- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Honor 90 - modellalkat
- Rendereken a Motorola Razr 60 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
olagergo
csendes tag
Helló!
Szerintem sokkal jobb, hogy vezeték nélküli! Amikor veszek a géphez mikrofont, 1 hónapon belül rámegyek a kábelre, és annyi! Most nem lesz gondom, mert nekem igazából a d-s változat van meg, amihez nem bluetooth-t adnak, hanem olyat, amit szintén tölteni kell, és a jack dugóból kapott hangot kiadja bluetooth-on. 3600 ftért vettem, de már nincs ott. Tökéletesen működik, és a gépről is jó! Ilyen értelme van annak, hogy van vezeték, vagy nincs. Sokkal kényelmesebb az, hogy amit kaptam cseretelefonon működött a vezérlés, és folyamatosan be volt lépve a zenelejátszóba várva a parancsot. Sajnos a vezérlés igazából a Media Playerhez van, és így a sajátomon nem megy. -
kaller1
veterán
-
LEFTHORSE1
őstag
Értem mire gondolsz, tehát külön külön szerre ha párositod azt az egy BT fülest akkor ugyanazt a hangminőséget kapod, és a hangszinbeállitásokat szigoruan követi. Nekem egy SE HBH DS220 fülesem van és az N95ömmel párositva nagyon jó hangzást kaptam, ugyanigy a K850, K810, és T650 mobiljaimmal
Cseberből vederbe
-
kaller1
veterán
-
Atlantis
veterán
Ezeket a headseteket jellemzően egyszerre csak egy eszközzel lehet párosítani, így csak egyik telefonhoz fog kapcsolódni. Szerintem.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
kaller1
veterán
Lenne egy olyan kérdésem,hogy ha van 3 A2DP képes különböző típusú telefon,akkor egy adott sztereó BT fülessel ugyan úgy fog szólni mindhárom készülék?
.::> <::.
-
Otisz
őstag
-
Otisz
őstag
Kb. 1hete megvettem a Motorola S9 nevezetű stereo bluetooth headsetet.
A telefonommal (Nokia 6234, Nokia 6300) azonnal és tökéletesen működött, ellenben a laptopommal (IBM T60 ugyebár beépített blueval) sehogy sem tudtam összehangolni.
Sem a gyári sem a BlueSoleil, sem pedig a WidCommal nem működött együtt. Mígnem addig kutakodtam a neten, hogy találtam egy leírást az előbb arról, hogy a WidCommal hogy kell szóra bírni az ilyen bluetoothos dolgokat.
És lássak csodát, valóban sikerült!!!
Tökéletesen együttműködik mostmár a laptoppal, nagyon szépen szól, egyszóval az S9 fülest én nyugodt szívvel merem ajánlani másoknak (én mondjuk elég olcsón, 7ezerért jutottam hozzá újonnan - ennyi pénzért egy áldás!).Mindezt nem csak azért írtam le, hogy dícsérjem az S9-et, hanem hogy támpontot adjak azoknak, akiknek nem sikerült a laptopjával/PC-jével működésre bírni valamilyen bluetoothos eszközt.
1-2 módosítást kell a rendszerleíró adatbázisban végrehajtani, és utána mindent munkára lehet fogni.(OO[IIII][IIII]OO)
-
*Ropi*
félisten
Nekem Nokia HS-12W-m van (N73 A2DP-n) moddolva: levettem róla a gyárilag bedrótozott füleseket és kapott egy 3,5" Jack mamát, így bármilyen fülessel kompatibilis.
Jelenleg egy Sony MDR-EX90LP-vel használom, ver mindent. Érdekes, hogy az N73 - HS-69 párost is (az is 3,5" jackre moddolt, ugyanezzel a fülessel teszteltem).
Apropó: ha valaki tud akkut esetleg a HS-12W-be, keressen meg privátban, legyen olyan kedves! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
1ha3ggb9
csendes tag
Hello!
Az lehet, hogy a bluetooth miatt szól csúnyán egy headset? Egy Iqua BHS-701-ről van szó amúgy. Elvileg 20hz-20khz a frekitartománya, és egy ilyen tartománnyal nem így kéne szólnia... Nagyon nincseneke szép magasai. Vagy csak egyszerűen hibás?
Előre is kösz!
ádám -
Petek
tag
Ha jól tudom a legtöbb bt headseten van kék villogás, mert ezzel informál a készülék a pillanatnyi állapotáról, töltöttségéről. ( ha ez megnyugtat nem csak kéken villog, néha pirosan is
)
A mélyek nekem is túl dominánsak, de csak ha telóról hallgatok zenét. Ha pl szgépről hallgatok zenét akkor pont jó, sőt néha kevés a mély, játékoknál pedig egyenesen hiányzik az elegendő mély, persze ezeket meg lehet oldani hangszínszabályozással, ha a telódon is van rá lehetőség, akkor próbáld lejjebb venni a mélyet. Egyébként érdemes kipróbálni több forrással is a headsetet, mert nagyon nagy hangminőségbeli különbségek vannak. pl a moto v3x-en szépen szólt, de az ETEN X500 pda-val nagyon rossz dinamikával szól a zene. Nekem eddig a szgépemmel produkálta a legszebb zenei élményt. Ezt csak azok kedvéért mondom, akik azt állítják, hogy szar ez a headset, sztem ők nem próbálták még jó műsorforrással...In vino veritas
-
errror
csendes tag
Szevasztok!
Végre megszereztem az áhitott Pulsart, tetszik is, de 2 dolgot jó lenne javitani. Egyfelől bárhogy tekerem a hangszintet, a mélyek túl dominánsak bármelyik forrásnál, de főleg a teflonon. A másik gondom meg - főleg, hogy utcán is erről hallgatnám a zenét - a tegnap esti élmény, midőn az előszobában a rendőri jelenlét VILLANT be a jobbomon. kicsit abszurdnek tűnt, de kifejezetten aggaszt a gondolat, hogy egy majd' 30 ropis füles csalogassa szépséges városunk éji hőseit!
Srácok, van tippetek?
Köszi! -
THomas007
senior tag
Sziasztok!
Van már valakinek tapasztalata Motorola S9-es headsetről? Körübelül mennyibe fog kerülni Mo.-on? Nézegettem amerikai és német oldalakat,de eléggé eltérő árakat találtam.Volt ahol 50€, volt ahol100€-150€... -
Zoltanfi
senior tag
Én viszont visszavittem a pulsar 260-ast és becseréltem egy Nokia Ad-46-Se HPM-70 kombóra. Nagyon jól kizárja a külső hangokat ez a szilikon füles (Metrón előny) és remeg a fülcimpám a basszustól! A maradék pénzt meg visszaadták.
[Szerkesztve] -
trucsi
csendes tag
Ma volt alkalmam Petek barátunk jóvoltából kipróbálni a pulsar 590-est ( amit ezúton is köszönök neki) az n70-es nokiával. Ugyan hangzásban lényegesen elmarad az a2dp-t támogató hangzástól, de minkét hangszóróra kinyomja ( gondolom monóban) a hangot. Lehet hogy beruházok egyre.
-
Zoltanfi
senior tag
válasz
Viktor0610 #112 üzenetére
Újraindítás után működnek a számváltó gombok is.
Rájöttem, hogy az zavarja meg, ha a telóval bele akarok tekerni a számbaUtána már nem működnek a headseten a számléptető gombok.
Viktor:
Szétszakították a gyári fülesemet, ami 6e ftba kerül. Ezt vettem helyette. Jobban szól, nincs madzagja és vannak rajta számléptető gombok is.
Remélem az új szoftban csiszolgatják még a kommunikációt a két eszköz között.. -
-
Zoltanfi
senior tag
válasz
Viktor0610 #108 üzenetére
Amikor kipróbáltam, még működött minden gomb, de nem érdekes, mert az eredeti headsettel is csak halkítani/hangosítani/számot léptetni lehetett.
-
-
Zoltanfi
senior tag
No, végül megvettem a fenti fülest.
Jobban szól mint a gyári headset és a hívásfogadó és hangerőszabályzó gombok is működnek rajta. A telón hiába állítok hangerőt, nem történik semmi, tehát csak a headseten lehet hangerőt állítani.
De: a számváltó gombok néha működnek néha nem, de ha működnek is kettőt váltanak mindig. és belecsipog a fülembe minden gombnyomásnál.. A telón is 2-t vált az oldalra nyil ha a headseten szól a zene és ha számra ugrok, akkor meg mindíg a következőt jársza, tehát 1-el kevesebbet kell beírni, szóval messze van a tökéletestől.
-
Zoltanfi
senior tag
válasz
Atlantis #104 üzenetére
Igen, de ez a füles 15400-ba kerül, a Nokia pedig 34 ezerbe és ugyanazt tudják elvileg..
A gombok nem érdekesek, úgyis kényelmesebb kézben lévő telóval irányítani, mint a nyakamnál matatni.
És a Pulsar 260-ason is 2,5mm-es jack van, sőt adnak hozzá 2,5mm- 3,5mm-es jack átalakítót. Csak azt nem tudom, hogy szól
[Szerkesztve] -
trucsi
csendes tag
Igen ettől féltem. Mondjuk még a rádió lenne a legkevesebb de hát akkor erről sajna le kell mondanom. Kösz.
-
Atlantis
veterán
-
Zoltanfi
senior tag
Valaki próbálta már ezt a fülest? [link]
Nokiával működnek vajon a gombjai? Jól szól? -
cornfake
aktív tag
hello,egy kis segitseg : [link]
I'm what's left, I'm what's right..
-
-
trucsi
csendes tag
Sziasztok. Nagyon tetszik ez a pulsar 590-es amit elsősorban zene halgatásra szeretnék használni (illetve rádió) a telefonról. De ha jól látom az én telómmal nem kompatibilis. Ja nokia n70-em van. Erősítsen meg valaki ebben ( vagy az ellenkezőjében) ha lehet. Kösz
-
Ga
tag
Sziasztok!
Még csak most találkoztam ezzel a cikkel először.
Már több, mint 2 éve nyúzok egy Moto Ht820-at.
A megvétel után nem kellett sok idő, hogy ne találtam volna meg a manualban az állandó villogás kikapcsolását...
Elég nagy baki a tesztelőktől. Na mind1. Régen vót.
A működési ideje pedig még most is 10+ óra. A2DP módban.(teló headsetként nem használom). A mély-visszaadása tényleg meggyőző.
Bye:
Ga -
Petek
tag
Persze bármihez lehet használni aminek van 3.5-ös jack kimenete
Ez az amit a vetélytársak legtöbbje nem nyújt
In vino veritas
-
Petek
tag
Nekem nem csúszik a hang, csak egyetlen gond jelentkezett nekem eddig, de ez lehet hogy csak az én fejem hibája
Szóval tök mind1 hogyan állítom be a pántot, egy fél óra után mindenképpen nyomja a fejem búbját, pedig már megpróbáltam minden hosszúságot a fejhallgatón és a fejem tetején is csúsztattam már előre és hátra is a pántot, de sehogy sem az igazi, de ezt leszámítva még mindig nagyon szeretem, főleg amióta van hozzá Moto V3X-es teló, na azzal nagyon szép mélyeket produkál, aki nem hiszi az próbálja kiIn vino veritas
-
kobunok
csendes tag
Hello.Az iránt érdeklődön, hogy a Tv-vel párosítva , filmnézés közben sem csúszik-e a hang.Valahol olvastam...
-
Bootsy
csendes tag
Hi!
a fejhallgatóval minden oké, vettem hozzá egy sima usb-s bluetooth herkentyűt, és így most már megy a filmnézés meg a zenehallgatás is laptopról.
az akksi jó kérdés, fogalmam sincs, de pár hete írtam a Quantum R-nek(ugye ők a magyarországi forgalmazók) egy rövid véleményt a termékről, és nagyon rendesek voltak, megköszönték hogy leírtam a tapasztalataimat...lehet hogy dobok nekik egy mailt ezzel a kérdéssel kapcsolatban, hátha tudnak valami okosat mondani...
Csumi -
Bootsy
csendes tag
azert ha egy kicsit tudsz angolul akkor egesz jo felhasznaloi teszteket, vagy velemenyeket talalsz a neten.
itt van pl a bengalboy tesztje, jo kis kepekkel es csupa pozitiv velemennyel:
http://www.bengalboy.com/modules/newbb/viewtopic.php?viewmode=flat&topic_id=527&forum=20
amugy meg egy picit csalodtam a plantronicsban mert azt kezdem eszrevenni hogy a magasak egy picit cincognak, es az en white fülemetez zavarja!
na csumi -
atuci
őstag
Én nokia 6233-hoz szeretném használni, de még nem találtam olyan oldalt, ahol kipróbálták volna, itthon meg nem találtam olyan boltot, ahol kitudnám próbálni, mielőtt megveszem.
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
-
Bootsy
csendes tag
válasz
THomas007 #84 üzenetére
nem nagyon mivel csak keresgettem a neten es ugy talaltam ra. csak annyit tudok mondani, de ez sem biztos, hogy a sony ericsson DS970 es a review szavakat adtam meg.
de nem könnyü teszteket talalni a fülesekröl.közben gyorsan rakerestem es megtalaltam, ime: http://www.mobileburn.com/story.jsp?Page=6&Id=2770 . -
Bootsy
csendes tag
válasz
THomas007 #82 üzenetére
legy nyugodt, olvastam egy angol tesztben ahogy tobb telefont es tobb fülest teszteltek.es a motorolahoz siman parositottak, assszem csak annyi gond volt hogy a hangtarcsazast nem tudta kezelni, de azt hiszem ezt el lehet nezni. szoval nyugodtan vedd meg ha csak ez az akadaly.
-
Bootsy
csendes tag
válasz
THomas007 #80 üzenetére
sziasztok!
a kerdes az volt hogy mennyivel szol jobban az S200as fülhallgatonal a plantronics pulsar 590?
amikor megvettem a v3x-et, örültem mint majom a farkanak hogy kaptam hozza egy szetero headsetet. de valahogy nekem ezek a fülesek nem passzolnak ugy a fülemre ahogy kell, folyton kiestek a kis szivacsok a fülemböl, meg mindig a zsinorral pöcsöltem. elforditottam a fejem, hupsz, az egyik mar ki is esett a fülemböl.
szoval a lenyeg az, hogy jol szol az S200 is, de a plantronics hihetetlen. csak par masodpercig hallottam az egyik szamot es mar leesett az allam!
de ha mondjuk Te a füleseket jobban szereted, mint a fejhallgatot akkor vedd meg a sony ericsson sztereó bluetooth headsetjet, a HS970-et(asszem ez a neve).
CSumi -
Bootsy
csendes tag
Megvettem! igaz, csak az 590-es valtozatot, de megvan. ugy nezem csak annyi különbseg van hogy az universal adapter nincs hozza, amugy a tok, a töltök a 3,5 jack kabel, szoval minden megvan. es hogy szoooool!!!! siman parositottam a v3x-el. mar telefonaltam is vele, es rendben ment az is, de a zene a vadallat, a basszus dübörög, alig hangositottam fel megis hangos! szoval oda vagyok meg vissza. es 30 euroval olcsobban kaptam meg berlinben mint potsdamban. raadasul mediamarkt mindegyik...kicsit durva.
csak közben itt meg elromlott az idö aztan feltem nehogy beazzon az esöben! szerinted? -
Bootsy
csendes tag
csumi!
meg egyenlöre nem vettem semmilyen headsetet, csak a neten olvasgatom orverzesig a teszteket meg velemenyeket.
most egy kicsit szemelyes kerdes jön:
mekkora a fejed, es hogy all rajta a pulsar, mert nekem eleg keskeny es kicsi a fejem es nem tudom egyaltalan passzolna e ram, nehogy a legkisebb meret se legyen eleg kicsi
na ezt jol megmondtam.
nem tudnal feltenni magadrol egy kepet hogy megnezhessem? -
Petek
tag
Gyere haza, itt pont 100 euro
Nekem nem késett a hang filmnézéskor egy csöppet sem, eddig 2 filmet néztem meg vele.
A zene is csak akkor akadt meg bt-on, ha már két fal került az adó és a fejhallgató közé, normálisan egy szobában semmi akadás nincsen, de még egy válaszfalat is kibír ugrás nélkül, bár itt már erősebben függ a dolog attól hogy mekkora a távolság.
Arról a digitus nevüről még nem hallottam, és sajna az itthon teszteltek közül sem próbáltam még a többit, de nem hiszem hogy másikat vennék, főleg nem egy tök ismeretlen típust.
Amúgy az árról annyit, hogy ha megnézed a plantronics honlapját akkor elvileg 2 féle felszereltségű típus van, és az egyik sokkal drágább a másiknál
Ja és ami még tök jó, hogy ha a bt adapterrel mondjuk dvd-t nézek, akkor is tudja fogadni a headset a bejövő hívásokat, vagyis egyszerre 2 bt eszközt is figyelIn vino veritas
-
Bootsy
csendes tag
szia Petek!
olvastam valamelyik tesztben vagy talan többen is hogy kesett a hang a filmnezeskor, meg olyat is olvastam hogy nehanytized masodpercre megakad a zene kb 50-60 masodpercenkent. tapasztaltal te ilyet?
itt kint nemetorszagban meg baromira nincs elterjedve, kicsit meg is lepödtem, mert arra szamitottam hogy minimum egy mediamarktban van vagy 10 fele. plantronics van is, csak 159 euro ami kb 40e forint, szoval csalodtam. viszont voltam bent egy szamtechboltban, es ott mutattak nekem egyet. a markaja Digitus. viszont sok info nincs rola a neten es az zavar a legjobban hogy nem latom sehol sem hogy jeleznek az A2DP kompatibilitast, vagyis hogy a v3x-emmel hallgathassam vele a zenet. szoval meg utana kell jarnom. amugy csak 60 euro, de arra megtenne. persze ha talalnek valahol olcsobban pulsart , mondjuk 100 uero körül akkor vennek.
köszi az infokat!
csumi -
Petek
tag
Gigatelnél vettem 27K-ért este 10 kor megrendeltem, másnap fölhívtak, hogy következő napon hozza a futár, és így is lett, ja és a futárnak kellett fizetni természetesen. A kiszolgálás korrekt volt, még egy halom reklámanyaggal is elérasztottak, meg egy kulcstartót is csomagoltak a headset mellé.
Az én v3x-m sajna még egy hónapig sztem nem lesz meg, de amint megkapom rávetem magam a telós zenehallgatásra és arról is írok. Egyéb eszközökről most már elég sokat hallgatam a kapott bt adapteren keresztül zenét, és csak azt tudom mondanil, hogy pöpec, dvd-t is néztem vele, és az jobb volt mint amire számítottam.In vino veritas
-
Bootsy
csendes tag
Szia Petek!köszi a gyors tesztet! meg mindig ez a kedvencem! A problema a zenehallgatassal biztos az hogy nem tudja a v360 az A2DP-t. nekem v3x-em van es az tudja, ahogy Te is tudod hiszen ilyet fogsz venni. Megkerdezhetem hogy mennyiert vetted vagy rendelted es honnan es hogy fizettel? es ha megvan a v3x akkor varom a zenevel kapcsolatos eredemenyeket.Köszi!
-
Petek
tag
Ugyan kit érdekelnek az ékezetek
Én sem írok mindig helyesen fórumokon ( épp elég munka közben erre figyelni
A headsettel kapcsolatos tapasztalataim huh, jó sokat tudnék írni, pedig még csak 2 napja van meg...
Amikor kibontottam a csomagot egy kicsit csalódtam, mert a képek alapján jobb minőségű műanyagra számítottam, de most már kibékültem ezzel ( remélem azért tartós lesz )
először egy moto v360-al próbáltam ki a kicsikét, és a beszédminőség jobb volt mint kihangosítva vagy hagyományosan fülhöz tartva a telót, és a másik fél is nagyon jól értett, pedig féltem attól, hogy messze van a mikrofon a számtól, de ezzel nem volt gond, persze szélben az utcán ez sem igazán használható, de akkor kézben tartva is ugyanaz a helyzet, ezután ki a kartam próbálni a zenehallgatást a telóról, ekkor azonban akadályba ütköztem, nem hajlandó léjátszani a telóról a zenéket, pedig a készülék rajta van a támogatott telók listáján, akármit is próbáltam állítani, sehogy sem akarta zenét megszólaltatni, ez nagyon nagy csalódás, remélem hogy van megoldás a problémára, vagy majd ha megjön a v3x-em akkor azzal majd működni fog.
Amikor hazaértem akkor kipróbáltam a csomagban található bt adapter segítségével összehozni a számítógéppel, és itt már nem volt gond. Nagyon tetszik, hogy akár a konyhában ügyködve is hallgathatok zenét ( és azt is ha valaki msn-en keres)
A zenénél maradva a hangminőségben pozitívan csalódtam ( azért van egy minimális alapzaj, de ezt csak az hallja aki akarja sztem ) szóval nagyon szépen szól ( jó lenne összehasonlítani a többivel ) érezni a mélyhangot is, és a magasak is kellemesek, a hangerő sztem süketeknek is sok, 15 fokozatban lehet állítani ( most mértem le a kedvetekért) persze hallottam már erősebb mélyet produkáló technics zárt fejhallgatót is, de az nekem kényelmetlen ( szemüveges vok és nyomja a szárat a fejemhez, ez viszont egész kényelmes, és nem is izzaszt anyira ) szóval a nyitott kialakításhoz képest tényleg nagyon ütősen szól.
Szerintem megéri megvenni,de ha vki telóval is akar zenét hallgatni, akkor ha teheti tezstelje le, hogy összejön-e a dolog az ő telójával ( a kompatibilitási lista sztem a ki***szott átverés
ha még kíváncsiak vagytok valamire akkor kérdezettek nyugodtan, ha tudok válaszolok
ps: a készenlétról még nincs sok infóm, tegnap délután feltöltöttem, azóta sztem legalább 6-7 órát nyúztam, de még bírja.In vino veritas
-
Bootsy
csendes tag
Szeva Petek!
bocsi hogy ekezetek nelkül irok de nemetorszagbol jelentkezem.
nagyon kivancsi vagyok a tapasztalataidra a plantronics-szal kapcsolatban. en is ilyet szeretnek venni! szoval ha megjön akkor irhatnal par sort a benyomasokrol! sok jot olvastam rola, nemcsak az altalad emlitett 2 mobilos oldalon, ezert is tervezem a vasarlast en is, csak ittkint meg csak a mediamarktban voltam ott viszont egy kicsit dragabb mint itthon. de körülnezek alaposabban majd, csak a het eleje ota vagyok kint.
Varom a tesztedet!
csumi -
Petek
tag
Na élesszük fel egy kicsit ezt a topikot!
Most rendeltem, egy Plantronics Pulsar 590A sztereo csidát, nagyon kíváncsi vok már rá, Neked milyen tapasztalatod volt vele az elmúlt hónapokban, megoldódott az említett gondod, mennyit bír egy feltöltéssel, milyen a hangminősége?.
Most hogy olvasgattam egy kicsit, elbizonytalanodtam, hogy vajon jót választottam-e, mert ugye itt a ph-n a teszteben a motót dícsérik, de a mobilportálon lévő tesztben meg fikázzák, és ezt a plantronicsot favorizálják, megfordult bennem az is, hogy mivan, ha nem teljesen pártatlan a port-os teszt? sajna én nem tudom összehasonlítani vásárlás előtt, a cuccokat, mert nálunk baján a boltokban még rendelni sem tudtak!!! csak netről tudom megvenni, és jó lenne tudni legalább mások tapasztalata alapján, hogy jól döntöttem-e amikor ennyi pénzt költöttem egy ilyen kütyüre, vagy majd sose fogom használni, mert annyira kiábrándít a minősége?In vino veritas
-
csigaba
csendes tag
Sziasztok,
vettem egy Plantronics Pulsar 590A-t es valahogy a BT-n keresztul nem jon at a hang. Lattam egy-ket angol forumban hasonlo panaszt, de megoldast nem nagyon. A sajat adapterevel gyonyoruen szol a 3,5 jack-et hasznalva, de ha a BT-n keresztulkapcsolodok, nem jon at semmi. Valami nagyon egyszeru idiota beallitas lehet valahol, de nem talalom... nincs valakinek otlete?
Ja es amikor mindent felinstallaltam, akkor ketszer talalt Plantronics headsetet (az egyik a normal audio, a masik a stereo hang lehet?).
MSI Star key 2.0, amivel parositani akarom.
Barmi segitsegnek orulnek.
Udv.
Cs. -
mrlujoak
veterán
válasz
Viktor0610 #64 üzenetére
Igen, érezni a különbséget.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #62 üzenetére
A kérdésem arra irányult, hogy BT-s headseteknél is érezni-e ezeknek a beállításoknak a hatásait.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Nem igazán értem kérdésed...
Hát persze, h. van értelme a mélyhangkiemelésnek!
U.akkor az is igaz, h. a fülestől is függ a zene minősége.
Egy kétszáz forintos ''csodán'' is érzékelni a különbséget az egyes hangbeállítások között, de a minőségibb fül-/fejhallgatókkal jobban hallani a különbséget...Xiaomi 13T
-
Atlantis
veterán
Valaki felhomályosíthatna, hogy mélyhangkiemelésnek, meg hasonló csodáknak ilyen headsetekkel is van jelentősége?
Vagy akkor mégsem igaz, hogy a headsettől függ a hangminőség...>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Dilo
csendes tag
válasz
Polacheck #57 üzenetére
Én Meizu X6
Meizu Me
Mpio FY500 -as ra gondoltam ahogy már írtam
Itt a ''Meizu club''-ban sokan írták, hogy nagyon szépen szól, talán még jobban is mint az iAudio ( olyanok írták akiknek álítólag mind kettő volt már)
És egy ilyen fülest gondoltam még hozzá:[link]
ilyenem van most:ilyen füles lenne az igazi , ebbe a nyakpánt stílusba (mint feljeb a sony)
Ne tévesszen meg, a bugyuta "nick" nevem! Köszi!
-
Atlantis
veterán
válasz
Polacheck #51 üzenetére
Jobb lenne, ha menne a beépített Blue-val, ha már egyszer van benne. Akkor lehet inkább körbenézek a wireless fülesek környékén...így jobb lehetett volna, ha a telefon és a gép ugynazzal a fülessel használható lett volna.
Egyébként ha jól láttam a noteszemé 1.2-es szabványú, már ha van ilyen.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
opr
nagyúr
pana/technics, sennheiser, sony, koss???
buetoohth füleseket nem gyártanak de azért azt elég meredek kijelenteni h a logi meg a genius gyártja a legjobb füleseket, nem gonolod?"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Dilo
csendes tag
És mégis milyen telók támogatják már a BT 2-őt?
-
-
Dilo
csendes tag
Komolyan elgondolkoztam egy ilyen füles és egy 2 Gb-os memória beszerzésén vagy egy 1 GB-os flash playeren( Meizu X6 , Meizu ME)
Mit javasoltok, mit tegyek?Ne tévesszen meg, a bugyuta "nick" nevem! Köszi!
-
-
Dilo
csendes tag
Vajon SE K750i-vel tudnék ilyen fülest sztereóba használni?
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #49 üzenetére
Kösz. Nem tudom, a noteszé ismeri-e. Kár, pedig jó lenne valami vezeték nélküli füles.
-
-
Atlantis
veterán
Egy kis felélesztés.
Lehet ezeket notebook-kal is használni? Mitől függ itt a hangminőség? Csak magától a fülestől, vagy számít az is, hogy milyen hangchip dolgozik mögötte?>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
acer_
aktív tag
Azert ezzel is elegge hulyenek neznek, ha a buszon telefonalsz..
[link]
osztalytarsam alkotta
mas: ericssonektol lenne jo egy ilyen bt okossagot latni
anno a hpm-10 mp3as headsetnek is brutal volt a hangja (max hangeron telefonalas utan csengett a fulem), foleg a hds-1-hez kepest. Ja, es ezzel is hulyenek neztek a buszon..
[Szerkesztve] -
AS
félisten
válasz
Polacheck #43 üzenetére
Ez nem igaz mert elég a 1.2 is. A lényeg hogy támogasa a Stereo BT-t
Pl Nokia N70 hiába 2.0 BT HA NEM tudja..
