- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cairojack
aktív tag
"Windows, amin nem mennek a Windows cuccok... sok értelme van.."
Ha nem windows-nak hívák, akkor jó lenne?Miért nem vagytok képesek megérteni, amit mondok??
Nem, nem, nem és nem lenne jó. Tőlem kvára mindegy minek hívják, amíg nem mennek rajta azok a programok, amik az asztali gépemen, így semmivel sem több, mint egy 50 rugós Nexus7. Pont.
Itt nem a név a lényeg, hanem az, hogy a piacon van x darab OS, és egyik sem adja meg azt, amit a Windows tud. 20 éve Wint használok, 2 éve már Droidot is, és a droid a nyomába sem ér, sem funkcionalitásban, sem semmiben a Winnek. Kvarcjáték. IOS is az.
Az, hogy most ki ad ki egy x+1-edik OS-t pont nem érdekel. Az érdekel, hogy VÉGREEEEEEEE van IGAZI Windows tabletekre is, méghozzá 100 rugó alatt is elérhető már (hetek kérdése) erre pont az MS olyan idióta, hogy saját magának állít konkurenciát egy olyan OS-el ami tizedét sem tudja annak, amit az igazi Win.
De cserébe 3-szor annyiba kerül.Tőlem bárhogy hívhatják ezt az OS-t, nem több egy andoridnál, IOS-nél, kvarcjátéknál Nulla funkcionalitás.
"Egy atomhulladék sose lesz teljes értékű PC. Még annyira sem, mint egy ARM-os WinRT-s cucc. Pláne nem egy 7-8 inches touch only vacak, ami a Surface 2-vel hasonló árban mozog" - Na ez a nettó hülyeség. Mint mondtam, előzetes tesztek alapján ez a proci 3-4-szer annyit tud, mint 5-6 éve egy teljes értékű (akkoriban full tudású) laptop. Akkor?
Egyébként meg pont nem érdekel. Legyél boldog az RT-del, nekem soha nem fog kelleni, mert én spec az ég egy adta világon semmivel nem tudnám többre használni, mint egy droidos tabletet.
Ellenben egy 120 rugós Asus Trasformer T100-at igen is tudnék mire használni... és fogok is. Ha nem azt, akkor az utódját. Lehet a Win9-et megéri megvárni. Ami a lényeg, az RT-nek én semmi létjogosultságát nem látom.
Az, hogy más ezt másképpen látja, az az én véleményemet nem változtatja meg. Én csak a saját tapasztalataimnak hiszek.És az megvolt, rohadt negatív volt, még egyszer nem kérek belőle, főleg nem 100 meg 150+-os árcéduláért cserébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest