Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
evR
aktív tag
ez a játékos sorozat szerintem sok emberkének tetszeni fog! jelentem nekem is tetszik!
az első game-et nem ismerem, de a faltörő jellegű játékokkal mindig sokat játszottam.. mobilon elég jó az élvezvetősége az ilyen jellegű játékoknak..
a másik gémhez - Burning Tires - már volt szerencsém, meg is van valahol.. tényleg jó meg szép meg ilyenek, de engem a mobilos autoversenyek nem tudtak lenyűgözni.. nem tom miért.. nem jellemző rájuk az a kellő dinamizmus ill. játékélmény, ami lekötne engem..
de gratula! még sok ilyet szeretnék!!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest