Hirdetés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem inkább a korosztályok közötti ízlés/divat különbség lehet a ludas. Én is inkább idősebb vagyok, öreg 35-ös
és nekem tetszik a ház. Ahogy fentebb írtam, azon mini ITX házak közül, amibe nem slim meghajtót kell tenni, ez tetszik a legjobban.Mostanában nagy divat lett fikázni a fényes felületeket, mert sok gyártó ilyen anyagokból épít notebookot, netbookot, mobiltelefont és már rövid használat után undorító zsíros kinézetű lesz mind, mert azokhoz hozzá kell nyúlni elég gyakran. Viszont ettől még a zongoralakk fényes felület nagyon elegáns, persze lehet, hogy nem a fiataloknak. Az én LG tévém kávája is ilyen fényes fekete.
Nekem ez tökéletes háznak tűnik egy zotacos ION/atom laphoz BR meghajtóval, noti HDD-vel, kevés memóriával. Ventilátor nélkül, passzív táppal akár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és nekem tetszik a ház. Ahogy fentebb írtam, azon mini ITX házak közül, amibe nem slim meghajtót kell tenni, ez tetszik a legjobban.