Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Styleboy

tag

Hát szerintem is inkább erő,demonstráció miatt alkalmazzák ezt a megoldást.De szerintem majd meglátjuk a végén hogy mi is fog kisülni az egészből.Mert ha vissza emlékszünk akkor a HD4000 szériánál is akkor jött csak elő az erő fölény ha nagyobb felbontásokat alkalmaztunk.De az átlagos felbontásoknál mint pl. 1280x1024nél szinte semi külömbség nem volt,még olykor az Nvidia vitte a pálmát.Vagyis szerintem az emberek nagy része nem fogja kihasználni ultra magas felbontásokat,mint amik a hirben is voltak.Na meg az NVidia is fejlődik arról meg ne feletkezünk meg.
    A hőtermelésről meg anyit hogy megint kell várni kb 3hónapot míg meg nem jelennek speckó hütősek,hogy ne legyenek oylan fórófejüek mint az első szériák.Na meg az ár se mindegy,mert a HD4000sorozat ennek köszönhetően vált sikeresé.
    Ez az én véleményem.
    Ja megjegyzésként.Elméletileg most fognak bejöni az érintőkijelzős monitorok.Hát nem tudom,de szerintem azért 6db 30"-os kijelzőt elég lehetne nyomkorászni.Tiszta WII.Lesz olyan izomlázunk:D:D:D
    És szerintem is a többmonitoros esetben inkább professzionális felhásználok fogják előnyüket lelni,na meg a megszálot szimulátorosok(remélem nem sértettem meg senkit se,mert nekem is jó lenne 3monitor szimulátorozni,de arra az 1-2 órányi játékhoz hogy kikapcsolódjak bőven elég egy mezei monitor is.:D:D:D

Új hozzászólás Aktív témák