Hirdetés
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Hát nem biztos, hogy annyit javít, mint amennyit hoz cserébe.
Nekem fontosabb az akku idő, mint ez a 3D-s hangzásélmény. Ha zenét hallgatok akkor lehetőleg nem mobilon próbálom ezt megtenni. -
Valamit azért csak érhet. A Hero-m zenehallgatásra elég primitív hangzást ad, főleg iaudio lejátszó után, rem azért valamennyit majd tudnak rajta javítani szoftveresen (ha jól értettem ez az SRS is szoftveres megoldás
)
-
rhen
senior tag
Samsungra tippelnék. SE-t pedig kizárnám egyenlőre. Sony magába is tud jó lejátszót készíteni. Azért is leszek kíváncsi az X10-re.
-
Lehet hogy én vagyok idióta, de nem sok fantáziát látok abban, hogy Dolby hangzás érhető el a mobilomon. . .
És azt hogy?
Használjak hozzá speciális fülest? Mire használom a térhatású beszélgetésekhez? Dejó, 5 oldalról hallom a zajt
Persze ott a zenehallgatás, de szerintem ez egy halva született ötlet. Inkább fektessenek abba több energiát a gyártók, hogy hangátviteli kódolásokat fejlesszék, a zajszűréseket, stb.
-
DemonDani
addikt
Vagy a Nokia
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Formula-1
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest