Hirdetés

Nokia 5700 - ronda és...

Hirdetés

Bevezető

Alig egy hete mutatkozott be a Nokia új zenei modellje, az 5700, egyből párja is van az 5070 személyében, de a két telefon között elég lényeges különbségek vannak. Mondjuk egyből a legfontosabb, hogy tesztalanyunk Symbian rendszerrel érkezik, méghozzá az egyik legújabb verzióval, amely a 6290-ben és az N95-ben is megtalálható.

Az 5200-val és az 5300-val megkezdett trend és formavilág erősen megosztja a felhasználókat, legalábbis ha a fórumban megjelent hozzászólásokat nézzük, de a finnek a jelek szerint úgy gondolják, hogy az úszogumis tojás passzol ahhoz az imidzshez, ami szerintük bizonyára fiatalosnak tekintendő.

XpressMusic néven érkezett-érkezik ez a készülékcsalád, nyilván nem titkolt cél a Sony Ericsson Walkman telefonjainak megszorongatása, de a Samsung is összekapta magát az Ultra Music sorozattal, úgyhogy jelentős tolongás alakult ki ebben a piaci szegmensben. Van is ok a tülekedésre, a jelek szerint a pengekorszak körüli hype lecsengése után a zenei modellek jelentik a következő sikerirányzatot, úgyhogy mindenki gyúr ezerrel.

Az 5700 nyilvánvalóan az XpressMusic széria csúcsmodellje kíván lenni, ám ha a célcsoportot nézzük, akkor leginkább az akkor még semmiféle extra elnevezéssel nem bíró 3250 utódjának tekinthető nem csupán filozófiáját, hanem kialakítását tekintve is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés