- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
azért business kategóriában teljesen átlagosnak mondható már a multitáccs és a digitizer együttes használata. ibm és dell is ilyen gépeket produkál.
-
Enton
addikt
Pl nekem pont jó lenne.
A jelenlegi 2000-es kiadásút lecserélni egy erősebb vasra, plusz a multi tuch is elég jó, az enyém csak cerkával érintős.
Amugy egyáltalán nem ment még tönkre az illesztésnél. Sajnos ezeknél az új 1 évre gyártott holmiknál már ilyet nem tudni, főleg előre.
De régen jól megcsinálták. -
Srodney
senior tag
válasz
talpalavalo #1 üzenetére
enélkül már nem is lehetne hegyetmászni,vagy vadvízievezni annyira kalandos a kinézete...
-
^Clown
addikt
A Getac V200 iszonyat brutális egy darab, ráadásul még ad rá a gyártó 5 év garanciát. Félelmetes
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem tudom mi értelme van ilyen vastag tablet pc-ket csinálni...sőt igazán nem is értem ki vesz ilyen convertible tableteket. Szörnyen néznek ki és előre látni hogy el fog romlani a kijelző csatlakozása ha sokat tekergetik. Szerintem ha valakinek tablet kell, akkor vegyen azt és ne convertible-t. Ez kapásból 3,5-4 centi vastag.
Persze az elsőre gondoltam, nem a military verzióra.
Megnéztem: 39,7mm vastag. Horror
-
lujó55
addikt
Istenem de kurv@ jó ez a Getac!
Mindíg is azon törtem a fejem, hogy milyen gépekkel dolgoznak a sivatagban a katonák amiket egy ernyővel 5000m-ről dobnak ki nekik és nem gáz a 60 fok kölső hőmérséklet se. Na most megvan a válasz. Hát, mit ne mondjak kéne (mondjuk én vagyok akkora paraszt, hogy most is egy M110-es Samu mobillal nyomom). Egy dolog nem világos nekem: mennyit bír az akksija?
Atyavilág. 5 év gari... -
talpalavalo
aktív tag
Húú de masszívan néz ki az alsó
Meg lehetne vele vesztegetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest