Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szige
tag
Azt lehet már tudni, hogy a DROID 2 mikor jön kicsiny hazánkba (ha egyáltalán...)?
És akkor ez sem lesz alkalmas Android 3-ra? -
hemaka
nagyúr
A Motorola Droid 2 lett az első elsőre telepített Android 2.2 Froyo operációs rendszerrel és Flash 10.1 bővítménnyel is ellátott okostelefon.
-
BiP
nagyúr
Én ott nyomtam ki, amikor nézi a sorozatot, és benyögi, hogy bármikor megoszthatja másokkal facebookon meg twitteren.
Amúgy tök jó, hogy van Flash, de nekem fura, hogy ilyen butyuta dolgokkal kell reklámozni.
(Amúgy nem találtak valaki dekoratívabb, kevésbé szuggesztív nézésű hölgyet az adobe marketingosztályán?) -
Integra
titán
pont most megy az almás fésztalk vagy hogy hívják reklám kampány (ami szerintem facepalm lenne helyesen
)..
szóval louis armstrongra csöpög meg majd elbőgi magát szülészet után anyuka, meg nagypapa, meg love meg heppinessz, meg alma.. tiszta behányás, annyira gusztustalan túlszirupozott egy reklám. -
DEJVID
őstag
Persze érintőképernyővel még mindig nem, és soha nem is lesz tökéletesen kezelhető a Flash.
-
fi:zi'k
nagyúr
Adobe TV..LOL
-
n0_gAboR
őstag
A Desire a 2.2 update-el (az ujabbak gondolom 2.2-vel lesznek elotelepitve) alapbol tartalmazza a Flash 10.1-et!
-
rOwLeY
őstag
wow, micsoda nagy szám h előtelepítik. De bakker ez a telefon ettől függetlenül nagyon bejövös!!!
-
Studi22
aktív tag
Jól értelmezem ebben az a szenzáció hogy nem kell fölmennem a marketre és nem kell letöltenem plusz telepítenem hanem ők ezt már megcsinálták?
Ha igen,akkor ez van olyan világszenzáció mint videotelefonálás almáéknál.
-
BloodRay
veterán
Nálam a flash lehet többnyire ki lenne kapcsolva, de egyébként maga a Droid 2 nagyon szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- Vladik Brutal - Megjelent az orosz Half-Life
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)..