1.2 Bt és támogatják is: Samsung D600 , X700, e760, d820 , d800, z540, z510, p850, e770,
Persze akkor az igazi ha 2.0 és még támogatja is ast bt headsetet..Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
lajo
senior tag
Egyetértek sztem én nem mostanába fogok ilyet felvenni(akár vezetékes akár nem).
A se w800/w550 fülhallgató viszont ki****ott jó!
Olyan kellene mint az, csak nem kellene kábel hanem az egyik felén kicsitt hoszabb lene a szára és úgy abba amikrofont rakni
És ha kiveszed 2 darabot kell őrizned... -
Flow
senior tag
nekem 7610em van, több üzletben megkérdeztem már mi lehet a megoldás a köztudott ''mono'' problémára... legalább 5 headsettel kipróbáltam eddig, egyik sem működött... engem nem érdekelne, ha monoban szolna, csak ismerje fel a fülest, és mindkét fülemben halljam. Ezt eddig még nem sikerült elérnem. Nokia powa.
Szerintetek ezek a bt eszközök megoldást jelentenek a gondomra?
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
erdoke
titán
A Plantronics mégis kimaradt?
A legjobb aláírás a héten
-
rOwLeY
őstag
Azt nem lehet vhogy megcsinálni h a Z300amhoz stereo BT fülest tudjak használni?!fasza lenne!
-
DaveNo1
veterán
Logitech és Genius gyártja a legjobb fejhallgatokat és annyira nem is drágák...árukhoz mérten korrektek és minőségiek, persze azért még nem széles a választéka a Stereo Bluetooth fejhallgatoknak mert csak most kezdenek el elterjedni...
You are not prepared.
-
Jégkokó
veterán
Hát nem tudom, de engem a frász kerülget ha meglátok valakit egy ehhez hasonló fülhalgatóval a fején meg ilyenek.Sose értettem, hogy mi asz ilyenbe a poén
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
AS
félisten
ö király az biztos ez cég a legjobb ebben ..
de legdrább is..Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Wajk
addikt
még ennek örültem volna ha beveszitek a tesztbe, a Gigatelnél lehet venni...
a MOTO nekem csak a méretei miatt nem jön be, de nem headset de bluetooth fülhallgatóként a ez a Logi tetszik. Ha tel van akkor meg legalább nem néznek hülyének hogy a levegőbe kiabálok, de mégis meghallom ha csörgés van...
jah a SAMU egyébként így néz ki fejen.... háááát ;)
A moto meg így: nagy de profin néz ki csak tényleg a villogás ne lenne. le kelene törni a kezét aki ezt kitalálta.iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
AS
félisten
Talán bekéne nézni az i300 topikba hogy i300 már nem lesz!!
Helyete már csak i300x van uj kisebb fogyasztásu 4 gigás winyoval win 2005 windozal...Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
DaveNo1
veterán
az ilyen dolgok eléggé gyorsan huzzák le az aksit...most már lassan uj technologiai eljárással készült aksik kellenének mert egyre durvábbak lesznek a mobilok viszont ezzel együtt egyre gyorsabban fogyasztják az aksit, i300nak ráadásul vinyoja is szivja az aksit szal szerintem pár oránál nem birja tovább...egyébként ez igaz hogy szoft hiba miatt hamar merül az aksi én w800asom is szoft miatt merül le hamar...
You are not prepared.
-
PrinczA
őstag
válasz
Viktor0610 #23 üzenetére
ott a pont
-
Digital
addikt
Az i300 mit tudott üzemidőben egy ilyen BT fülessel?
Említetted hogy az i300-nak bugos a szoftja,és ezért merül le ilyen hamar! Uncsitesómnak is behányt a D600-a,full akkuval 4 óra készenlétet tudott,szervíz szerint szoft hiba,ráadásul nem is egy készülék produkált ilyen dolgokat!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
-
PrinczA
őstag
''A zenelejátszásra képes mobilokhoz manapság szinte kivétel nélkül csomagolnak sztereó headset-eket,''
Motorola MPX200-hoz nem adtak! -
-
Athos07
senior tag
Én sem azt kérdőjeleztem meg, hogy megbírkóztatok-e volna több szerkezettel, hanem pont azt, hogy miért pont ezt a 3-at veséztétek. De akkor így már értem.
Várható folytatás? (Mintha mondtad volna már, de nem emléxem mit is, hogy igen-e)''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
AS
félisten
Hát nekem is tetszik a moto fülles.
Majd kiderül .. hogy veszek e..Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Shim
őstag
''Jelen tesztünket bevallottan a Samsung i300 készüléke inspirálta. [...] Itt már valóban hatalmas mennyiségű zenét cipelhetünk magunkkal, mindenféle megalkuvás nélkül.''
ezen jót röhögtem
ez kicsit erős, nem? (jut eszembe AS azóta se tudakolta meg i300 akkuinfóit...)Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
Digital
addikt
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
Ettől tartok én is,bár már beszereztem egy sony md-t zenehallgatásra!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
shev7
veterán
-
-
DaveNo1
veterán
A 3 közül még mindig a Motorola headsetnek van a legjobb kinézete de az sem igazábol utcai használatra való mivel tul nagy, otthoni használatra viszont kitűnő, egy kérdés..irtátok hogy egy két fal réteg után már meghal a jel...na és vasbetonréteg után?
én majd eccer lehet veszek egyet ha kisebb méretben kapható lesz és nem fog kéken villogni az oldalán
...+ persze megvárom hogy SE is kiadjon egy hasonlót mert az hangzásában tuti verhetetlen lesz
, viszont az igaz hogy 20000FT-ot nem ér mert sokkal jobb hangázu sima stereo füleseket is lehet kapni olcsóbban
You are not prepared.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ha beírod a gugliba, hogy Bluetooth stereo, akkor több 10 ilyen headset fog előbukkanni. Gyárt ilyet a HP, a Nokia, meg még ki tudja hány cég. Azt teszteljük, amit kapunk. Ez pedig jelenleg ez a három, hidd el, hogy tíz darabbal is megbirkóztunk volna
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Digital
addikt
És milyen üzemidőt tudott elérni az i300 a bt fülessel? Amúgy lecsekkolnék egy ilyen fülest én is,6680-hoz használható?
-
-
Athos07
senior tag
Hát éppen azért kérdeztem rá, hogy a Nokia HS-12W-jét meg tudnátok-e kaparintani, mivel pont a Moto ellentéte (remélhetőleg a hangminőséget kivéve): nem bazinagy, egyszerűen használható, jól néz ki, és nem néznek hülyének - nem zárja ki úgy a külvilágot. Ez a ketyere nem keltette fel az érdeklődéseteket, vagy csak leírtátok előre, mivel csak fülbedugós?
''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Drótszamár #6 üzenetére
Több leányzót is megkörnyékeztem ezügyben, de egyikük sem vállalta
-
A teszt nagyon jó lett, a végeredményen kicsit meglepődtem. Mikor láttam a Motot képen, már tiszta volt a győzelme, de egyébként a másik kettőt gondoltam volna jobbnak.
A Motorola nehézkesebb kezelése azért itt is visszaköszön...Elosztani a gombokat a két fül között...
Számomra azért lényeges, mert általában én is táskával járok (tehát, az egyik kezem foglalt).
Polachek! Nem jártál tegnap ('06.01.13.) du. 4-6 magasságában a ráckevei HÉV-en? Csak mert barátném látni vélt egy ''kéken világító fülű emberkét'' (Moto headsetje), azonban mire én is meglukingoltam volna, már leszállt(ál)...
Azt azért hozzátenném, én nem vennék sztereó BT-füleseket. Egyszer nekem is eszembe jutott a dolog, de aztán lemondtam róla, mert ár/érték arányban jobbak a vezetékes társaik...
[Szerkesztve]Xiaomi 13T
-
Drótszamár
őstag
Lehetett volna ''füles'' képeket is csinálni.
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
rOwLeY
őstag
Noh meg lepett a teszt!De azért örültem!
Régebben szemeztem ezzel a moto headsettel láttam h nagyon királyul néz ki meg h drága de h valóban ilyenjo és ilyen jol szol!!!COOL! -
DaveNo1
veterán
Jó dolog ez a stereo bluetooth headset...főleg azért mert nem kell a ''2 méternyi kábellel vacakolni'' ami kicsit idegesítő föleg amikor összegabalyodik...ha igazak a hírek a w850i-ről akkor kiváncsi leszek milyen stereo bluetooth headsete lesz a SE-nek mert a vezetékes headsetei messze a legjobbak mobilkörökben, meglátjuk
You are not prepared.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hát, én leginkább azt élveztem, hogy a telefon hever az asztalon, én pedig vasalok, elugrom wc-re, fórumozom, pizzát eszem, és nem kell szórakoznom a zsinórral. Ha pedig csöng a mobil, akkor csak a fülemhez nyúlok, és máris beszélhetek. Nagy szabadságot ad.
-
-
Jégkokó
veterán
Én igazábol sose érettem, hogy mi értelme van az ilyen dolgoknak, hiszen szerintem semmi baj nincsen azzal, hogy ha egy fülhalgatónak van kábele, meg tudomásom szerint a folyamatos Bluetooth kapcslat zabálja az aksit, legalábbis nálam igen, de szerintem mindenhol, és kötve hinném, hogy több óra zenehalgatást tennének lehetővé.Meg manapság a telefonokra rá lehet kötni bármilyen sztereo fülhalgatot, tehát szerintem nem sok értelme lenne ennek, hacsak nem az hogy vezeték nélküli.
[Szerkesztve]A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Három sztereó Bluetooth headset került a karmaink közé. A Samsung, a Motorola és a Cellink küzd meg egymással.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest