- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Barátnőmnek egy relatíve olcsó TP-je van (tavaly októberben volt 118k). De az osztálytársai csodálkoznak rajta hogy bár nehéz de piszok masszív gép és menynire egyben van. Nekik már hullanak szét az Asus meg Acer gépeik. Na és a párom ilyenkor jegyzi meg hogy mennyire jó volt hogy rábeszéltem a TP-re és nem hagytam hogy valami csillivilli gépet vegyen. Amúgy ő nagyon megszerette lány létére. Szerintem soha többé más márkát nem akar. Pedig sokan fikázzák hogy mennyire ronda... Szerintem meg gyönyörű gépek.
Nekem ez az első TP-m de eddig ahol dolgoztam mindegyik cégnél csak TP-ket láttam. És ez nem véletlen. Tényleg rettentő masszív gépek bár meg is kérik az árukat. De szerintem megéri inkább többet spórolni egy ilyen komoly minőségi üzleti gépre.Hehe amúgy most nézem hogy neked is T400-ad van. Ha gondolod priviben leírhatod milyen TP-id voltak és mennyire voltál elégedett velük.
-
Napfénysüti
nagyúr
Igen tisztában vagyok vele. Öcsémnek MSI ex600-a van én meg nemrég vettem egy használt TP T400-at. Hát a két gép minőségben kb fényévnyi távolságra van egymástól. Szívesen cserélne is velem.
Mondjuk azt hozzáteszem hogy az én használt gépem az ő újonnan vásárolt gépéhez képest is 1,3* drágább volt.
De azért nem lenne baj ha ezek a konzumer gyártók is törekednének a minőségre. Azon szoktam nevetni mikor üzletinek mondják a sima gagyi konumer gépeiket.
Ja amúgy asszonynak is TP-je van (R61e) de belezúgott ő is az X200-tabletbe. Csak azok kegyetlen drágák. Na majd 1,5-2 év múlva használtan beszerzek neki egyet.
-
mephi666
nagyúr
azt csináltam... csak arra akartam utalni, hogy mindenképp kellemetlen, ha bármi is belefolyik... még akkor is, ha nem folyik mélyre a lötty... talán egy fóliabillentyűzet lenne a legideálisabb, mert tökéletesen szigetel, 1mozdulattal letörölhető és kész
szerintem akkor is túl nagy felár, nem túl sok extráért... ha valaki vigyáz a notijára, akkor egy nem ütés/vízálló is sokáig bírhatja nála...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Autóhifi
- Milyen routert?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Medion E1003
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged