- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Google Pixel 9a rapidteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
correctman
tag
válasz
#24536576 #40 üzenetére
phonearena.com -> Csak az elmúlt 5 órában több mint 15 cikket számoltam össze, az akksi összehasonlító tesztjük pedig kiváló.
mobile-review.com -> Itt nem ömlenek a hírek olyan mennyiségben de pl a kijelző tesztelését simán át lehetne venni.
gsmarena.com -> Ajánlom a házigazdák figyelmébe a kamera tesztelési metódus.
A magyar "tekkető" is képes több újdonsággal ellátni mint a piacvezető MA és ez csak az egyik magyar alternatíva a sok közül.
Megértem én hogy nincs idő/pénz/kedv folyamatosan fejleszteni és hírekkel szolgálni de akkor ne tessék csodálkozni ha valaki beírja hogy uncsi a sok samsungos hír ha ők a fő szponzorotok ha nem. Értem én azt is hogy kedveskedni kell nekik mert tőlük jön a zseton de ti meg azt vegyétek észre hogy nem én vagyok az első és nem én leszek az utolsó aki ez miatt felemeli a szavát.
A fenti kis válogatás pedig nem igényel semmiféle + anyagi kiadást tehát simán át lehetne venni a jó ötleteket máshonnan. Azt megértem hogy munkaidő mellett nincs lehetőségetek annyit pátyolgatni az oldalt mint más profi oldalak teszik. Elgondolkodtató hogy ennyi év alatt miért nem sikerült úgy felépíteni a MA-át hogy legalább 1-2 főállású alkalmazottnak a bérét ki tudja termelni. Ha meg van ilyen akkor felvetődik a kérdés hogy miért ilyen sovány a felhozatal.
A biciklit meg majd eltolom ha akaromJavaslom hogy szaladj egy adminhoz és intézz nekem büntit...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung fém kerettel érkező okostelefonjáról a hivatalos leleplezés előtt a specifikáció legnagyobb része napvilágot látott.
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest