- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem annyira nem elbeszélésről van szó, de ez az én szubjektív véleményem. Egy olyan termék esetében felesleges nézni a csonkolást/butítást, ahol a feature-ök mindegyikének támogatása megmarad. Ebből a szemszögből nézve a chip nem butított, hanem csonkolt, ez van. Mondom, egy dolgot kell figyelembe venni (természetesen ezt az 1.0-ás user nem fogja) ár/teljesítmény/fogyasztás mutatók összevetése a konkurens megoldásokkal.
-
atti_2010
nagyúr
Igen csak az átlagfelhasználó elmegy az üzletbe ahol a legtöbb esetben szinten fogalmuk sincs az egészről vagy teszik a vakindiánt és rá is sóznak egy baromságot, szomszéd is kérdezte mit vegyen pár éve, mondtam neki egy HD 4670-el nem járna rosszul egy Phenom II X3 -al, elment az üzletbe ott rásóztak valami 775 Intel csodát meg egy 9600 GSO-t mert a Giforce a menő aztán nem tudta mitől melegszik minden mint az állat, persze a GSO IDLE 103W fogyasztott az Intel P 3000 meg egy CD íráskor is 70 fokon üzemelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest