- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
válasz
blueMerle #217 üzenetére
Itt már másodjára beszélsz zöldséget: nézz utána, hogy a kép mely tulajdonságai függnek az optika (amit te olyan gyakran szeretsz emlegetni - leginkább úgy tűnik, hogy divatból: ''ha optikát mondok okosabbnak látszom''), melyek az érzékelőtől és melyek a szofttól.
De segítek is:
- látványosal elmosódott képrészek - optika
- az egész kép lágysága - szoft
- az egész kép látványos pirospöttyössége, és lágysága - érzékelő-szoft
És mivel soksok flickr kép közül EGYEN SEM láttam az egész bal szélen jelent tesztben látott elmosódottságot igenis állítom, hogy ez a példány volt gányos, azt fel sem merem tételezni, hogy Bogék zsíros lencsével fényképeztek volna. -
Ck.
addikt
válasz
blueMerle #217 üzenetére
Lehet, hogy Te sokat tesztelted, nekem viszont az említett 3 modell közül mindegyik VOLT, és alaposan kiismertem őket. A K800 szélsőséges körülmények/fényviszonyok között a Xenon-vaku miatt valóban jobban teljesít, ugyanakkor hiába lesz világosabb, színhűbb, kontrasztosabb kép, ha tele lesz zajjal, márpedig igencsak jellemző. Nem is beszélve arról, hogy este utcán, a szabadban nyugodtan ki lehet törölni a Xenon-vakuval...
Nappali körülmények között pedig az N73 ha hiszed, ha nem, jobban teljesít. Esetleg még a firmware-verziók közti eltérést tudom elképzelni...
Na de OFF vége, ha ezt az eszmecserét szeretnéd folytatni, akkor tegyük azt privátban, és/vagy K800, N73, ill. mobil fotós topicban.
Peace
Egyébként egy páran látom rinyáztok a hangrögzítő miatt, csak azt nem értem, hogy miért. Okostelefon révén, szabadon telepíthettek rá programokat, s ezáltal korlátok nélkül, szinte mindennel fel tudjátok vértezni a telótokat, amit gyárilag nem tud, vagy nem elég jól tudja, esetleg hiányoltok belőle. Pl. komplett DivX, XviD kódolású filmeket le lehet játszani, képes feliratot megjeleníteni, van korlátlan diktafon (pittyegés nékül!!!), bővített szótárak (ég és föld egy java-s és egy symbian-os szótár), képlopó progik, titkosító progik, stb. stb., nem sorolom tovább.
Félreértés ne essék, vannak hibái a telónak - nem is kevés, de a sw-s hiányosságokat általában külső programokkal lehet pótolni.
Az viszont, hogy puszta telefonként nem állja meg a helyét, az tényleg elég gáz, így nem szabadott volna kiadni. De emlékszem, annak idején az N70, N80 is úgy kezdte, hogy voltak furcsa dolgai a telefonálás során...
Remélhetőleg a fagyizásokat és a restartokat mihamarabb orvosolni fogják. -
Dare2Live
félisten
válasz
blueMerle #217 üzenetére
A képek szélein lévö mosodást sokminden okozhatja de a szenzor az tuti nem. Én spec optikára tippelnék.
Ezen felül 1001 dologban látom, hogy nagy komoly difi van a KEUs és a Német verzió között, absz nemlepődnék meg ha mobilnál is uez elöfordulna. Azaz ez a nem is lesz baromira ne vedd tutinak.
FW frissités meg rendszeresen 1001 dolognál csodát tesz. Az N95 kamerájánál meg jól láthatóan a legnagyobb gond a túzásba vitt zajszürés okozza. Ez pedig pont az ami egy SW frissitéssel lazán orvosolható.
aszem más tévinfomációt hirtelen nemlátok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest