- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Valakinek nincs elfekvőbe otthon egy működő Nokia 5700 alsó forgatható részben lévő alaplap?
Honor v2 16/512GB+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
SmikOne
tag
Nincs valakinek törött működő alaplapos eladó 5700-ja?
Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
Gabi 8906
senior tag
válasz Gabi 8906 #1001 üzenetére
Nokia BP 6MT akkuval működik. Viszont a hátlap nem illeszkedik rá rendesen, vastagabb az akku picivel mint a BP 5M.
Ha a 9 es gomb és a kettős kereszt nem működik rendesen akkor melyik alkatrésznek lehet baja? Az átvezető kábelnek vagy az alsó panelnak?
-
Gabi 8906
senior tag
Valaki nem tudja max mekkora memóriakártyát kezel a telefon? És hogy hogy áll a Class 4 es kártyákkal.
Akkuk közül csak a gyárival megy el, vagy jó bele másmilyen is? Pl: BP-5M
Még nincs nálam a telo, csak előre informálódok.Honor v2 16/512GB+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Nemsokára csatlakozom a táborhoz.
-
madstunt
addikt
sdhc-t próbált már bele valaki?
-
Folee
tag
Van egy nem működő 5700 eladó. [link]
-
hegti
aktív tag
válasz MarioAna #994 üzenetére
szia MarioAna!
Nekem is ilyen gondom volt/van: szervizbe nem vittem,már nem garanciás. 2008 február közepén vettem gsm boltban. odaadtam húgomnak, jelenleg ő használja. Nem tudom kb mennyibe fájna nekem ha bevinném javíttatni Nokia szervibe.
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
MarioAna
senior tag
Régen írtunk ide, így hát megtöröm a csendet:
Megadta magát a forgó rész .
Kamerára forgatást nem érzékeli, ha zenére átbillentem (nem tekerek még egy negyedet sem, csak kibillentem az "alapállásból" behozza a zenelejátszót. Visszaforgatom onnan pedig nem érzékeli a numerikus gombokat, ameddig nem indítom újra.
Szóval fényképezni nem lehet vele, vagy ha igen, utána számot nem lehet beütni...fasza -
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Most találtam egy írást, hogy hogyan lehet bekapcsolni az 5800-án a vakut (lámpát) hogy zseblámpaként is lehessen használni.
1. Fogjátok meg a telefont és menjetek be a Menü/Multimédia/Kamera
2. Kapcsoljátok be úgy a vakut, hogy minden fényképezésnél villanjon.
3. A joysick-kal csináljatok egy képet, és amikor a vaku felvillan, gyorsan fordítsátok el a telefon alját, hogy a kamera előre nézzen.És láss csodát a vaku bekapcsolva marad. ;)
Ha lesőre nem jön össze tessék próbálkozni.
Remélem nem volt még, nem nagyon szoktam olvasni a fórumot.
[ Szerkesztve ]
"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
Latsza
aktív tag
Hali all!
Egy kis tapasztalatot osztanék meg veletek, 5700 userekkel!
Előző hsz-ekben problémáztam az USB-menüvel, mert egyszercsak eltűnt.
Valószínűleg egy 3rd party szoftver miatt történt, leszűkítve a kört két program tehette ezt, amelyek használják a teló USB funkcióját: Mobiola Webcam ill. Oxygen phone manager, mindkettő ún. agent a PC szoftverhez, akik ismerik azoknak nem kell bemutatni ezeket.
Szóval lehetséges, hogy ezen programok közül valamelyik felülírta a teló menüjét..
Megfizettem a tanulópénzt, elmentem a Nokia boltba, ami az Europarkban van BP-n, ott közöltem a kollégával a helyzetet, hogy eltűnt az usb opció, PC suite nem ismeri fel, stb stb., ajánlott egy sw frissítést, amit elfogadtam, és leadtam, aznap készen lett. 6000 volt ennek az ára.Nagy boldogan vittem a telót haza, pakolgattam vissza a dolgaimat rá, többek között a fent nevezett progikat - ekkor még nem tudtam hogy ezek okozzák a problémát. A helyzet ismét előállt és csak mérgelődtem magamban, hogy eladom a fenébe a telót.. Hagytam is az egészet úgy ahogy van.
Egyszer a Mammutban voltam, és ott is találtam egy Nokia boltot, gondoltam megkérdezem mi lehet a baj, elmeséltem a történetemet. A kolléga nagyon megértő és fiatalos gondolkodású volt, értette a szitut, és megerősített abban, hogy bizony nem kéne mégegyszer feltenni a gondot okozó agenteket, és adott pár tippet; ami van a teló memóriájában (telkönyv bejegyzések,üzenetek), azt másoljam át a memkarira, aztán egy gyári beállítás visszát állítsak a telón. Még ott megmutatta, hogy meg miként, de nem indította(m) el még a visszaállítást. Megköszöntem, elmentem.Még ott a mammutban fogtam és elvégeztem a műveletsort, és voilá, jó a telóm!
Megúszhattam volna ingyen is, ha magamtól rájövök, hogy gyári visszával is megoldódott volna a probléma..Adalékként az 5700-n van egy másoló nevű program, amivel más (előző, régebbi) telókról lehet átküldeni a telefonbejegyzéseket, és médiatartalmakat, nagyon hasznos!
-
hegti
aktív tag
szoftverfrissitésre van lehetőség, én még nem mertem.
vistan a nokia pc suit nem ismeri fel semilyen kapcsolatot, windows7 viszont igenMikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
Latsza
aktív tag
Köszi!
Vajon van lehetőség down-gradelni a telefon szoftját?
Nekem a legfrissebb v 03.83.1-es van fent (22-06-07)Jó lenne ha működne ez az opció is, olykor..
Mindig amikor rá akarom dugni USB-re a telót, elsőre nem ismeri fel, hogy csatl. történt, le kell húznom majd újra visszatennem, és aztán észreveszi, hogy kontakt van. Csak az én telóm ilyen tikkes?
Sztem e két problémának közös a forrása.
-
hegti
aktív tag
üdv mindeniknek
nekem tavaly febuár vége ota van ilyen telom.
nem rossz, csak: a gyari füles nekem fél éve hogy elromlott. elöször az egyik fele kezdett el halkulni. késöbb megtört a jack dugó végénel. azota egy philips shp200-t használok pici átalakitoval.
forgatos rész nekem ismeghülyült: kamerázni akarok, elforgatom, nem reagál( számbillentyü müködik). ha belépek nagy nehezen igy akkor, elforgatja a képet 180 fokkal. a magamat akarom akkor normális. a zenelejátszóra tekerem,kamera jön be.
ez szoftveres vagy hardveres gond? frissitenem kellene? 5800ra?Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
hegti
aktív tag
hali Latsza!
USB
USB-mód: Médialéjátszó
PC Suite
AdatátvitelRákérdezés kapcs.-kor: igen
nemezek vannak. nem kéne hogy kilépjen.
nekem a gyári V 04.21es 09-10-07 szoftver vanMikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
Latsza
aktív tag
Üdv all!
Van nekem a Csatlakozás menüben egy USB nevű mappa, amiben leledzik két lehetőség: egy üres, meg egy "Rákérd. kapcs.-kor", az előbbire ha rámegyek, kilép ebből az USB mappából..ez a hiba a mátrixban, vagy ez gyárilag természetes? mi lenne ott alapból?
nokia pc suite-on keresztüli frissítés sem segített a helyzeten, legfrissebb a szoft a telón.. -
papi77
addikt
-
Sir Riccio
addikt
Eladó sorba került az 5700-m. A coke.hu akciójában nyertem az eszközt még 2007 májusa körül. Azóta a komplett belsejét kicserélték egyszer garanciában, tehát még 2009. májusáig garanciális.Minden funkciója tökéletes, gyárilag független, egy kicsit látszik, hogy használt de mély sérülés nincs rajta. A headset kivételével minden tartozéka megvan, azt elkutyultam valahova.
Kérésre képeket is tudok róla küldeni.
Érdeklődni privátban lehet, kizárólag pécsi személyes átvétel játszik.
25.000 HUFDeutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
MODERÁTOR
-
Folee
tag
Hello!
Pont az akksi púposodásáról akartam én is kérdezni. Normális jelenség ez?
A joystick nekem rendesen működik, a kezelése viszont borzasztó. Főként a jobbra mozdításnál csúszik le róla az ujjam. Szerintem, egyszerűen alulméretezték.
A fentebb említett hasznos programokhoz hozzátenném még a cClock nevűt, ami folyamatosan mutat egy bazi nagy órát dátummal és állapotkijelzővel, ellentétben ugye a gyári kijelzővédővel, amely egy idő után eltűnik és csak a sötét kijelző marad. -
Latsza
aktív tag
Sikerült az akksinak annyira felpúposodnia, hogy kitolta a hátlapot, és most kicsit íveltté teszi a teló hátsó felét.. BP-6M akksi jó ebbe a telóba? nézegettem boltban, de nem tudom eldönteni, nem akarok zsákbamacskát..
A joystick kinek mennyire működik még?
-
Latsza
aktív tag
válasz fateless #979 üzenetére
nem tudom mi kifogásod van a telónak a külalakjával, szerintem egész szolíd
viszont van egy észrevételem: lehet hogy az igényeim nőttek meg, de mintha elég gány minőségű képet csinálna egy ideje a telóm kamja; tiszta kása az egész, valahogy nem lehet javítani rajta?
vakuval egyenesen tré, a kép fele egy fehér foltvmi ötlet?
-
veterán
Bár másfél hónapja nem volt hsz, de hátha valaki még ilyen készüléken gondolkodik - a külseje ellenére...
A piros szolgáltatónál feltöltőkártyás csomagban 39k-s áron kaphato pár kiegészítővel (+1 SIM kártya, +1 telefon)
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
geckowize
őstag
Magam is csatlakoztam az 5700-ások klubjába.
Immár több, mint 1 hete nyúzom és maximálisan meg vagyok vele elégedve.
Igaz eleinte volt pár gebasz, mint például a szoftfrissítés utáni magyar nyelv-eltűnés (nem a magyar piacra szánt változatot vettem), de sikerült átírnom a product code-ot.
Aztán volt egy kis gondom a SmartMovie-val is, minthogy egyszer csak filmnézés közben beadta a derekát és egy "Program Damaged" figyelmeztetéssel kilépett. Azóta ezt is sikerült megoldanom, ha valakinek esetleg ilyen problémája van, nyugodtan pm-ezzen rám.A Nokia 3230 után kész álom használni ezt a telót. Aki esetleg nem tudná, az előbbi hangszórója finoman szólva sarkonálló módon gáz volt, de mivel akkoriban nem tudtam várni, mindenáron Symbian-os telefont akartam, és megvettem elég borsos összegért, ezért nem volt lehetőségem lecserélni.
Így 3,5 évig birtokoltam, és éltem együtt a gyatra hangszóróval, miközben a sok SE-s, Samsung-os, Moto-s ismerősöm kristálytiszta hangon szólaltatta meg közelemben az mp3 számait.
Mondanom sem kell, az elmúlt 1 hétben szégyenkezhetett az összes.
Ehhez még párosul a számomra tökéletesen megfelelő kijelző és a hihetetlen gyors proci miatt a fürge operációs rendszer.Ezeket a programokat használom:
Memcheck v0.05 (ezzel könnyen és egyszerűen megnézhetem a szabad memóriát a belső és külső tárhelyen)
SmartMovie v3.41 (tökéletes filmnéző)
DivX Mobile Player v0.91 (ez annyival rosszabb, mint a smartmovie, hogy alig lehet beletekerni és nem lehet időre ugrani)
LightNotepad v1.81 (jegyzettömb progi)
SlovoEd v2.3.3 (szótár, english-hungarian, hungarian-english)
BestCalc v1.03 (Számológép. Itt néha úgy jelzi ki a számot, hogy csak az látszik, ami a tizedesjegy után van, ha valaki esetleg megmodnaná, hogy hogyan lehet ezt kiküszöbölni, kérem jelezzen)
Handy Taskman v2.01 (jó alkalmazáskezelő)
ActiveFile v1.27.19 (jó fájlkezelő, hasonló, mint a FExplorer, de több lehetőséggel rendelkezik)
Nokia Maps v1.2 (villogni jó vele, meg majd ha Bp-re kerülök hasznát vehetem, de szülővárosom eléggé gyér kidolgozottsággal bír egyelőre)Játékok, amelyek szórakoztatóak
Legyen Ön Is Milliomos 3 v1.0.4
Tomb Raider Legend v1.0.9
Worms 1.9.0 (hasonló, mint a klasszikus pc-s armageddon)
Age of Empires III Mobile v1.2.1 (meglepő módon jól megoldott, átgondolt, igaz grafikailag ne várjunk sokat tőle)
És még van pár autós játék (Rally, Rally 3D [ua. mint a Rally Pro Contest], Colin DiRT, Fast & Furious Fugitive, NFS ProStreet és Undercover, Project Gotham Racing), ezekkel nem játszottam még huzamosabb ideig, de szerintem kidolgozottak és nem holmi gagyi java alkalmazások.Hát ennyit szerettem volna közölni, így elsőre, elnézést ha túl hosszúra sikeredett.
-
CippyO
tag
Hello!nemrég vettem egy 5700-t. lehetséges az hogy a nokia 5300-nak jobban szól a hangszórója mint az 5700-nak?
vagy csak a telóm szpíkörje rossz?
ThX! -
Ősgyík
tag
Na...Sikerült a hátlap egyik pöckét letörnöm, így nem akad be rendesen.Vigyázzatok vele!
[ Szerkesztve ]
-
chamo
csendes tag
próbálta már vki sd-hc karival?
http://s2.battleknight.hu/index.php?loc=hire&ref=MjM3NzIw
-
MarioAna
senior tag
A Zenelejátszóból való kilépést úgyis meg lehet valósítani, hogy elindítod a zenét->hangszínszabályzó->(valamelyik)szerkesztés->kilépés. Ez rövidebb mint az albumborítós
-
MarioAna
senior tag
Hy all!
Nemsokára én is belépek a klubba, már szemezgettem a telóval, 30k körül vannak most használtan, és ennyiért sztem most nem kapok jobbat (symbian, gyors proci, 2,5-ös jack stb)
Ma olvastam végig az egész topikot , szóval remélem nem fog érni meglepetés . -
Latsza
aktív tag
válasz Davidevics #967 üzenetére
Ó ez fless müxik, csak bénáztam, na majd tudok keresni a setétben elemlámpa nélkül :]
[ Szerkesztve ]
-
Davidevics
csendes tag
Na aki nem tudná:
Belépsz a multimédiából a kamerába, a vakut Be-re állítod. Fényképezel egyet (tekerés nélkül) majd mikor villan a vaku elcsavarod.. és lám a vaku úgy marad bekapcsolva... -
kat
tag
eladó egy 5700-ás teló full dobozos!
érd itt, vagy a porsche001@freemail.hu címen
30.000ft + 10000ft-ért adok hozzá gps vevőt térképpel telepítve3210, 3310, 3330, 6610, 6230, 6600, 6630, 5700, N95, n97, n8, lumia 610, 920, k-touch Nibiru, kingzone k1, sony xperia z ultra, lenovo a369, Sony xperia z2, Sony Xperia z3, sams s7 edge, sams note 8, Huawei p30Pro, sams note 10p, sams s21 ultra . A fejlődés megállíthatatlan, de vannak mérföldkövek
-
sakeee82
aktív tag
válasz Sir Riccio #964 üzenetére
Softfrisstés nem ért semmit sajnos. Volt
bent 3 hete gariban, azt mondták nincs baja. Ezek vagy balfaszok vagy én vagyok a hülye és nem értek még egy teló bekapcsolásához sem.
Odaadtam nekik a halott gyári nokia fülest. Namármost, mint tudjuk elem van az átalakítós részben, gondoltam kicserélik benne, a füles nem érdekel. Erre kaptam egy új origi fülest, és visszakaptam a másik részét elemcsere nélkül. Direkt mondtuk, hogy elemcsere kellene és a gari miatt nem szeretnénk otthon szétkapni...No comment -
sakeee82
aktív tag
Sziasztok
Vkinek csinálta már a telefon, hogy kikapcsolás után kb a 8-10 próbálkozásra jutott el a telefon a menüig???
Ha nem jut el, akkor csak a hófehér képernyőig jut a pin megadása után! A képernyővédő viszont megy -
Mr-Pamacs
senior tag
-
S4nyy
csendes tag
Hi!
Tud mondani valaki olyan boltot Budapesten ahol lehet kapni ezt a nokiát?
Előre is köszi!
üdv.
HP Pavilion dv6-1130
-
S4nyy
csendes tag
Azt nem tudja valalki, hogy az 5610 vagy a 5700 képernyője szebb?
HP Pavilion dv6-1130
-
spedyboy
senior tag
nincs mit!
de remélem nem 2gb os max az csak a npki baromsága sztem...
nekem most 2gb os van benne és kicsi..
és nehogymár h egy e65 be ami régi konstrukció és nem si musicedition aba bele lehet rakni ebe meg nem
remélem megeszi!-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
spedyboy
senior tag
sziasztok!
az lene a kérdésem h a teló megeszi e a 4gbos microSDHC karikat ?
KÖSZI
Üdv-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
spedyboy
senior tag
szia!
az a különbség hogy az s60 egy nativ op. rendszer egyszere több progit futathatsz egyszerre.
Igényeseb programok vanak rá amik képesek beépülni a felhasználói felületbe is.
az s40 teljesen más csak java alapu alkalamzásokat támogat. Azokal csak az a baj hogy általában nem igényesek (az ingyenesek ) és nem képes egyszerre töb futni!
azthiszem enyi!
ha továbi kérdésed van írj!
üdv-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
S4nyy
csendes tag
Hi All!
Telefon vásárlás elött állok és nem igazán tudok választani . Elsősorban 5700 és a 5610 között variálok, de ha tud valaki ajánlani ezeknél jobbat akkor szivesen meghalgatom.
Előre is köszi a segítséget.Üdv. S4nyy
HP Pavilion dv6-1130
-
Sir Riccio
addikt
Közben másodszor is visszaérkezett a készülék a Nokia szervizből, továbbra is ugyanazzal a hibával. Ismét ki sem tudták adni, vissza a feladónak immáron harmadszor. Beszéltem a Nokia Ügyfélszolgálattal ahol kértem a cserét és azt mondták, hogy utánanéznek és visszaszólnak. Most várok...megint...immár harmadik hete. Kezdem kissé unni...
Bent a pécsi Nokia márkaboltban azt mondta a srác, hogy ha alaplapot cserélnek a készülékben akkor az kicserélésnek minősül...hát szerintem pont nem. A kicserélés az egy vadonatúj készülék aminek minden tartozéka új.
üdvDeutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
sakeee82
aktív tag
válasz Sir Riccio #943 üzenetére
Az alkatrészekre elvileg fél év a gari nem? Az én fülesem és távirányítós madzagom is bedöglött, de nekem fél év gari volt a csak rá, így buktam.! Bár én Euronicsben vettem 1 év garival! Azóta vettem egy fehér cx-300-at, de 3.5-est vesztemre, így használnom kell a madzagot, ami ugye így csak az átalakításra jó:S
-
Sir Riccio
addikt
válasz Mr-Pamacs #942 üzenetére
Elvileg nem kell kihúzni bár én ki szoktam mert rendszerint póló alatt rejtve van a headset.
Nekem annyi volt a füles cseréje(pedig aznap járt le a garancia mert tartozékra csak 1 év van), hogy elvették kipróbálták és leakasztottak 1et a polcról(még az ára is rajta volt 5990Ft).Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz Sir Riccio #941 üzenetére
Voltam bent a Miskolci Nokia szervízben a Szinvában, de csak a távirányítós részt tudták volna cserélni helyben, ahhoz h a fülest cseréljék az egész telefont mindenestül vissza kell küldeni pestre. Tiszta agyrém.
Egyébként nekem is néha ujraindul a teló, kb havi 1 szer.Valamint ma kikapcsolta a zenét, most meg kikapcsolt. Meglátta a szervízt és meghülyült. Általában zenehallgatás közben.Azt hogy lehet beállítani ha füles van bedugva akkor hangosan ne csörögjön a telefon ha hívnak? A távirányítóban van mikrofon? Vagy ha hívnak akkor ki kell húzni a fülest és rendesen kell beszélni mint más telókkal?[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
-
Mr-Pamacs
senior tag
Na nekem is bedöglik a fülesem úgy néz ki.A hoszabb vezetéken lévő halkabban szól, próbáltam másik fülessel is, azzal jól ment.Rem gyorsan cserélik. 2 éves gari van rajta. Ezt bármelyik Nokia szervízben azonnal cserélik vagy inkább küldjem vissza oda ahonnan vettem?
-
spedyboy
senior tag
válasz Sir Riccio #938 üzenetére
látom!
és terméetesen már tárgytalan!-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
spedyboy
senior tag
válasz Sir Riccio #936 üzenetére
ennek te miért örülsz?
úgy tom te elakarod adni és ez neked nem túl jó hír!!!-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
Sir Riccio
addikt
Hello!
tegnap a pécsi MM-ben áfamentes nap keretében 37ezer magyar pénzért lehetett 5700-t vásárolni.
üdvDeutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
spedyboy
senior tag
válasz Sir Riccio #934 üzenetére
de a távirányít óa lényeg
deakkor maradoka sztereo bt fülesemnél-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
spedyboy
senior tag
válasz Sir Riccio #931 üzenetére
Nokia
ha nincsen garim akkor is bevihetem és adnak újat?
persze fözetek érte meniybe kerülhet?
köszi
üdv-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
spedyboy
senior tag
sziasztok!
nem tudja véletlenül valaki hogy hogy kell kicserélni ezeket a gumi bzbaszokat?
köszi
-
Sir Riccio
addikt
Hello!
Nah bementem a telefonommal a pécsi Nokia márkaboltba. Nagyon korrektek és rendesek voltak mondtam h néha rezeg a teló néha nem, meg h eldobálja a hálózatot meg h lötyög az alsórésze 1 kicsit, ezeket felvették hibának és elküldték pestre. A Headsetemen nekemsem működtek a gombok de amint megemlítettem már adták is helyette a bontatlan vadizsír komplett headsetet 3féle méretű gumival és 2,5->3,5 jack átalakírtóval.Szvsz az, hogy elem van benne ritkanagy marhaság mert egészen biztos, hogy nincs benne elem. Ha nem találják ki, hogy beázott a készülék (mert állítólag előszeretettel csinálják, és soha mégcsak rá sem cseppent víz mert ettől nagyon óvom minden elektromos kütyümet) akkor csillagos 5-öst kap tőlem a Nokia szervízhálózata.Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
spedyboy
senior tag
-
Latsza
aktív tag
Skacok!
Keresek erre a telóra Adobe Readert, illetve egy elég komoly matematikai műveleteket elvégző progit (fv. ábrázolás, egyenlet beírása, stb.), ez utóbbit találtam 6600-ra, használtam is, de 5700-ra ugyanaz ugye nem jó
Körbe keresgéltem, de csak demót illetve serialt igénylőt találtam
-
spedyboy
senior tag
-
spedyboy
senior tag
-
Tompkins
tag
válasz spedyboy #900 üzenetére
Ki lehet lőni a zenelejátszót task manager nélkül is, csak kb. 10 mp-et rá kell szánni.
Szóval: Bemész a Zenelejátszóba -> Albumok -> Opciók -> Albumborító -> Opciók -> Módosítás -> Kiválaszt (Képek letöltése) -> Opciók -> Kilépés
Jó, így most durvának tűnik, de bele lehet jönni, ha zavar... -
spedyboy
senior tag
gumit hol lehet venni?
valaki árulja el kérem!
köszi
-
Ősgyík
tag
válasz palm treo 75 #916 üzenetére
Nem kell rárakni semmit, ugy tudom neten keresztül nézed.
-
palm treo 75
tag
Nem tudja valaki lehet-e mobil-tv -ét rárakni- végülis 3g-s.
Go! Go! Nokia!!! N95 + 8GB
-
Ősgyík
tag
válasz spedyboy #900 üzenetére
A zenelejátszót gyári taskmanagerrel nem lehet kilőni.Csak "külösővel".A billentyűzetet le kell cserélni ha nagyon zavar, gondolom szétszedni csak csavarhúzóval lehet, ezért otthon nem nagyon érdemes vele babrálni nokia boltban, esetleg vmelyik gsm boltban talán szétszedik és kicserélik.
-
-
spedyboy
senior tag
segítsetek!
piros szinü a telóm és irtóra érzékeny a koszra és egyszerüen nem jön ki belőle vizel
mit tegyek? hogy szedjem ki a koszt a gumiból?
sikálni is próbáltam...-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
kat
tag
válasz spedyboy #906 üzenetére
ha megnyitottad a zenelejátszót, akkor azt nem tudod a task-ból kivenni, csak ha újraindítod a tellát.addig készenléti üzemmódban marad..
csao3210, 3310, 3330, 6610, 6230, 6600, 6630, 5700, N95, n97, n8, lumia 610, 920, k-touch Nibiru, kingzone k1, sony xperia z ultra, lenovo a369, Sony xperia z2, Sony Xperia z3, sams s7 edge, sams note 8, Huawei p30Pro, sams note 10p, sams s21 ultra . A fejlődés megállíthatatlan, de vannak mérföldkövek
-
spedyboy
senior tag
há t ez van anyira nem zavar..
kérdésem lenne: szerintetek a gombokat a numerikus bill en kilehet cserélni? tehát hogy CSAK a gombok legyenek kicserélve vagy ahoz az egész forgós izét kikell cserélni?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest