- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
cx29
tag
autós (szivargyújtós) töltőt vett már valaki?
-
cx29
tag
válasz
CoolBoy323 #3440 üzenetére
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/keszulekek/szoftverfrissites
-
cx29
tag
lenne pár alap kérdésem és mivel nagyon rendesek vagytok így bízom benne hogy válaszokat is kapok valakitől : 1, a sok program install uninstalllal nagyon összeszemeteli az ember a telefont ? ettől előbb utóbb lassul?
2 van arra mód, vagy progi hogy a könyvjelzők mappában maradjanak mert most ha felteszem őket ömlesztve van mind
3 google maps műholdképet szeretnék sdre menteni big planettel de használhatatlan paca lesz a sok error miatt csupán a térképet tudom jól lementeni , erre valami másik progi vagy ötlet hogy miért nem sikerül?
4 offline szótár nincs véletlen? angol magyar
5 láttam más is használ fring-et , ha oldalra fordítom és úgy írok előbb utóbb hibával kilép mig állítva nincs ez, másnak nem? köszönöm -
cx29
tag
valóban
valami ilyesmire gondoltam ingyéééé
http://www.allaboutsymbian.com/news/item/10775_fring_enables_Skype_video_call.php
-
cx29
tag
http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=173510&langId=-11
a t mobil honlapon nincs kipipálva a videóhívás így valószínű nem is lehet
-
cx29
tag
válasz
CoolBoy323 #3399 üzenetére
nem arra tették bele?
-
cx29
tag
kérdés: jelenleg van olyan program ami a neten keresztüli videótelefonálást lehetővé teszi (ugye a beépített 2es kamera lehetőséget adna rá ) vagy esetleg 2.0 ra várható ilyen progi szerintetek, ha most nincs?
-
cx29
tag
sziasztok nagyon jó kis Pulse fórumot hoztatok létre és sok okos ötletet adtatok így énis leírom a tapasztalataimat a telefonnal kapcsolatban
Mint ahogy sokan megfogalmazták vannak hiányosságai a készüléknek mind emellett szerethető , főleg számomra akinek most van először "okosabb" telefonja így összehasonlítani sem tudom sem érték/ár/tudás függvényében más telefonnal.
mivel nincs megbarkácsolva (és nem is lesz mert egy hozzá nem értő ne akarjon biciklire rakétákat szerelni ha nem akarja a balesetin végezni ...esetünkben könyörögni a t mobil serviceben hogy jaj én hozzá sem értem és nem tudom hogy került rá az rom amitől be sem kapcsol, de kérem , könyörgöm csináljanak vele valamit mert dobhatom ki
) így nem tudok nyilatkozni hogy lehet " dual core -á " varázsolni a műanyag csodát
nekem kellőképp megfelelőnek tűnik a sebessége a task killerek után.
A t mobil frissítését feldobva kicsit lassabbnak tűnik a boot de ugye naponta 1szer elég bekapcsolni jobb esetben. Lényegi különbséget a hangoknál nem vettem észre de néha panaszkodtak hogy visszhangzok , a frissítés után ezt már nem tették. A hangszóró továbbra is pocsék hívás közben - 1/2 re állítva a hangerőt- kb értem mit akarnak mondani
Frissítés előtt a Speed forge meg a raging thunder úgy szaggatott hogy 10 mp után uninstall lett belőle most meg vígan elfut
gps autóban gond nélkül bejön lakásban nem mindig ( úgy tudom más eszközök is hasonlóképp vannak) de akkor nagyjából tisztában vagyok vele hogy épp hol vagyok
Mivel alig alig tudok angolul (ragadványos szavakat, kifejezéseket ) eleinte picit zavart hogy nincs magyar menű ( billentyűzet már akad
de egy idő után tudja az ember mi mit jelent és szépen elboldogul , amihez meg lövésem sincs és gyanús, hogy elállítok valami izét azt békében kell hagyni
abban nem bízok hogy lesz olyan flash lejátszó a közelben amivel élvezhetőbbé válik a netezés de azért így is rendben van a dolog és elég nagy a youtube hogy ne unatkozzon az ember ha van feles ideje
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PR-Telecom
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gumi és felni topik
- Metal topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest