- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
VANESSZA1 #6318 üzenetére
Pont ezt írtam, hogy OpenWrt esetén annyira egyszerű a dolog, hogy annyit kell csinálnod, amit leírtam. Nem kell semmilyen DNS szervert felvenned. A leírásban azért van így megcsinálva, mert a hivatkozott Fritz! routeren nem tudod felvenni a host névhez az adott IP címet.
-
vargalex
félisten
válasz
VANESSZA1 #6315 üzenetére
OpenWrt (ami a Lede is) esetén ez jóval egyszerűbb. LuCI-ban a Hálózat -> Gépnevek (Network->Hostnames) oldalon felveszel egy új bejegyzést:
Gépnév: cdn.cnbj0.fds.api.mi-img.com
IP-cím: 111.225.215.1Majd mentés és alkalmazás. PC-n is tudod ellenőrizni, a beállítás után a
ping cdn.cnbj0.fds.api.mi-img.com
parancsra a fenti nevet a 111.225.215.1 IP-re kell, hogy feloldja. Tesztelheted nslookup paranccsal is, ha van a kliensen.
-
Bandus99
őstag
válasz
VANESSZA1 #3517 üzenetére
Sziasztok
Most neztem csak be ebbe a topikba, es ez a mondaton megakadt a szemem:
A Routeren 2 Wifi hálózat van egy 2,4Ghz az okosotthon dolgainak, és egy 5Ghz-es hálózat az internethez.
Erre rakerdezhetek, hogy ez mikent van beallitva?
2 kulon SSID ? es a 2,4 Ghz halozat miben ter el az 5Ghz tol? amiert azt irod hogy 5az internethez. a masik nem ?Amugy egy csomo alapveto problemam van a cimben emlitett router beallitasaval, igaz nalam openwrt van felrakva, igy valoszinuleg a kerdesemmel nem megfelelo topikban vagyok.
-
Headless
őstag
válasz
VANESSZA1 #3521 üzenetére
neten utánanézve eléggé gyér ez a modem, ipv4 forward nem létezik benne, próbálj meg bridge módot beállítani az elviekben van. A netet akkor (PPPoE,DHCP) mindent a xiaomiban kell bállítani. Bár németül nem tudok ott vannak több források is. De röviden kb ott is csak szidják az eszközt.
-
Headless
őstag
válasz
VANESSZA1 #3519 üzenetére
Hát feltételezem hogy a cbn jó, bár ipv6-ot ír és mac cím alapján forwardol fura, nem ez szokott lenni, hanem ip cím alapján, de mindegy elfogadom legyen így.
az url forrásnál miért nem volt jó az alap (
http://checkip.dyndns.org
)?, a ddns-ed jelenleg visszaad egy 95.90.196.59 ami még publikus is. szóval feltételezem ez Jó, és szolgáltatód nem blokkol akkor viszont a tűzfalban továbbra sem jó valami, szerintem a cbn-ben kéne keresned a hibád, mert pinget is elutasítja a cím. vagyis valószínűleg ez a cbn hibája... ipv4 forward és nekem mondom, hogy fura, hogy mac addrest kell megadni, de lehet, de az jobban zavar hogy ipv6 van az ipv4 helyett.Jó mac addresst adtál meg, a xiaomi WAN interfészének a címét?
-
Headless
őstag
válasz
VANESSZA1 #3517 üzenetére
Nem véletlenül reagáltam úgy ahogy, privátban, egyrészt mert leírtam mit kell csinálni másrészt egy olyan dologról van szó ami többször ki lett tárgyalva harmadrészt nem privátban kérdezünk szakmai jellegű dolgokat.
Itt egy keresés,amivel megkell tudnod oldani a problémádat, ha nem akkor én többet nem tudok segíteni mén ogom végigvezetni a kezedet kattintásról kattintásra. Regényt lehetne írni belőle.[link]
Valamint az a ddns beállítás elég furán hangzik minek/hova állítottál be 192.168.1.1-es címet??
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged