- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvarharang
csendes tag
Off:
Pár helyen láttam Land Rover XP3 telót eladót újonan 20 ezer forintért, egy vele a gond, hogy garancia nélkül, kínából. Vettem egyet, és átnézve nagyon jó minőségűnek láttam, az akksija , mindene szakasztott az eredeti, Ütésállóságát, vízállóságát kipróbáltam, semmi baja, egyelőre,
EGYSZÓVAL: Kínából van, de (még élőben nem láttam eredeti Sonimot, ezért azt mondom): 99% ban Sonim, AKKOR EZ EREDETI, és van Kínában is gyáruk, vagy egy roppant minőségi másolat????? SEGÍTSETEK!
Bééci -
Xaels
félisten
Én arra értettem a Design részt főleg, hogy rendben van, hogy strapa, de a különböző típusok azért eltérhetnének jobban is egymástól. A kétkezű jómunkásembernek meg nem lesz erre pénze, mivel ebben az elkorcsosult világban nem őket fizetik meg a legjobban. Ők vesznek óccsóért egy Nokiát/Samsungot aztán ha tropára megy, nincs sajnálkozás.
-
törölt tag
Ahova ezeket szánják, ott a design totál mindegy, a lényeg hogy kibírjon mindent. Új szolgáltatásokról meg a cikkben is írnak a 3340-esnél, szal azokat fejlesztik. Azt kell itt figyelembe venni, hogy ezeket nem az utca átlagemberének tervezik, hanem olyan melósoknak, akik keményebb körülmények között dolgoznak. Pont ezért nem is találsz benne meg sok olyan funkciót, ami egy sima mobilban alap. Ellenben a sima mobil nem fog szólni a mentőknek, ha leesel egy sziklafalról, vagy egy állványról. Más a célközönség, és teljesen más igényei vannak.
-
T0rnad0
addikt
válasz
solanthugor #2 üzenetére
Szerintem erre gondol.
-
Xaels
félisten
Ok, hogy strapa telefonokat gyártanak, de komolyan nem gondolkozott még náluk el azon senki, hogy nem ártana a Design és a szolgáltatások terén is fejlődni?
Kíváncsi vagyok, hogy a Huawei és a Discovery közös gyermeke mire képes strapabíróságban ezekkel szemben. Na meg az SE Active-ja is. Remélem hamarosan sikerül összehozzni a srácoknak a 2. nagy strapa tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged