Új hozzászólás Aktív témák
-
freelancer
tag
Na figy, elmondom egyszeruen mint a bot. Az amd kartyak altalanossagban kispenzu, vagy hobbi embereknek keszulnek, komoly tervezoi-fejlesztoi munkahoz nem jok. Anno 1 evvel ezelott kaptunk promo kartyakat amd-tol, amiket kiprobaltunk, tesztelgettunk, sot meg a supportot is lecsekkoltuk. Egy het utan a fonok irt egy koszonolevet a probaert es visszakuldtuk a logisztikanak a cuccot, hogy csomagoljak es kuldjek vissza. Munkahelyemen a fejlesztesi reszlegen 14-en vagyunk. Quadro es Tesla rendszerekkel dolgozunk, amiket csak a Fermi valthat, nem veletlenul, MERT altalaban szinte minden kolleganak egyedi driverei vannak, ugyanis az nVidia supportjatol szemelyre szabott meghajtocsomagokat lehet kerni, akar hataridore-is. + a CUDA (igen az). Es ez csak a support resze a dolognak, amin az AMD elverzett, legalabbis nalunk. ( atjarunk neha kollegakhoz, ertsd ugy : ausztria, nemetorszag, hollandia, japan stb, sehol sem lattam firepro cuccot )
-
stgellert
aktív tag
Értem én, de nem tudok róla, hogy az ati-nek lenne kifejezetten programhoz, illetve programmal optimalizált megoldása, lásd pl. a linkemet...
Ha van, akkor elnézést kérek:-)Nem gyártóvitát akartam indítani, csak úgy látom, az nvidia quadro sorozata tényleg munkára van kifejlesztve, mint mondjuk egy hilti ütvefúró... Az Ati-nál inkább a sportvonulat dominál szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest