- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcos
tag
Mivel nincs nokia 7710-es topic itt vetem fel, hogy egy hasonlo design-nal, modern belsövel egesz jo erintöképernyös N-Gage-et futtato, GPS-chip-es multimedia coputer adhatna ki a Nokia. Olyan a külsöje mint a regi jatekgépeknek, a telefon már szinte mellékes lenne benne
Elég ha a világegyetem tágul, a pocaknak nem muszáj!
-
2T
tag
Ehhez a 7710 témához még annyit, hogy a P900hoz képest is benga mérete sem segítette az elterjedést..: A kijelző meg kicsi volt ahhoz képest:
De az ui nagyon ott volt szerintem:
[ Szerkesztve ]
Csak a kontúr maradt, a szénatom alapú csontbőr falak egy keserédes savanyú sógömb alatt
-
kisninja
őstag
Nekem az első érintős telom a mostani P990i közel 1 éve használom nagy megelégedésemre. Nekem csak érintős mobil kel.
powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
MODERÁTOR
Már ideje volt.
Az érintőkijelző nagyon hiányzott, mikor a kezembe került akármilyen kommunikátoruk.Xiaomi 13T
-
máyköl
veterán
Jó lesz majd ez a teló érintőképernyővel...
-
Lasi
tag
Igen. Ezt a kihangsúlyozást én is fájlalom. Mai napig használom. Amit a kijelzőről írtál azt nem értem. (320x240...) De nem volt kifforrva még a technológia az igaz.
A Nokiának meg mindig lassan esett le a tantusz, mit is kéne csinálni egy új technológiával. Végre kezdhetnének valamit ezzel az érintőképernyővel és a frissen készített oprendszerrel.
És nagyon remélem, hogy ezúttal rájönnek, hogy nem csak félmegoldásokat kéne csinálni. Ilyen volt még a 770, a 800 és a 810. Mindből hiányzott valami, amitől jobb lett volna, vagy megelőzhette volna a versenytársakat.
Nem hiába véletlen! - http://lasi.atw.hu/
-
joey04
titán
mikor bemutatkozott az S60 Touch már akkor lehetett ilyen kommunikátor féle koncepciókat látni a demo videókban, azóta várok már egy ilyenre.
-
RandomGosu
senior tag
kiváncsi vaok rá
-
invidia
tag
mindig P800 at emlegetik mint első symbian érintős telót, pedig ott az R380, bár ez még ericsson és zárt platformú.
Amúgy hajrá nokia, (nagyon) ideje volt már ennek a lépésnek
invidia
-
2T
tag
Hát ezt fontos volt kiemelni, hogy a 7710 milyen csúfosat bukott
Ezt azért lehetett volna tárgyilagosabban is. Mondjuk hogy a készülék jópár évvel megelőzte korát, és kijelzőjének felbontása sokszorosa volt a most piacra kerülő Omnia-nal, de még a iphonnál is.
A felhasználói felület is elég kellemesre sikerült.A lassú processzor miatt nem lett sikeres a készülék..
[ Szerkesztve ]
Csak a kontúr maradt, a szénatom alapú csontbőr falak egy keserédes savanyú sógömb alatt
-
Magnum_
nagyúr
a D-pad nem tetszik.
I humbly and respectfully decline™
-
orbano
félisten
én igazából minden telefonba igényelném...
A vér nem válik VAZZE!™
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Milyen légkondit a lakásba?
- MÁV topic
- Spórolós topik
- Delta Force béta teszt
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...