- Nem lesz iPhone 19
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Az Opera mini az Java alapú, ha minden igaz és telefonokra feltepíthető bongésző. Valóban ingyenes, de semmi köze a PDA világhoz
Ami nekünk kell az az Opera for Windows Mobile. Ami már fizetős progi, de tényleg a legjobb az én tapasztalataim szerint is.
Mind a négyet szépen végizongoráztam már énis a gépemen. Az alap IEM nekem sem tetszik, úgy ahogy PC-s változatát sem használom.
A Minimo sztem is égíretes, de sajnos tényleg még nagyon kifejletlen és sztem eléggé élvezhetetlen szörfözést nyújt még egyelőre.
Jódarabig használtam a NetFront 3.3-as verzióját is, tényleg sok az állítási lehetőség, de nálam is voltak rendszeres fagyások, néha iszonyatos betöltési idők és még lehetne sorolni az idegesítő hibákat. Bár kétségtelen, hogy elég jó alap egy tuti kis böngésző proginak.
Amit meg most énis használok az az Opera. Tényleg gyors, nem fagy. Amit a qvga felbontástól várni lehet azt ki tudja aknázni sztem. Egész élvezetes vele a böngészés azt kell, hogy mondjam.
Jelenleg énis csak ezt tudom ajánlani melegen
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz iPhone 19
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Update 10.21. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő