- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nembírtam kihúzni a kábelt, tán vmi 2 pöcköt kéne megnyomni hozzá 1xre, de képtelen vagyok rá
Viszont a hűtőt sikerült leállítani akarata ellenére
egy kicsit. Hát tény, hogy van hangja, de nem igazán tudtam felmérni, mert a szoba minimális alapzaja túl hangos volt ehhez...Várom a tüzetes vizsgálódást zalman vs chifi ügyben ha vki bizonyítékot akar letenni az asztalra, nem csak ígéretet
(és sok szabadideje van
)
-
Ja, sosem volt kikapcsolva...
Csupán nem volt teljesen tényszerű számomra Rudi válasza...szóval még mindig várom, tudja-e milyen a 350esnek a hangja, mert annyit meg én tudok, h a 450esnek hangosabb ennél jelentősen. A proci passzívan üzemel, csak 45fok felett kapcsol rá, az meg csak komolyabb procimunkánál fordul előA VGA-t viszont nemtom leszabályozni a gyárit. Nemtom, hogy kell. Viszont sztem meg fogom nézni, úgy hogy kihúzom az áramforrásból
, nemhiszem, hogy megfőne az x700asom olyan könnyen. Szted?
Jah, szubjektív a véleményem, ez egyértelmű, az is mindenképpen szubjektív, h mindenből a legjobbat, s legdrágábbat.
Én biztos vok benne, h olyan halk amilyennek beállítom(sztem világosan írtam le), de attól még a zalman valszeg halkabb és én készséggel el is hiszem, de mondom, Rudi vagy vki más még nem győzött meg efelől. Mert úgy értékelem, mintha még senki nem is látott volna rajtam kívűl az én fajta tápomat. Enélkül pedig nem biztos h szerencsés ítélkezni...
szerk: +ha halkabb is a zalman, az én mondanivalóm, hogy vajon elég nagy-e ennek a mértéke, hogy akár bárki számára is megérjen ennyi pluszt. (ok, azt kihagytam,h a zalman az csini fekete, FSP, stbstb...igen, valóban, mindenki maga döntse el, de nem kell mindenkit belerángatni ebbe a mókuskerékbe, a legeslegjobb keresésébe,mert sztem erősen kérdéses, h szüksége van-e rá)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest