- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Styleboy
tag
Hát szerintem is inkább erő,demonstráció miatt alkalmazzák ezt a megoldást.De szerintem majd meglátjuk a végén hogy mi is fog kisülni az egészből.Mert ha vissza emlékszünk akkor a HD4000 szériánál is akkor jött csak elő az erő fölény ha nagyobb felbontásokat alkalmaztunk.De az átlagos felbontásoknál mint pl. 1280x1024nél szinte semi külömbség nem volt,még olykor az Nvidia vitte a pálmát.Vagyis szerintem az emberek nagy része nem fogja kihasználni ultra magas felbontásokat,mint amik a hirben is voltak.Na meg az NVidia is fejlődik arról meg ne feletkezünk meg.
A hőtermelésről meg anyit hogy megint kell várni kb 3hónapot míg meg nem jelennek speckó hütősek,hogy ne legyenek oylan fórófejüek mint az első szériák.Na meg az ár se mindegy,mert a HD4000sorozat ennek köszönhetően vált sikeresé.
Ez az én véleményem.
Ja megjegyzésként.Elméletileg most fognak bejöni az érintőkijelzős monitorok.Hát nem tudom,de szerintem azért 6db 30"-os kijelzőt elég lehetne nyomkorászni.Tiszta WII.Lesz olyan izomlázunk
És szerintem is a többmonitoros esetben inkább professzionális felhásználok fogják előnyüket lelni,na meg a megszálot szimulátorosok(remélem nem sértettem meg senkit se,mert nekem is jó lenne 3monitor szimulátorozni,de arra az 1-2 órányi játékhoz hogy kikapcsolódjak bőven elég egy mezei monitor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest