- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
Vio X6 Plus .. nos a telefon annyira nem köt le,, de a hangját azért.. meghallgatnám, Flac DSD , stb ,,.. SABRE Digital to Analog Converter (DAC), the ES9028, featuring a new Dual-DAC architecture..,,+and the new ES9603 Headphone Amplifier..
Huh Dual DAC ..
-
Fejvadi
nagyúr
Ennyi maghoz ajándék vetőgép is dukálna.
-
MartOOn
addikt
Kíváncsi voltam hányadik hsznel jon elo a szabadalmitrollbaratunk... De az elsore azert nem tippeltem volna...
On: jonak tunik eros hw de 6" mar tenyleg nem telefon méret nekem.
-
rdt89
addikt
A Helio X20-as processzor teljesítményére és fogyasztására kíváncsi leszek, valamint ennek a telefonnak az akkumulátorára és optimalizációjára, bár az X10 is elbírja a 2k kijelzőt, szóval ez tényleg már felső kategóriás processzor lesz. Már alig várom erről a tesztet, meg az Elephone Vowney-ről.
-
mizoli
addikt
Nem lesz ez rossz cucc. Nekem tetszik.
-
Chrys_
addikt
10 mag? Ez már lassan olyan, mint a borotvapenge, egyre több...
-
Norb€€€
aktív tag
Jöhetne már az iPhone 7, hogy a látszólag alulfizetett dizájnereknek hirtelen eszébe jusson valami újabb formaterv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Fotó állvány eladó