Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domxc
senior tag
Nem nagyon láttam különbséget. (de a videón őszíntén szólva nem értettem, hogy mit csinál az ember) Gondolom mostantól Super AMOLED Plus lesz ezekszerint a Samsung felsőkategóriás készülékeiben.

-
Soni84
tag
Én bótba egymás mellé raktam az SGS-em, meg a bolti SGS2-őt, és nem találtam rajta nagy különbséget. Ha a sima SGS-nek 9/10 volt a kijelzője, akkor ennek 10/10. Kb. ennyi a változás.
-
bencurio96
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére

itt van még egy porcica.... nem párhuzamos... nem egyenlő vastag, tegyünk alá paírokat, hogy kiegyenlítsük...
Monkkal ez még sokkal-sokkal tovább tartana

-
Cathulhu
addikt
Elmondtak mar ezren, de akkor is kalapaccsal utnek ennek a kezere, ha megegyszer kamera felvevo gombjara meri tenni aztan belekalimpalni a kepbe. Semmi mast nem csinal, csak ide-oda toszogatja a ket gepet... ha ideges, akkor ne nyulkasszon a lencse elott....

-
rumos14
nagyúr
ki tudja, a HTC Desire-ben mi van? Super Amoled, vagy még csak nem is Super? mert az nekem tökéletesen megfelel... meg előtte volt Omnia II-m és az is tökéletes volt számomra.
-
merkucyo
aktív tag
Az komoly különbség amit csak nagyítóval lehet észrevenni !
-
szilagyiv
senior tag
Csatlakozom a többiekhez. A videó hihetetlenül idegesítő!
Az egy dolog, hogy nem értem amit mond
de hogy minek kalimpál végig a kis lerágott körmű ujjaival és minek igazgatja folyton azt két szerencsétlen telefont... ahhh.A kijelzőről egyébként az a véleményem, hogy amit költséghatékonyság miatt elb...rontott a Samu, azt most "kijavította" és újdonságként mutatja be.
-
JR.CSé
senior tag
Hmmm érdekes az elrendezés.De nekem valamiért nem hozza be a videót

-
tommjee
senior tag
szebb a plusz !
-
sdd2
veterán
Többet láttam azt a két kezet mint magát a telefonokat.Egy böngészőt meg lehetett volna nyitni és akkor talán látszik a különbség.
-
darkpower
aktív tag
Iszonyat idegesítő a faszi, tönkreteszi a teljes videót... Ezt kár volt felvenni....
-
sagit
veterán
nem sok különbséget látok a kettő között a tft-men... ez megint olyan hogy élőbe kéne látni szerintem...
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nem tudom, miért nem képesek felfogni, hogy amikor csak valamit meg akarunk mutatni a videón, nem kell pofázás hozzá, elég maga a funkció vagy jelen esetben a különbség. A dumát hagyják meg a cikknek....
Ebből így pont nem derült ki semmit, mert semmit el se indított a telefonokon. -
Ez az ember mit csinál a videón?
Olyan mint Monk a flúgos nyomozó

-
jacis
nagyúr
Tényleg szebb a plusz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de hogy minek kalimpál végig a kis lerágott körmű ujjaival és minek igazgatja folyton azt két szerencsétlen telefont... ahhh.