Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
hát ja pl
x150= x200
csak az 50-nel kisebb típusszámú gagyibb, (tudásban)
az x210 asszem az a legjobb, ababn van rádió, de nekem az x150 kivételével mind1ik jó
az x200ban az a rossz h a számgombokhoz tudunk szolmizációs hangokat rendelni, s a buszon egy gyerek 3 órán keresztül ezzel szórakozott, (kecskemétre mentem), tudjátok boci-boci tarka.... ez ment végig
naon berágtam -
juuzer
addikt
akkor tudásban melyik jobb?
amúgy az x160 tettszik
[Szerkesztve] -
juuzer
addikt
oké köszi, és ha pl inkább a jó külsőre vágyom melyiket válasszam.
X150
X160
x200
vagy x210? -
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #39 üzenetére
Tényleg? Se képet se hangot nem lehet vele átküldeni?
-
-
juuzer
addikt
sziasztok!
azt szeretném megkérdezni, h rá-e lehet venn ia telefpnt arra? hogy kapcsolatba lépjen másm obilokkal?
mert hangot képet szeretnék küldeni
lehetséges-e ez? -
Szendwich
tag
-
bloyd
csendes tag
Sziasztok,
Tud valaki segíteni, hogyan tudom rávenni a telefont (samsung sgh-x200),
hogy fogadjon infrán a notebook-omról adatot ?
Létrejön a kapcsolat a géppel, de amikor küldenék egy fájlt, azt mondja a
gép, hogy ''a telefon aktívan elutasította a fogadást''.
Mit csináljak ? Hogy tudok rárakni infrán keresztül hangokat, képeket ?
Köszi! -
Bazsa$
tag
válasz
Viktor0610 #31 üzenetére
Igen csak az a baj hogy ezek csak programok, egyedül a x660 -nál van usb driver.
Azzal megpróbáltam dehát kamu az egész! -
Bazsa$
tag
Nekem is van egy ilyan jó telóm. Nagyon király énis épp azért vettem mert elegáns, és lehet rólla telefonálni meg sms -ezni.
Végre egy telefon amiben nincs kamera és semmi macera.
Egy bajom van vele hogy kölcsönkaptam egy adatkábelt, de sehól nem találok a neten usb drivert hozzá.
Valakinek valami ötlete van hogy hogyan kéne megoldani hogy az xp lássa? -
-
Gudy
tag
PDA-val infrán keresztül modemként megy?
-
tojgli
csendes tag
A wap olcsób de sokszor nam tudod mit fogsz hallani. A kedvenc képeidet ráteszed a haverod okostelcsiére aztán indulhat a családi fotoalbum MMS-en a végén majd megegyezel vele ,de igy biztosan azt hallod-látod amit akarsz. Képátalakitó szoftvert találsz a samsung honlapján. Az aksija egyébként nekem elmegy 4-napot pedig ez mégcsak az első töltése.Nincs a közelemben se torony se kézifék ami a beszélgetést tiltaná .
-
-
tojgli
csendes tag
Szevasztok most cseréltam telcsit ,és szerintem aki megunta a semitnemérö okos telefonokat annak ez a kis samsung egy oázis . Végre egy teló amejik olcso de szép. Az aksit tekintve meg már nincsenek N6310i {újba} amik alsohangon mentek 1-hetet. A tesztben irt hangminiség probléma valoszinüleg egyedi mert az enyém hibátlan. Az biztos,hogy süketekre is gondoltak mert teljesen le kell venni a hangeröt különben brutális.
Az idiota kinai csörgéseket gyorsan potolni kell MMS-en keresztül ha megakarod szeretni akicsit. Mivel az infra használhatatlen ,mint aztmár a samsungtól megszoktuk. -
FP
csendes tag
válasz
Viktor0610 #23 üzenetére
Szerintem fejlődök. Túlléptem rajta, s már azután érdeklődök lehetne-e, egy erősebb aksit tenni a Samsungba?
Így majd egy kicsit többe kerül a telefon (Samsung).
A Siemens aksi tippet nagyon-nagyon köszönöm! -
Nem kötekvésképp', de a 40 GB nem 40 GB, hanem 40000000 B, ami, mint tudjuk, csak 38 GB valójában, ami 5% eltérés.
Elkezdhetnénk vitatkozni arról, h. az 5% nem egyenlő a Samsung féle csúsztatással, de nem túl sok (semmi) értelme...
Minden gyártó csúsztat, igazán túlléphetnél már ezen...
Ezzel nem fogják visszavenni a telcsit, ez tuti...
M35-be ez [link] a típus a legerősebb akku speedshopéknál.
[Szerkesztve] -
FP
csendes tag
Elfogadom, amit írtok, azon területen amiből élek, az 1 méter, 1 méter, a 40 GB, 40 GB, és nem 20.
Mivel tulajdonosa vagyok eme “remek” kis készüléknek nem tudom ajánlani (engem csak a készenléti idő zavar, de nagyon) ezért aki vonalas telefont akar, az talál már kedvezőbb árfekvésben is. Ahogy Bog írja max 3 napig húzza, nos igaza van, viszont ha elmegyünk egy 5 napos túrára, és elfelejtünk töltőt vinni akkor kampec.
Melléfogtam, mikor arról volt szó, hogy kell egy mobil a régi helyett, nálam a készenléti idő döntött.
Azt hiszem előveszem a jól bevált Siemens M35-t, kellene bele valami tuti akksi.
Összefoglalva:
Samsung X200
Ti, tudok ennél a gyári 800 mAh akkumlátornál nagyobbat, amivel tovább bírná a készülék?
Esetleg valaki tudna Siemens M35-be valamilyen jó minőségű akksit?
Félek tőle bemegyek pgsm-be, nem sok okosságot tudnak mondani.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
schimi
csendes tag
Szvsz a készenléti idő megadásával mindig is trükköztek a gyártók, de főleg a színes kijelzős telcsik térnyerése óta nőtt nagyra a különbség a gyári, ''elméleti'' és a gyakorlatban tapasztalható rendelkezésre állási idő között.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nagyon röviden.
Az, hogy mennyit bír az akksi, attól függ, hogy:
- milyen a térerő (minél erősebb, annál kevesebb energia kell a kommunikációra)
- mennyit telefonálsz rajta
- mennyit nyitogatod (a kijelző rendesen harap)
- mennyit zenél a telefon (ébresztő, naptár, hívás, SMS)
A gyártók nem sokat tökölnek. Fogják a készüléket, leteszik valami antennaszaggató térerővel rendelkező helyre, és otthagyják. Így minden telefon elég sokat bír. A régi Alca 715-öm 10-12 napig is elvolt így magában, de az épp tesztelés alatt álló Z300-hoz sem nyúltam 5 napig, és meg sem kottyant neki. Ezért írjuk le minden tesztben, hogy mennyi az általunk tapasztalt készenlét úgy, hogy mi azért maceráljuk a telefont rendesen. -
-
FP
csendes tag
Sagem? Akkor ezek szerint náluk a 240 óra minimum 7 – 8 nap, + még beszélni is lehet rajta, mert a kis Samsung úgy adja meg magát 5 nap alatt, hogy mukkot nem szólsz bele, ez most lett kipróbálva.
Lehet, kénytelen leszek Samsung egyenlő gagyi viszonyt felállítani, igen ám de akkor ez az összes teremékükre igaz, egészséges fogyasztói hozzáállás esetén. Aki megengedheti magának hogy ekkorát csúsztat, az másban, máskor is megteszi. -
FP
csendes tag
válasz
Viktor0610 #15 üzenetére
Rendben, de létezik valahol aksi topic, vagy inkább arra lennék kíváncsi melyik az mobil készülék gyártó, amely a legközelebb áll a valósághoz készenléti idő szempontjából.
Valaha volt már készenléti idő teszt? -
Felesleges ezért keresetlen szavakal illetni bárkit is... A gyártók mindig a ''legoptimálisabb'' körülmények figyelembevételével számolnak, mikor a készenlétről van szó...
Arról nem is beszélve, ha te itt Mo.-n leordítod v.kinek a haját, attól még a köv. telefon (papíron) u.ilyen ''lehetetlen'' rendelkezésreállási idővel jön ki. -
FP
csendes tag
Most készülök valamit tenni, mert ekkora csúsztatást nem vagyok hajlandó benyelni (350 óra készenléti idő), ez olyan mintha egy autószalonban 1,5 literes fogyasztással akarnának eladni egy autót nekem.
Elmentettem az angol nyelvű specifikációt, stb, jövőre lesz hozzájuk egy-két keresetlen szavam.
Ti hogy látjátok, más telefon gyártok is ilyen linkek, mikor piacra dobnak egy készüléket? -
Drótszamár
őstag
Ez a 350 óra készenlét nagyon LOL!
Vajon hogy jött ki nekik? Ha kikapcsolva tartom, akkor ennyi idő alatt merül le magától az aksi? Esetleg a kis ledet ami az elején ennyi ideig tudja folyamatosan táplálni?
[Szerkesztve] -
a ''mi a répa történt''-et, és a ''seggberúgás''-t is átirnám valami kultúráltabb kifejezésekre..
[Szerkesztve] -
nakrisz
tag
A 2. oldalon, a középső bekezdésben található ez a 2 mondat:
Itt csak az a gáz, ami szerintünk igazi szarvashiba, hogy csak üzenetek érkezése esetén villog a fény máshogy, a nem fogadott hívások ellenőrzéséhez ki kell nyitni a telefont. Ezt biztos, hogy szoftveres lehetséges orvosolni, csak az nem biztos, hogy a gyártó fordít-e erre gondot. Szerintem 2 mondatban 3 csak szó túlzás.
A második mondat pedig hibás: Ezt biztos, hogy szoftveres lehetséges orvosolni, csak az nem biztos, hogy a gyártó fordít-e erre gondot. És ebben a mondatban is szóismétlés van...
Ennyi kritika után egy javasolt módosítás:
Itt az a gáz, ami szerintünk igazi szarvashiba, hogy csak üzenetek érkezése esetén villog a fény máshogy, a nem fogadott hívások ellenőrzéséhez ki kell nyitni a telefont. Ezt biztos, hogy szoftveresen lehetséges orvosolni, kérdés, hogy a gyártó fordít-e erre gondot. -
AS
félisten
Ilyen nem lesz mert minden cégnek megvannak az előnyei és hátrányai...
Meg hát nem fogja érdekelni a célközönség 89%-át pl: email kliens. meg ilyenek...
Olcsó legyen tetsszen az illetőnek talán még minőségi is legyen, és legyen valami kijelzője. is..
És inertöl bezárult a kör....
Persze jók amik feletek sorolva de többséget nem érdekli és a gyártókat sem. -
Bog
HÁZIGAZDA
Igen, csak egy kicsit kellett volna odafigyelni, egyik sem lenne nagy elvárás, figyu, csak az alsó kategóriából szemezgetek:
- egyszerre tudjon rezegni és csörögni (minden, kivéve samsung)
- mp3 csengőhang (moto V180)
- email kliens (SE T290)
- normális naptár (Nokia 6030)
- nagyobb, tényleg dinamikus memória (Sagem Simply: 4MB)
- végelegesen kikapcsolható T9 (nem sorolom)
nos? -
rOwLeY
őstag
Alsókategóriában kompromisszum-mentes mobil?!
Annak mi értelme?akkor már nem lenne alsó kategóriás -
AS
félisten
Enyi pénzért nagyon jó véttel. minöségi szép mobil.
-
td
senior tag
Azért megy a csúsztatás a Samsungnál ezzel az 1000 bejegyzéses telefonkönyvvel. Egy másik modellnél olvastam a használati útmutatóban, hogy ez csak minimális adatokkal igaz, és ha már plusz mezőket is kitöltesz, akkor az további helyeket foglal le. Namost ennek a manualjában nem voltak túl bőbeszédűek, de sejtem, hogy itt is ugyaígy van, vagyis az 1000 csak bizonyos esetekben 1000. Mellesleg a samsung.hu-n egyenesen 5000-et írnak, ''muhaha''. Aztán lejjebb, a műszaki adatoknál (angolul) már ott is csak 1000. Jó, hogy így figyelnek...
-
Ra3
őstag
kicsit lehúzós lett a cikk, de szerintem ennyi pénzért (pgsm-nél 15k, 3.6k lebeszélhető) ez egy jó vétel. itt van saját topicja, és ott mindenki dicséri, lehet hogy második telefonnak beszerzek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egy olcsó telefonnak nem kell feltétlenül bűn rondának lennie. Jó példa erre a Samsung X200.
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest