- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Légies iPhone halvány színei
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
Lehetne,de igy is jo,csak ehhez képest,annyival tudjon még többet,és elég is lenne,annl semmivel nem kéne több,számomra megjelenne az isten telefon,minek 3mp-el vagy 5-ös kamera,csak a helyet foglalja,és mobilba ugysem elssz olyan a minősége a képeknek,itt a d900,aminek elv egyik legjobb a kamerája a 3mp-sek közül,és hiába nah,nem olyan jok a képei.
-
djtoomi
addikt
Neked mi számit előrelépésnek?666666millio megapixeles kamera,6 millio pixeles felbontású kijelző,1000gbites net,666 tb ssd memoria?Mi kell még,3g,hsdpa,2mp kamera,2x qvga kijező,rohadt jo összerakási minőség,jo szovtfer,és egy telefon,ami télleg mindenre jo.Ha meg amiket fent elsoroltam,külön kellenek vegyél digitgépet,laptopot rack szekrénnyel,és költözz be a szerverterembe.Amugy nekem ez is tetszik,V9 sem lessz rossz,bár a kamera lehetne af-es és akkor télleg király elnne,ha valakinek kevés a 400mb hely,használjon olyan progit,ami az mp3 bitrátáját lekicsinyiti és a 10mb-s mp3 csak 1 mb lessz,telefonon ugyse hallod meg a különbséget,nem egy hifi rendszer,és arra is ráférne ugy 400 zene,amit akár 2 hétig halgathatsz.
Sztem is emgérdemli a különösen ajánlott lecsnit,de akkor a v9 mit kap?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Légies iPhone halvány színei
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Megújult a PROHARDVER!
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest