- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az is érdekes lenne, hogy mi baja volt ezeknek a tápoknak
FSP-k egy jó részében 1db visszacsatoló elkó szokott elmenni, és sok kodegány is megy tovább újrakondizás után.
Szóval az sem mindegy, hogy szénné ég az adott táp, vagy egy 20Ft-os elkó cseréje után megy tovább...Amúgy M-Tech -ből láttam már 500-550W-osat, ami elég szörnyű volt : színvonalban a 300-as gagyitápokén állt... De rá van írva, hogy 500-at tud... Meddig... :S
-
ZetorGumi
addikt
Paci.: Köszi az elismerést, első irásom, próbáltam olyanra csinálni, mint a többi, amiket olvastam itt.

(Én csak rendezett káosznak hivom.
)
Nem nehéz megtanulni, csak idő kell hozzá.
Az se biztos, de a semminél több.
mr_ricsi: ahhoz képest, hogy acorp, még ugyancsak jól birja, és még eddig nem vágott haza egy hdd-t sem *kopp-kopp*. Pedig szerverként használt gépben volt eddig. Szóval nem minden a név, meg a márka számit, hanem az is, hogy milyen "előélete" volt, és hogy milyen kinzást kapott.
staccato: Köszi.

-
ZetorGumi
addikt
Ismerős helyzet, először ez igy úgy volt.

Maga a táp be van fejezve, működik, csak a merevlemezek hiányoznak még, meg a doboz, amiben lesz.
A dobozt mihamarabb meg szeretném csinálni, és az ideje is közeleg, (nemsoká kész vagyok a másik projektemmel, és utána már rárek dobozt csinálgatni.
) de a merevlemezek beleköltöztetése odébb lesz. De biztosan publikálva lesz ide. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

FSP-k egy jó részében 1db visszacsatoló elkó szokott elmenni, és sok kodegány is megy tovább újrakondizás után.