- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem inkább a korosztályok közötti ízlés/divat különbség lehet a ludas. Én is inkább idősebb vagyok, öreg 35-ös
és nekem tetszik a ház. Ahogy fentebb írtam, azon mini ITX házak közül, amibe nem slim meghajtót kell tenni, ez tetszik a legjobban.
Mostanában nagy divat lett fikázni a fényes felületeket, mert sok gyártó ilyen anyagokból épít notebookot, netbookot, mobiltelefont és már rövid használat után undorító zsíros kinézetű lesz mind, mert azokhoz hozzá kell nyúlni elég gyakran. Viszont ettől még a zongoralakk fényes felület nagyon elegáns, persze lehet, hogy nem a fiataloknak. Az én LG tévém kávája is ilyen fényes fekete.
Nekem ez tökéletes háznak tűnik egy zotacos ION/atom laphoz BR meghajtóval, noti HDD-vel, kevés memóriával. Ventilátor nélkül, passzív táppal akár.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Több mint 75.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő