- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
A New 3DS (hogy lehet ilyen hülye nevet adni egy terméknek?) 2014 végén jelent meg, amikor azért már voltak erős mobiltelefonok bőven (pl: iPhone 6 és SGS5), mégis szép lassan csak eladtak belőle 10 millió darabot, pedig nem is volt igazán új konzol, csak egy upgrade. Valamiért máshol van rájuk igény. Talán csak azért mert odaát relatív olcsónak számítanak, és nem vagy-vagy kérdés, hogy jó telefont, vagy Nintendót vegyenek, hanem megveszik mindkettőt.
Egyébként most, hogy a WP8-as telefonom Droidosra cseréltem, én is belecsöppentem az "ingyenes" mobiljátékok világába, és egyészen elszörnyedtem. Ott a teljesen jó Real Racing 3, elég jó grafika, élvezetes irányítás, nagyjából két hétig nagyon élveztem, de utána valami szörnyű sokat kéne farmolni, hogy mehessek a következő kupára, ahova valami rendes Ferrari kéne. Persze meg is vehetem aranyért, meg vehetek kreditet is hogy tuningolhassam, de akkor ott tartok, hogy egy virtuális Ferrari 200 000 magyar forint. Ehhez képest PC-re, konzolra a Project Cars, a 10-15 DLC-vel együtt is teljesen jó vétel 7-8000 forintért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- CORSAIR K100 AIR
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest