- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem lesz iPhone 19
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paci.
tag
Hozzám olyat hoztak, ahol egy M-tech nevezetű csoda pukkant el, és vicces módon csak a memóriákat vitte magával. Egyébként érdemes volna valami statisztikát csinálni, -mert sokan számolnak be (én is) low-end tápok haláláról, ugyanakkor hallani hih-tech tápok pusztulásáról is- hogy az eladott/megmakkant arány hogy áll mondjuk gyártókként. Nem lennék meglepve, ha kb ugyanannyi lenne.
-
Paci.
tag
válasz
ZetorGumi #17 üzenetére
Helyes, szeretem az ilyen írásokat. Főleg ha vannak rendesen képek is.
(látom te is "kupista" vagymindig minden van mindenhol)
Mondjuk arra még gyúrnom kell, mit kell megméregetni egy félhulla tápon hogy merjem használni. Vagy lehet kapni ilyen túlfeszvédő bigyót molex-csatira, az a tuti. -
Paci.
tag
Hmm.. Úgyis van itthon kihasználatlan félhulla táp. És nekem is kinyiffant az IDE-s külsővinyó-ház téglatápja. Most úgy használom, hogy egyik döglött tápról levágtam az egyik kábelköteget amin a floppy tápja van, tömtem bele rézdrótokat és összedugtam az asztali gép floppy-tápjával. Így van kivezetve az áram a vinyónak + a külsőház elektronikájának. Tanyamodding rulez
Lehet összeszedem magam, és valami hasonlót én is mókolok mint Te. De előbb megvárom hogy befejezd és leszel olyan kedves hogy publikálod
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Torrent meghívó kunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 26
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- XBOX Series X 1TB SSD konzol 6 hónap garanciával!
- D5 Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 és 16gb DDR5 RAM + GARANCIA
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- PlayStation 4 500GB konzol eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő