- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Köszi a választ, és ha jól értem a kalibrált értékek szerint ez jónak számít. Ugye?
Kár, hogy a monitor színterének a fedéséről sem adtál infót, ami az egyik legmeghatározóbb tulajdonsága - fogalmam nincs ezt hogyan lehet ellenőrizni. A linkben szereplő oldalon [link] vannak erre vonatkozó értékek, mást nem tudok. De ha ez ellenőrizhető spec műszer nélkül, akkor meg is nézhetem =bár kétlem, hogy ez lehetséges). Panelhomogenitás szemmel láthatóan jónak mondható, minimális bevilágítás jobb alsó sarokban és a bal felső szegmensben látható (elsrőe észre sem vettem, csak sötétben mikor a monitor éppen ki-, be kapcsol. Fekete háttérnél nem igazán látszik, talán a felső picit. . IPS glow jól látható, bár ennek mértékét nem tudom megállapítani. Kábé olyan, mint a Dell U2311H monitoromon volt. Láttam többféle monitort, sajnos a homogenitás és háttér világítás egyenletesség nem erősség ebben a kategóriában (sőt, a 250k-s ACER, ASUS monitorok között sem). Gondoltam rá, hogy ha ez a panel (és a kalibrálhatósága) nem elég jó elállok, de nagyon lutri mit fogok ki helyette (sőt, inkább valószínütlen, hogy jobbat) szóval valszeg marad.
Egyébként film, játék és hobbi (nem fekete-fehér) fotószerkesztés a cél. -
szasanyi
félisten
Megpróbálok itt is választ kapni a kérdésemre [link] Esetleg, hogy a kalibrált értékek alapján ennek a monitornak mik a monitor erősségei és/vagy gyengeségei? Már ha van ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey 49" Ívelt Gaming VA Monitor! 5120x1440 / 120Hz / 4ms
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- SAMSUNG LC49G94TSSPXEN 125CM 5K GAMER 240HZ MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest