Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

válasz Sanyix #68 üzenetére

Persze, érthető, hogy nem tetszik. Én is meguntam 40% körül, hogy gardedámkodni kell minden NPC-vel. Remélem, ezt a folytatásból kihagyják. Senkinek sincs kedve játszani/inni/enni hívni a sokadik idiótát - sokadik alkalommal. Ennek ellenére a váratlan szituációk, a példátlan élethű környezet miatt azt mondom: még a szaggatást is elnézem, senkit sem láttam még ezt élethűbben megcsinálni. Sosem hallottam még két egyforma beszélgetést, akár NPC-k közt, hihetetlen finoman reagálnak a legapróbb mozdulatokra is, a randik sem unalmasak, mindig van új téma. A híradó, a rádió a fontosabb tetteidre reagál, bemondják a hírekben. Nem beszélve arról, hogy utcasarkokon kaphatsz random mellékküldetéseket. Döbbenet. Dinamikusabb, mint az rpg-k 95%-a. És a Force Unleasheddel ellentétben nem indokolatlanul nagy méretű, épp ellenkezőleg: annyi adat van benne, csodálkozom hogy belefértek 18 gigába! Épp egy klasszissal nagyobb volumenű, mint a San Andreas. Ezt vártam, ezt is kaptam. :)

• Silenzio

addikt

válasz ]Phobos[ #3 üzenetére

Oszt mivel jáccó, pubi, ha meg szabad kérdezni? :U

Há má ijen hángnémbé fikázod ja játékosos társadalmat?

A GTA IV mellesleg a szaksajtóban szinte mindenhol 90% feletti értékeléseket kapott. Amúgy csak elmondanám -aki kellően beleásta magát, 20+ órát legalább eltöltve- lehet fikázni, mert borzalmas port, tele buggal, grafikai hiányosságokkal, DE ENNÉL VÁLTOZATOSABB, TARTALMASABB, ÉLETSZERŰBB VÁROSSZIMULÁCIÓ, ENNÉL FINOMABBAN KIMUNKÁLT, APRÓ RÉSZLETEKBE MENŐ JÁTÉK MÉG NEM VOLT A PIACON. Beleértve a Bioware rpg-ket is.

Új hozzászólás Aktív témák