Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- One mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Igy kelendobb lesz a Redmi 6 sorozat.
.
-
-
törölt tag
válasz
Lalikiraly #28 üzenetére
Általában Nokia mobilról első körben mindig indiai teszteket készítenek.
Amúgy én is várom ezt a mobilt, jónak ígérkezik, bár nem szándékozom most telefont váltani, főleg ha azt nézzük, hogy kb. ez ugyanazt tudja, mint a mostani.
Lecseréled az Y6-ot? -
-
törölt tag
válasz
SkyLine3000 #17 üzenetére
Ebben egyetértek.
Gondolom ezt a mobilt az Indiai piacra készítették, ahol a nagy képernyős mobilok a menők. Szvsz ezért lett ez is ilyen nagy.
-
MrOomen
tag
Anno a sima 3-as is 50-ért volt, hétvégi akcióban 40-43.
Most itt a 3.1, 60-ért, lejebb fog csúszni az ár a 3.1 Plus miatt, minimum 55-re. És már nem 4, hanem 8 magos procival, jobb kamerával. Karácsonyi előtte akciókban meg még olcsóbb.
Sajnos el kell fogadni, felment a telefonok ára. 40 környékén is csak Y5 2018, és Nokia 2.1 van, meg Xiaomi -
válasz
Psychopeti #24 üzenetére
Ámen!
-
Psychopeti
senior tag
Piros pont amiért nincs nocccsss
Fekete pont az árazásért... -
-
Noukoum
veterán
válasz
SkyLine3000 #17 üzenetére
+1
-
MrOomen
tag
A helyzet az, hogy minden gyártónál elszálltak az árak. Bementek egy Media Marktba, 40 ezertől kezdődnek a telefonok.
30-ért van a Nokia 1, ezen kívül csak Navon, Doogee, egyéb kínai gagyik.
40 a Y5 2018, Nokia 2.1.
Innen vannak felfelé az árak, a csillagos égig -
Fryskitt
addikt
Ezek már nem is phabletek.... 5,8-6 már kicsinek számít.
-
Ajánlom, hogy karácsonyra vigyék le az árát 45 környékére és még el is gondolkoznék rajta.
-
fornettisuti
veterán
Pfff..
-
Noukoum
veterán
Az hogy van benne NFC az nagyon dicséretes! Más kérdés az hogy az árcímke picit vastagon fogott, egy Xiaomi még mindig sokkal jobb vétel. Csak azt a fránya NFC-t ne hagynák ki belőle
-
törölt tag
válasz
SkyLine3000 #9 üzenetére
Nekem 6"-os mobilom van, HD+ felbontással rendelkezik, és nincs semmi probléma (kopp-kopp) a kijelzőjével, szerintem teljesen elegendő ez a felbontás. Persze kinek mi...
Cikkhez: Nem lenne rossz, csak az árazás, amit gondolom megint el fognak rontani. Amúgy 35-45 ezerért elfogadható mobil lehetne. (Feltételes módban persze...
)
-
janeszgol
félisten
Van értelmes alternatíva is. Bár a részletekre is kíváncsi vagyok, de 2/16 kiszerelésért 30 ezernél többet nem adnék, legyen bármilyen a körítés.
-
törölt tag
Vicc az árazás megint, de ez is gyorsan esni fog. A frissítések miatt szerintem nagyon jó a Nokia, csak mindig elszállnak az árakkal. Meg ezeket a neveket se lehet már követni, mindegyikből van tavaly, idei, sima, pont egy, és most már plus is
-
Silεncε
őstag
Hulladék. Ennyiért meg pláne.
-
SkyLine3000
addikt
Ehhez a felbontáshoz egy 5"-os kijelző kellett volna, nem ez a böhöm nagy...
65e meg wtf!? Max 35-40. De nagyon max! -
Gusztáv
addikt
Lesz ebből 50e elég gyorsan. Annyiért már egész vállalható lenne, persze nem egy best buy, de ezek a Nokiák elég jól össze vannak rajtva, az optimalizálásuk is jó, és a frissítések is szépen jönnek.
-
atike
nagyúr
...már le se írom...
De hátha lassan jönne már...
-
kbyte1024
veterán
Frankón hol élnek ezek??? 65 ropi ezért??? és rinya van hogy nem fogy a sok hulladék.....megis érdemlik!
-
joelke HU
őstag
Hát szegény új Nokiának nem nagyon megy a belépőszint... Ezt még a név meg az android one sem menti meg. Értem én hogy a névhasználatért sokat kell a HMD-nek a Nokia felé kicsengetnie, de azért na!
-
K0vasz
aktív tag
OFF: jó lenne, ha a többi gyártó is inkább ezt a kijelzőformát követné... azzal a noccsal kb. csak egy óra+akku ikonnyi helyet nyernek, de cserébe legalább rohadt otrombán néz ki az egész
-
rbenjami
kezdő
nem ertem ezt az egesz koncepciot, alacsony felbontas kore raknak egy 6"-os kijelzot es egy vallalhatatlanul monstrum hazat, gyenge hardverrel. a szamozasi rendszert sem ertem, a 3-as sorozat valahol a beleposzint kornyeken kene legyen, de $ aron szamolva jelenleg dragabb az 5.1 plusnal, raadasul 65K ezert a csomagert nevetsegesen sok, meg akkor is, ha par honapon belul lecsuszik 50K kornyekere. tulajdonkeppen hova pozicionaltak ezt a telefont?
neztem amugy a nokia sajtokozvetiteset, ugye korabban be lett lengetve, hogy itt jelentik be a 7.1 plust, tegnap meg egy geekbench is kiszivargott rola - borzasztoan kinos volt, mikor 20p utan a ket tag a szinpadon elokapta a 3.1 plust meg a 8810-et(! utobbi most mutatkozik be az indiai piacon), hogy voila, ezert volt a nagy felhajtas, a kozonseg meg 5-6mp-ig nem tudott reagalni, majd elhangzott egy nagyon gyer taps - en is atverve ereztem volna magam ebben a helyzetben.
mindegy, varom a sok racionalitast nelkulozo de ujjongo kommentet, mert nincs rajta notch (mondjuk USB-C sem), ergo 25x ennyiert is best buy...
-
darvinya
titán
65-ért ezt.
Ezt csak kicsivel sikerül túúúlárazniuk, mint 3.1-et.Ismét egy újabb szemét a szolgáltatóknál.
ⁿª
-
ghiottone
nagyúr
A nagyobb kijelző és a plussz 1 kamera indokolja ezt az elrugaszkodott árat a 2/16-os verzióért? Ez minden csak nem versenyképes ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Alumíniumváz, méretes HD+ kijelző, dupla hátlapi kamera és nyolcmagos SoC – új versenyzőt küld a HMD Global a középkategóriába.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest