Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvarharang
csendes tag
Off:
Pár helyen láttam Land Rover XP3 telót eladót újonan 20 ezer forintért, egy vele a gond, hogy garancia nélkül, kínából. Vettem egyet, és átnézve nagyon jó minőségűnek láttam, az akksija , mindene szakasztott az eredeti, Ütésállóságát, vízállóságát kipróbáltam, semmi baja, egyelőre,
EGYSZÓVAL: Kínából van, de (még élőben nem láttam eredeti Sonimot, ezért azt mondom): 99% ban Sonim, AKKOR EZ EREDETI, és van Kínában is gyáruk, vagy egy roppant minőségi másolat????? SEGÍTSETEK!
Bééci -
Xaels
félisten
Én arra értettem a Design részt főleg, hogy rendben van, hogy strapa, de a különböző típusok azért eltérhetnének jobban is egymástól. A kétkezű jómunkásembernek meg nem lesz erre pénze, mivel ebben az elkorcsosult világban nem őket fizetik meg a legjobban. Ők vesznek óccsóért egy Nokiát/Samsungot aztán ha tropára megy, nincs sajnálkozás.
-
törölt tag
Ahova ezeket szánják, ott a design totál mindegy, a lényeg hogy kibírjon mindent. Új szolgáltatásokról meg a cikkben is írnak a 3340-esnél, szal azokat fejlesztik. Azt kell itt figyelembe venni, hogy ezeket nem az utca átlagemberének tervezik, hanem olyan melósoknak, akik keményebb körülmények között dolgoznak. Pont ezért nem is találsz benne meg sok olyan funkciót, ami egy sima mobilban alap. Ellenben a sima mobil nem fog szólni a mentőknek, ha leesel egy sziklafalról, vagy egy állványról. Más a célközönség, és teljesen más igényei vannak.
-
T0rnad0
addikt
válasz
solanthugor #2 üzenetére
Szerintem erre gondol.
-
Xaels
félisten
Ok, hogy strapa telefonokat gyártanak, de komolyan nem gondolkozott még náluk el azon senki, hogy nem ártana a Design és a szolgáltatások terén is fejlődni?
Kíváncsi vagyok, hogy a Huawei és a Discovery közös gyermeke mire képes strapabíróságban ezekkel szemben. Na meg az SE Active-ja is. Remélem hamarosan sikerül összehozzni a srácoknak a 2. nagy strapa tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest