- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Persze, érthető, hogy nem tetszik. Én is meguntam 40% körül, hogy gardedámkodni kell minden NPC-vel. Remélem, ezt a folytatásból kihagyják. Senkinek sincs kedve játszani/inni/enni hívni a sokadik idiótát - sokadik alkalommal. Ennek ellenére a váratlan szituációk, a példátlan élethű környezet miatt azt mondom: még a szaggatást is elnézem, senkit sem láttam még ezt élethűbben megcsinálni. Sosem hallottam még két egyforma beszélgetést, akár NPC-k közt, hihetetlen finoman reagálnak a legapróbb mozdulatokra is, a randik sem unalmasak, mindig van új téma. A híradó, a rádió a fontosabb tetteidre reagál, bemondják a hírekben. Nem beszélve arról, hogy utcasarkokon kaphatsz random mellékküldetéseket. Döbbenet. Dinamikusabb, mint az rpg-k 95%-a. És a Force Unleasheddel ellentétben nem indokolatlanul nagy méretű, épp ellenkezőleg: annyi adat van benne, csodálkozom hogy belefértek 18 gigába! Épp egy klasszissal nagyobb volumenű, mint a San Andreas. Ezt vártam, ezt is kaptam.
-
Silenzio
addikt
Oszt mivel jáccó, pubi, ha meg szabad kérdezni?
Há má ijen hángnémbé fikázod ja játékosos társadalmat?
A GTA IV mellesleg a szaksajtóban szinte mindenhol 90% feletti értékeléseket kapott. Amúgy csak elmondanám -aki kellően beleásta magát, 20+ órát legalább eltöltve- lehet fikázni, mert borzalmas port, tele buggal, grafikai hiányosságokkal, DE ENNÉL VÁLTOZATOSABB, TARTALMASABB, ÉLETSZERŰBB VÁROSSZIMULÁCIÓ, ENNÉL FINOMABBAN KIMUNKÁLT, APRÓ RÉSZLETEKBE MENŐ JÁTÉK MÉG NEM VOLT A PIACON. Beleértve a Bioware rpg-ket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest