Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16 Próhoz méri a OnePlus a 13T-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotós markolatot kap a Vivo X200 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcos
tag
-
2T
tag
Ehhez a 7710 témához még annyit, hogy a P900hoz képest is benga mérete sem segítette az elterjedést..: A kijelző meg kicsi volt ahhoz képest:
De az ui nagyon ott volt szerintem:
-
kisninja
őstag
Nekem az első érintős telom a mostani P990i közel 1 éve használom nagy megelégedésemre. Nekem csak érintős mobil kel.
-
Már ideje volt.
Az érintőkijelző nagyon hiányzott, mikor a kezembe került akármilyen kommunikátoruk. -
máyköl
veterán
Jó lesz majd ez a teló érintőképernyővel...
-
Lasi
tag
Igen. Ezt a kihangsúlyozást én is fájlalom. Mai napig használom. Amit a kijelzőről írtál azt nem értem. (320x240...) De nem volt kifforrva még a technológia az igaz.
A Nokiának meg mindig lassan esett le a tantusz, mit is kéne csinálni egy új technológiával. Végre kezdhetnének valamit ezzel az érintőképernyővel és a frissen készített oprendszerrel.
És nagyon remélem, hogy ezúttal rájönnek, hogy nem csak félmegoldásokat kéne csinálni. Ilyen volt még a 770, a 800 és a 810. Mindből hiányzott valami, amitől jobb lett volna, vagy megelőzhette volna a versenytársakat.
-
joey04
titán
mikor bemutatkozott az S60 Touch már akkor lehetett ilyen kommunikátor féle koncepciókat látni a demo videókban, azóta várok már egy ilyenre.
-
RandomGosu
senior tag
kiváncsi vaok rá
-
invidia
tag
mindig P800 at emlegetik mint első symbian érintős telót, pedig ott az R380, bár ez még ericsson és zárt platformú.
Amúgy hajrá nokia, (nagyon) ideje volt már ennek a lépésnek
-
2T
tag
Hát ezt fontos volt kiemelni, hogy a 7710 milyen csúfosat bukott
Ezt azért lehetett volna tárgyilagosabban is. Mondjuk hogy a készülék jópár évvel megelőzte korát, és kijelzőjének felbontása sokszorosa volt a most piacra kerülő Omnia-nal, de még a iphonnál is.
A felhasználói felület is elég kellemesre sikerült.A lassú processzor miatt nem lett sikeres a készülék..
-
Magnum_
nagyúr
a D-pad nem tetszik.
-
orbano
félisten
én igazából minden telefonba igényelném...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az 5800 bemutatója kapcsán látott napvilágot az E90 lehetséges utódja.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 14 Pro Max 256GB gyönyörű állapotban! Fekete/82% akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest