- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
clon
senior tag
2016 a Note 7 esete nehogy már "csak" beszállítói probléma legyen, mert akkor hol van az minőségellenőrzés ha nem is minden telefonnál de azért csak rá lehetett volna jönni. A nagy cégeknél úgy van és szerintem a samu sem kivétel, hogy papíron kikalkulálják mennyi lehet a hibás és mennyibe kerülne a kiszűrésük vagy a vásárló kártalanítása és ez alapján döntenek (dolgoztam más nagy cégnél így ezt első kézből tapasztaltam).
2017 rózsaszínes kijelző Samsung Galaxy S8 esete, amit tudom megint nem a samu hibája hanem a beszállítóé meg vásárlóé aki mindent "rózsaszínben lát"

Mondom nem akarom rossz fényben feltüntetni a samut, de ezek a telefonok pl. Note 7 vagy az S8 bizony flagship telefonok és az áruk is azok voltak ami azért indokolná, hogy ilyen hibák ne legyenek mert ez mind minőségellenőrzés hiánya még akkor is ha beszállítótól jön. De ilyen alapon a samu "csak" egy tervező cég és minden más hiba ami gyártás és összeszerelés nem az övé - ez azért necces dolog mert a samu is úgy csinál már, hogy ha valami jó akkor azt Ő csinálta ha valami rossz akkor az beszállító.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest