- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
papatyitibor
üzenetére
Mivel a frissítés OTA-n jön, ők is fognak róla kapni egy értesítési kártyát, mint én ma dél körül. Ami a Oreo kidását érinti, szerintem teljesen vállalható ez a sebesség, még most sincs túl sok készülék, amin elérhető lenne. És közben a havi biztonsági frissítések is jönnek, a decemberi is elérhető volt 7.1.2-re is.
Maga a telefon szerintem nagyon jó készülék, nagyon megszerettem. Még a kamerája is egész vállalható, annak ellenére hogy a lencsék nem túl nagy fényerejüek. Nálam egy Oneplus 3 és egy S7 is van a fiókban, mégis ezt használom.
-
Pete55555
addikt
válasz
papatyitibor
üzenetére
Én olvasom a fórumot, de nem trükköztem, nem égető nekem a frissítés, igy vártam. Ma meg is jött, majd otthon lehet felrakom, de az is lehet, hogy várok vele még pár napot nehogy kijöjjön valami bug.
Szóval a kérdésedre a válasz, igen minden felhasználó megkapja. Ez bevett szokás a gyártóknál, általában nem egyszerre frissítik a telót, gondolj bele, ha minden A1 egyszerre kezdené el letölteni a frissítést, be is halna a szerver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest