- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Íme az új Android Auto!
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Az Opera mini az Java alapú, ha minden igaz és telefonokra feltepíthető bongésző. Valóban ingyenes, de semmi köze a PDA világhoz
Ami nekünk kell az az Opera for Windows Mobile. Ami már fizetős progi, de tényleg a legjobb az én tapasztalataim szerint is.
Mind a négyet szépen végizongoráztam már énis a gépemen. Az alap IEM nekem sem tetszik, úgy ahogy PC-s változatát sem használom.
A Minimo sztem is égíretes, de sajnos tényleg még nagyon kifejletlen és sztem eléggé élvezhetetlen szörfözést nyújt még egyelőre.
Jódarabig használtam a NetFront 3.3-as verzióját is, tényleg sok az állítási lehetőség, de nálam is voltak rendszeres fagyások, néha iszonyatos betöltési idők és még lehetne sorolni az idegesítő hibákat. Bár kétségtelen, hogy elég jó alap egy tuti kis böngésző proginak.
Amit meg most énis használok az az Opera. Tényleg gyors, nem fagy. Amit a qvga felbontástól várni lehet azt ki tudja aknázni sztem. Egész élvezetes vele a böngészés azt kell, hogy mondjam.
Jelenleg énis csak ezt tudom ajánlani melegen
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
- Eladó telefon töltők vezetékes, vezeték nélküli!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Eladó pár db új Powerbank! 5000mAh-20000mAh-ig
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest