- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Csak vissza jutunk a fényceruzáig!
-
Gadgetfan_
senior tag
Nem értem mi szükség lehet erre, a laptop touchpadével tökéletesen használható a Win8, nem tudok olyat elképzelni amit ezzel a tapitollal (jujj!) jobban meg lehet oldani...
-
banhammer
veterán
Szerintem az MS részéről kár erőltetni egy asztali gép esetében a tapizást.
-
Simi2000
tag
Az ötlet tetszik, hogy valahogy az átlag ember is ki tudja használni a win8 új funkcióit. Én egérrel nem tudtam megbarátkozni vele.
Viszont ez a dolog értelmetlen. Minden használatnál elő kell vennem, rá kell illeszteni, kalibrálni? Vagy rajtahagyhatom, mert stabilan ott marad a helyén, és nem akadályozza az összecsukást? A kábele sem fog gondolom sehová beakadni, nem fog zavarni senkit....Ezt inkább asztali monitoron tudom elképzelni mintsem notebook-on. -
törölt tag
peerszeeee aztán a user meg üljön pislogás nélkül a metro előtt amíg megtalálja a programot amit szeretne, mert ha pislog valami mást indít el
továbbra is tartom hogy szerintem notin tapizni halálosan fölösleges, kényelmetlen, értelmetlen. tudom hogy van akinek meg nem az azt is tudom mondjuk, de én nem takarítom naponta kétszer a kijelzőt csak azért mert tapipaddal vagy tp-vel lassabban érek valahova...
-
törölt tag
nemár... ez 10 dollárért is halálosan fölösleges cucc... nem tapira kihegyezett panelt nyomkodni tollal? értem én hogy a metro mondjuk tapipaddal nem a kényelmesen használható kategória, de akkor már webkammal gesztusvezérlés is értelmesebb lenne ennél (mondom ezt úgy, hogy notinál ha el kell engednem a jf kombót akkor már ráz a hideg...)
zseniális találmány egyébként én kettőt kérek
-
zsiga_667
tag
Ezt küldeném a "Tapitoll" szó alkotójának:
[link] -
Totál értelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest