- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
danielrevesz #34 üzenetére
+1
-
K82
őstag
válasz
danielrevesz #34 üzenetére
Ha nem sürgős a váltás, a Turbado-nál és az Alzánál érdemes nézelődni, ők normális garanciát adnak mellé.
-
danielrevesz
kezdő
Nem tudom. Én ezerszer szívesebben vennék egy ilyet, mint Xiaomit. /Samsung alapból kilőve, Sony meg marha drága, pedig az is tetszik. /
Most, hogy a Huawei teljesen offos, mindenképpen "nem kínai" gyártótól szeretnék telefont, és amúgy is mindig is akartam egy "referenciamobilt", még a nexus éra óta, szóval nagyon sajnálom, hogy itthon nincs. Velem biztos szereznének egy vásárlót. -
Kár hogy hazánkban nincs semmilyen supportja. Mert akkor simán vennék egyet , persze ha előtte kipróbálva meg tetszene .
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
nagyontitkos #23 üzenetére
Veszek en barkinek szivesen,fel is adom postan csak fizessen 😃
-
*RLaci*
addikt
válasz
bolondember #27 üzenetére
Csodálkoznék ha nem törölnék a megrendelést. [link] De ne legyen igazam.
-
Tiédetis
senior tag
Az, hogy nincs dual sim fizikális támogatás, az talán mégsem a szolgáltató hibája. Mondjuk még egy dolgot tudok mondani ki lehet a hibás: soros!
-
joey04
titán
nem valami jó ajánlat, nem is csodálom így aztán.
-
fornettisuti
veterán
Ők sem gondolják, hogy sikertermék lenne ez a gyenge eresztés.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
én a germán google store-ból rendeltem - mailboxde.com-os címre (onnan elküldik pár €-ért futárral majd)
Kíváncsi vagyok vajon a füles igénylésre mit fognak mondani. Majd. -
nagyontitkos
újonc
Koszi szepen!
-
K82
őstag
válasz
A legkönnyebb és leggyorsabb külföldi ismerősön, rokonon keresztül. Itthon várni kell rá többet ha normális garanciával szeretnéd; Turbado és Alza a két bolt ami szóba jöhet.
-
janeszgol
félisten
válasz
Neha a GSM boltok is hoznak be, de vicc aron. Anno Pixel 3a is volt (ami 350 euros telo volt) 180-200 ezer forintos aron.
Nemetorszagban arulni fogjak. Illetve talan az Emagon is lehet figyelni (ott is hirdet gsm). -
nagyontitkos
újonc
Szerintetek honnan lehetne hozzajutni egyhez a legkonnyebben? Nekem esku tetszik, huaweit mar nem veszek, a samsung megmurdalhat a betervezett meghibasodasaival egyutt... Meg a oneplus nord ami bejon, de inkabb pixelre voksolnek. Legyen vizallo, idotallo a frissiteseivel, a jack nem erdekel, minimum 4ezres akksi, nfc, es jo kamerarendszer kellene.
-
bolondember
MODERÁTOR
konkrétan a "zöld" "elfogyott" a német és angol (gondolom többiben is) store-ban és október végére ígérik a kiszállítást..
-
xZer0kidx
senior tag
Igen, és ezt még lehetne sorolni. Hasznos hulladék teszt is kell nem vitatom, de szerintem elférne itt (ahogy volt már rá példa) a Pixel teszt is. Van itt elég mobil, tech, geek és minden egyéb rajongó, hogy legyen értelme kivesézni a szoftveres ficsöröket + a kamera és a vas részleteit.
Engem is érdekelne mert szeretek ilyet olvasgatni és kitudja, vettem már teszt alapján telefont (s7e) és nem bántam meg, szóval bármi lehetséges.
-
tony_snow
tag
Csak egy mellekgondolat, ha egyszerre jelennek meg, akkor van arra valamilyen magyarazat, hogy a gyengebb modell miert van szamozasban lemaradva eggyel, es miert nem 5a lett? Ertem, hogy megcsuszott regebben a szamozas, de miert nem lehetett atugrani a 4-es szamot az a-nal?
-
atike
nagyúr
Sok helyen nem is kerül forgalomba... Mit várnak?
Jó lenne ha hozzánk is jönne pld.
-
janeszgol
félisten
Csak 7.2 millió tavaly? Ahhoz képest, hogy nem mindenhol kapható, nem rossz.
Az ideit óvatosan mérték, pedig a Pixel 5 kapós lehet. -
Ricardo
titán
A világ egy részén nem is kaphattó hivatalosan. talán el kellene kezdeni értékasíteni, és utána panaszkodni.
-
xZer0kidx
senior tag
Kíváncsi vagyok lesz e teszt itt róluk vagy legalábbis az 5-ről. Oké, hogy nem forgalmazzák hivatalosan itthon őket, de az itteni mobilos közösséget szerintem érekelné. És érdekelte volna őket a 4 -4xl teszt is. Vagy nem?
-
neopeti
tag
Ja... Inkább a vicc érzés 630 Euróért ami nálunk 200 felett lesz
Nincs duál sim, UFS 2.1 , Snapi 765De vehetsz pixel 4a műanyagot 150 ezerért
röhej
-
K82
őstag
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Nem nagy durranás, de akinek fontos a kis méret annak mindhárom jó lehet. Nézegetem az idei felhozatalt, de nem nagyon találok olyat SD865-tel szereltből ami 160mm-nél alacsonyabb lenne, pedig nálam az a határ.
-
bollokcs80
Korrektor
Itthon úgy sincs....bár nem is lett nagy szám szerintem.
Valahogy nincs meg vele az a "hűha"' érzés, mint anno a Nexus-okkal.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tavalyi számítások nem jöttek be, így a Google idén visszafogottabban kalkulált.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest