- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Én is azt mondanám, főleg egy ennyi idős telefonál, ahol már "ritkaság" az alkatrész, hogy rendeld meg és cseréld ki Te magadnak. (Már úgy gondolom a ritkaságot, hogy kifutott már a telefon, lassacskán lejárnak az utolsó garanciák is, már felesleges alkatrészt tartani hozzá.) Mindenhol vannak emberek, akik hibázhatnak véletlenül is, akiknek vannak jobb barátjaik nálunk, akiknek kimentenek egy-egy alkatrészt esetleg későbbre, főleg, ha már nem garanciás javítás. Mondom, nem akarok senkiről rosszat állítani, csak találgatok, de becsúszhatott egy hiba, mert ez akkucserével meg kellett volna gyógyuljon. Ha rosszindulatú vagyok, akkor meg azt mondom, szoftvert frissítettek rajta első nekifutásra, másodikra meg bekapcsolták, konstatálták, hogy lemerült, és vissza kaptad, esetleg még be sem kapcsolták, csak félre tették, mintha csináltak volna vele valamit.
Nem tudom, mennyire jó ismeretség, Te eldöntöd magad, de egy saját kezű akkucserét megér, nincs benne semmi bonyolult szerintem, csak türelem és ügyesség kell hozzá, meg kellő körültekintés, hogy minden legyen ott kézügyben, ami kell.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Suzuki topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- ZIDOO médialejátszók
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest