben nem változtat, emlékszem, hogy még egy 286-os PC is úri huncutság volt akkoriban Magyarországon, nemhogy egy olyan, amin Windows-t lehetett érdemben futtatni ... Emlékszem, akkoriban voltam gimnazista, a gépterem zömében Videoton TV Computerekből, a Hiradástechnikai Szövetkezet által gyártott HT-kből, meg Surface touch cover-es
Primókól állt , akik gyorsak voltak, lefoglalhatták az egy-két c64-et, lassabbak a C+4-et, vagy C16-ot .
Volt egy, hazánkban akkoriban űrtechnikának minősülő IBM/PC AT is a suliban, de az elzárva mindenki előtt a számtech laborban, csak a csókosok férhetek hozzá
Otthon meg mindenkinek C64 volt, (már aki érdeklődött egyáltalán ilyesmi iránt, átlagembernek valójában az se volt), a szerencsésebbeknek jó kis 1541-es floppy meghajtóval, csóróbbaknak kazettás datasette-tel
PC viszont még vállalkozó apucis újgazdagéknál sem nagyon volt, nemhogy olyan, amin Windows futkorászott...
-
azopi74
addikt
- 1990: bruttó (!) átlagbér: 15.050 Ft/hó, nettóban az lehetett úgy 10.000 Ft
- 1990: alsó kategóriás PC ár (386 SX, 1 MByte RAM, amin egy Win 3.0 épp csak elnyöszörgött): 1.695 USD, itthon 300.000 Ft körül kezdődött, de egy akkor korszerűmek mondható, 486-os 1 milla körül volt inkábbtehát egy átlagember 1990-ben 2,5 évig dolgozott egy alsókategóriás, a windows-t épp, hogy csak elfuttató gép áráért, ha nem kellett ruházkodnia, étkezni, rezsit/albérletet, autó vagy lakásrészletet fizetni, meg egyéb földhözragadt dolgokra költenie
-
azopi74
addikt
válasz
#06658560 #113 üzenetére
Ha nem éppen c64, esetleg amiga 500
Aki ki tudott csengetni 93-ban annyi pénzt, amibe egy olyan konfig került, amin egy win3.1 elfogadható sebességgel elfutott (és rajta még néhány alkalmazás is), annak egy mobil sem minősült luxusnak. Leszámítva a geekeket, de azok nem épp átlag emberek.
-
törölt tag
válasz
cairojack #106 üzenetére
Ez azért ugyanúgy igaz a droidos vonalra is meg az iOS-ra!
Emlékezzünk csak! A droid és az iOS készülékek (mobilnál maradunk persze) esetében reklamálták baromi sokan a rossz üzemidőt. Változott valami? Valamennyire. De még mindig nem az igazi!
Az iOS esetében a cserélhető akkura tettek megjegyzést, de az Apple másképp képzeli a dolgokat.
A droid esetében ott voltak a megszűnt támogatások, mondván a készülék hardware-es téren már nem tudja fogadni.. Hiába hamis az állítás, akkor is ez van!
A WP elkezdett terjedni. Nyilván nem olyan rohamos tempóban, mint a droid meg az iOS. De idő kell enek is! Amúgy is, mi ez lóverseny? Ki nem tojja le, hogy melyik mennyire van elterjedve vagy sem, ha van választék?Minden rendszernek megvan a maga hiányossága, hibája!
-
cairojack
aktív tag
válasz
#06658560 #110 üzenetére
Jah vágom a storyt, motorola, utcáról felhívjuk a konkurenciát, 70-es évek, de úgy értettem, hogy elterjedve. Mikor használtál először mobilt? Windowst? Na látod...
(Mondjuk, hogy ha te túl fiatal vagy, akkor nem feltétlen igaz rád az egyenlet, de átlagember 93-ban már bőven Window-ozott, mobil meg jó őt évvel később lett megfizethető...)(#108) batai15
Persze, mindig az a hülye, aki nem áldoz szűzlányokat a WP oltárán. Megszoktam már... WP-s brigáddal szemben nincsenek is elvárásaim, ezért nem is érvelek. Úgysem képesek felfogni. Csak a saját nézőpontjukat fújják...Részemről OFF, és elnézés, hogy zavartam köreiteket...
-
cairojack
aktív tag
válasz
Lacus_84 #104 üzenetére
Akkor nem kell WP-s telefont venni, ilyen egyszerű a dolog...
Nem is veszik sokan, s pont ez az MS/Nokia legnagyobb bánata. De abban a pillanatban, amikor a felhasználók elmondják, hogy mit szeretnének a telefonon látni, akkor meg le vannak sajnálva. Hát akkor nem kell csodálkozni."Oda pakolod a csempéket, ahová akarod." - Azzal sajna én spec nem voltam anno beljebb, és vagyunk még páran így ezzel.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
cairojack #103 üzenetére
"Csak baromi sok embernek meg nem jön be"
Akkor nem kell WP-s telefont venni, ilyen egyszerű a dolog. Nekem nem tetszik az android felülete, nem is veszek ilyen rendszerű telefont. Kinek a pap, kinek a paplan...
"miért nem kapja meg a user a lehetőséget, hogy az ízlésének megfelelően pakolássza össze a saját telefonja felületét"
Oda pakolod a csempéket, ahová akarod.
-
cairojack
aktív tag
Nem vitából, de az meg külön vicces, hogy ha feloldom a telót, rögvest ott libeg rajta szép nagy betűkkel olyan tartalom, ami adott esetben privát is lehet.
Oké. Még egyszer mondom, nem flame akart ez lenni. Én elhiszm, hogy itt sokatoknak bejön ez a WP-s stílus, végtére is gondolom ez is belejátszott, hogy megvettétek.
Csak baromi sok embernek meg nem jön be, és igazán nem hiszem, hogy az MS-nek nagyon nehéz, fáradtságos, költéses lenne ezt megoldania, és/vagy, hogy olyan komoly instabilitást okozna, hogy húúúúúú...A WP tele van pici, apró butyutaságokkal, amiket kb. 2 perc lenne javítani (kis túlzással persze), és sokat dobna a felhasználói élményen. Hagyja már meg az OS a lehetőséget, hogy a felhasználó döntsön.
Külön pikáns, hogy pont a WP-ben nem lehet háttert állítani, annak a cégnek az OS-ében, aminek az asztali OS-ében már akkor is volt háttér, amikor még mobiltelefon sem volt...Szóval azt én megértem, hogy sokatoknak bejön, amit meg nem értek, hogy miért nem kapja meg a user a lehetőséget, hogy az ízlésének megfelelően pakolássza össze a saját telefonja felületét.
Szerk: Igen, persze, tudsz tile méretet állítani, mára már talán 3 félét is, meg vagy két tucat színt... wow... ugyan olyan unalmas, csak ez még ronda is. A sárga legalább "poén" szín.
Szerk 2: nah jó, itt ebből ne legyen flame, vegyétek úgy, hogy nem mondtam semmit, tényleg nem vitatkozni akarok, csak elmondtam a véleményem. Elfogadom, hogy ez a WP-s tábort nem érdekli.
-
-
cairojack
aktív tag
válasz
cairojack #96 üzenetére
Egy sor ikon alatt ne azt értsétek, hogy egy halom, hanem úgy, hogy egyetlen sor.
Élő tartalom... nehezen tudom elképzelni, hogy mi az, ami engem, mint élő tartalom érdekel...Itt egy átlag Nokia, facebookom nincs, sport nem érdekel, se az Angry Birds, ezen most mi olyan hú de livetile? Egy rakás bazi unalmas, statikus csempe, ami ugyan így fog kinézni 1 év múlva is, meg 3 év múlva is.
Most nézzem 5*5-be az Office tilelt? Vagy az SMS tilet, amiben az a hatalmas "Live" funkció, hogy az amúgy szögbuta, unalmas ikonra kiírja, hogy hány SMS-em van? Hú nagyon live, nagyon izgi.Még egyszer mondom, megértem én, ha valakinek ez bejön, csak miért veszik el a lehetőséget, hogy ha valaki szétúnja rajta az agyát, akkor máshogy, a saját ízlésének megfelelően rendezze be.
Az MS-nek ez miért fájna? -
cairojack
aktív tag
Abban igazatok van, hogy így nincs élő tartalom, de sokan nem is igénylik (Pl én). Arról nem is beszélve, hogy őszintén, most minek menjen képnézegető a főképernyőn? Megy egyéb haszontalan alkalmazások, aminek annyi "live feed" értéke van, hogy pont semmi, kb?
Én a doroidot is úgy használom, hogy kint van egy sor ikon, és aztán a hangulatomnak megfelelő háttérképet teszek be. Pár hetente változtatok, attól függően, mihez van kedvem. Elegánsat, vagy valami zizibbet. Live tile mindig ugyan úgy néz ki.
Namost. Ez egyéni ízlés kérdése. Én ilyen vagyok, elfogadom, ha valaki szereti 10*10-be nézni ugyan azt az ikont éveken át. CSAKHOGY. Az MS-nek miért fájna, ha valaki meg nem, és máshogy akarja? Miért nem adja meg azt a lehetősége, hogy aki így akarja, csinálja így? Még a végén nőnének picit az eladások, vagy mi?
WP-t pont ez a végtelen mennyiségű megkötés öli meg.
Miért nem hagyják meg a lehetőséget az embereknek, hogy az ízlésüknek, vagy ízlésficamuknak megfelelően kalibrálják a telót??? -
törölt tag
Az elvárások megölik az embereket! Szoktam mondani. Na, ez most ugyanúgy igaz itt is!
Ha nem csempés akkor miért nem csempés, ha lehet állítani a csempe méretét az minek, ha nincs háttér az a baj, ha lenne az a baj... Ez egy örök elégedetlenség!
Sokan nem fogják fel, hogy minden készüléknek megvan a maga pozitív és negatív oldala. Ugyanez igaz a készüléken lévő rendszerre!
Azt szintén nem fogják fel, hogyha gyárilag valamit nem tud az adott készülék rendszere, vannak külső alkalmazások amikkel testreszabhatóvá válik a készülék.
Erről tipikusan az ugrik be, amikor NetesWok Pistike vagy Julika egy szimpla kérdés miatt fogja, regisztrál egy fórumra, visszaigazolja a fiókmegerősítést, majd visszaballag a fórumra, megírja a kérdését és várakozik a csodára! Holott ameddig ezt megtette a Google-n már kis keresés után meglelte volna amit keres!
Részben az emberek lustasága, részben a logikátlansága miatt vannak a reklamációk. -
WinPho
senior tag
Nem értem a hátteres rinyálást...
Ha még azt mondanátok, hogy több témaszín/háttérszín lehetne, azt mondom ok, mert az tényleg nem baromság, de így? Háhogynézezki?
-
Kasya
nagyúr
-
kcsa
veterán
válasz
cairojack #84 üzenetére
Ezt meg így mi a fenének? Ennyi erővel ott a lockscreen, ott is látod a kedvenc erdőrészleted, amíg fel nem tolod. Itt is addig látod amíg fel nem tolod a csempékig. Másrészt így mi értelme az aktív csempéknek, ha egyszer nem is látod őket?
Erőltessétek még plz, egyre jobb ötletek kerülnek elő
(Vagy ne etessem?)
-
ZCoyote
őstag
Jó lenne ha tudna windows-os hálózati megosztást kezelni, meg kellene egy kicsit jobb testreszabhatóság is.
-
cairojack
aktív tag
A háttér vizához:
Egy ilyet miért nem lehet meglépni? Betolsz egy hátteret, kiteszed azt a pár csempét ami téged érdekel, és a többi meg lent van, csak akkor látszik, ha lescrollozol...
Tudom, hogy nem ez a koncepció lényege, de szvsz sokan szívesen használnák így a telefont.
MS-nek semmibe nem kerülne, és akkor nem panaszkodna sok felhasználó... -
eddie17
addikt
Normális hangerő szabályzás, normális fb, normális push, tényleg fasza értesítési rendszer. Ezen kívül nincs gond.
Ha ezek meglesznek, és persze jön minden WP8 telóra, akkor tényleg számomra tökéletes OS lesz.
Ezek még azért hiányoznak... -
evo86
csendes tag
Csinálják csak, várós!
-
Sofian
őstag
Látom az MS-nek továbbra sem sürgős.. most is fénysebességel jön az új főverzió..
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Khan13
senior tag
válasz
#06658560 #55 üzenetére
Gondolod itt nem ez a menet? A fő ág mindig külön van az oldalsó ágaktól, amiknek megvan a maguk szerepe, aztán ami olyan, az főágba kerül, és összetesztelik. A pénzgyes/manager/anyámtyúkja sokszor pont a tönkretevője a jó szoftvernek, mert kapkodni kell, és határidő... Pedig mindenki inkább várna egy kicsivel többet egy jobb minőséget adó termékért. Nyilván kell egy határidő, csak nem úgy, ahogy ők látják. A mérnök és a gazdasági szakember az eltérő gondolkodás miatt sosem fog teljesen egy módon tekinteni egy projektre. A baj ott van, hogy a gazdasági beleszól olyanba, amihez nem ért, a mérnök ha beleszól, akkor felajánlják, hogy nem kell itt dolgozni.
-
Kasya
nagyúr
Jojjon mielobb. Bar, kulonosebb gondom most sincs, hogy siettessem
-
cairojack
aktív tag
Ha netán lesz valami nem titkosított infód, majd feldobhatnád ide. Igazából az Notif.C-re nagyon kíváncsi vagyok. Remélem kellő mennyiségű funkcionalitással lesz felvértezve. Nyilván nem egy BB Hub minőségű, és komolyságú NC-t várok (vagyis az kéne (az összes OS-be), de erre egyik másik gyártónál sem látok esélyt), de azért remélem nem lesz túl puritán.
-
törölt tag
Rendes fejlesztésnél illik a külön buildekben zajló fejlesztést is egybe hozni és azt a koherenciát, konzisztenciát is tesztelni. A release pedig leggyakrabban nem a projekt fejlettségi szintjétől, készültségi állapotától függ, hanem valami mástól, amitől eltérni a pénzügyesek, managerek nagyon nem szeretnek.
-
Khan13
senior tag
Az a csak a verzió változik így is elég komoly változás, ettől függetlenül persze nem mindegy, hogy milyen értelemben, és így már ugyanarról beszélünk
(#52) Kopi31415:
Ennek nem kell feltétlenül azt eredményeznie. Kipróbálnak több mindent, aztán a végén a jobb dolgokat emelik main ágra, és ott folytatják a fejlesztést, nem mindenféle szutykot összedobva build és releaseVagy ha mégis, akkor örülök, hogy nem programozónak készülök, hanem rendszerinfósnak
(#53) cairojack:
Én tesztelném is szívesen, és írnék nekik visszajelzéseket, csak kapjam már meg -
Khan13
senior tag
válasz
cairojack #46 üzenetére
Van 8 build, amikben különböző implementációk vannak (pl egyikben egyik valami van benne, a másikban másik, illetve egyikben valami ilyen, a másikban olyan). Nem versenyeznek egymással, inkább célzottan vannak tesztelve. Aztán a végén kijön az egy build mind felett, és lőn így lett a csoka... a WP 8.1 ROM.
(Ez egy nagyon lesarkított leírás, nem beszólni) -
pzstm
titán
már egy jó ideje tesztüzemben van.....
-
cairojack
aktív tag
Komolyan nem kötekedésnek szánom, de az mit jelent, hogy "a Nokiával karöltve összesen nyolc különböző szoftververzió tesztelése zajlik párhuzamosan"??
8 egymástól függetlenül továbbvejleszett verzió versenyzik, és az MS majd kiválasztja, amit a legjobbnak ítél, vagy hogy kell ezt érteni?
A Notif.C-nek nagyon örülök, jó hogy meglépik végre.
"(#45) Set-Comment"
Dehogy, a csempe, mint alapötlet nem rossz, sőt, csak nagyon nem jól lett kivitelezve. Pont hogy az olyan "apróságok" vágták tönkre a felhasználói élményt, mint a Notification Center hiánya, és lám, fejlődik szépen a platform. Jó lesz ez, főleg, ha az MS rendesen alányúl, és fejleszt. Most, hogy megvette a Nokiát bele kell húzni, vonzóvá kell tenni.
-
Set-Comment™
senior tag
A csempe szar es az M$ a pokolba szaguld!
-
Glenda
addikt
A rendszer tudná agregálni az összes bejövű pusht. A Live Tile rendszer gyönyörű megoldás, csak elvár egy bizonyos szintet a fejlesztőtől. Hiába mutat a Microsoft példát (a Me tile egy gyönyörű példa), egyszerűen nem tudják, vagy nem akarják normálisan lefejleszteni. Pedig tökéletesen ki tudja váltani az értesítési központot.
-
hito
nagyúr
Engem inkább az érdekelne, hogy ez mit jelent: "egyedi felületű"
Testreszabható(bb) lesz a felület? Esetleg háttérképek, vagy asztal + alkalmazástár?
-
Khan13
senior tag
Én pedig hála a jó égnek nem voltam és nem vagyok fent, és nem is tervezek ezen változtatni, de ez nagyon off már.
(#35) roli543:
Nyomsz egy start képernyőt, ott van minden a tileokon (több dolgot láthatsz, mint egy droidos fajta értesítési központon), aztán vissza gomb hosszan, és vissza az alkalmazáshoz ahol voltál. -
junior11
veterán
Csak teszteljék, van még mit fejleszteni, csiszolni a rendszeren.
-
roli543
őstag
Lehúzható értesítési sáv jöjetne.. Hiányzik androidról.. Meg hogy a hangerő ne ugyanaz legyen mindenhol..
-
Khan13
senior tag
Én azt értem, csak mielőtt valaki elkezdi a hülye MS-ezért, mert ahogy woland írta, ők fejlesztik az appot, inkább tisztáztam. (Unalmas mindenhol olvasni a háttérinfo nélküli fröcsögést, próbálom megelőzni)
(#31) ng0ofy:
Egy pár már benne van, egy pár bele fog kerülni, egy párnak meg szerintem semmi értelme, ha valaki nem Androidos módon akarja használni, hanem Windows Phone-osan -
Cyberpunk
félisten
Csak gyomlálják ki a gyermekbetegségeket.
-
WinPho
senior tag
Ennek a nagy részét szeretném látni nyócpontegyben!
-
Воланд
titán
válasz
christopher2 #7 üzenetére
tessek. fasza, mi?
-
kcsa
veterán
válasz
christopher2 #17 üzenetére
De ekkora szabad felület hol van WP esetében? Használok Win8at is, értettem a javaslatod, de a kettő nem összevethető...
-
meszike91
senior tag
Remelem a kicsi 620- am legalább a ficsorok felet megkapja.
-
dsr
senior tag
Kiváncsi leszek melyik készülékek kapják meg.
-
kcsa
veterán
válasz
Ettől a háttértől mindig kiakadok
Hol szeretnéd látni a képet? Mert a csempék között kb. semmi hely nincs...
Egyik topikban gyártott valaki egy látványtervet, remélem megvan valakinek, és belinkeli
-
NGA
addikt
válasz
Ilyen háttér nem lesz. Egyébként 8.1 alatt is elég zavaró. Max valami homogén mintázat jó alatta.
-
christopher2
csendes tag
-
motoflug
őstag
mélyen integrált értesítési rendszer - Ezmiez?
-
bear_
aktív tag
Ebben mi a hír? Nyilván tesztelik, mielőtt kiadnák. Azt meg, hogy jön a 8.1 eddig is tudtuk.
-
Lacus_84
senior tag
Vajon az összes wp8-as készülék meg fogja kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest