-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz razorka777 #7799 üzenetére
oké köszi a választ! akkor ha frissítem legalább nem kell a pc-re másolgatni a zenéket, videókat, játék datákat.
-
őstag
válasz csapszem #7791 üzenetére
Még annyi kiegészítés, hogy a neten elérhető aGPS szolgáltatás elvben segíti, hogy a teló gyorsabban találjon GPS jelet. Ha nincs net, vagy le van tiltva az aGPS szolgáltatás akkor valszeg lassabban találhatja meg a teló műholdakat. De alapban a helymeghatározáshoz természetesen nem kell NET. A térképhez már bizonyos alkalmazásoknál kellhet, erről írtak a többiek.
Meliora sunt bono inimica
-
Imike20
senior tag
Sziasztok! Amikor belépek a menübe mind1 hova pl beállítások és kilépek mindenből a kis ikonok szaggatottan jönnek elő de valamikor meg egyből előjönnek...... Tipp ?
Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
Imike20
senior tag
válasz Ferenczi Áko #7804 üzenetére
sima hátterem van!
-
Imike20
senior tag
válasz Ferenczi Áko #7806 üzenetére
De ez az hogy nem mindig van....... no mind1
-
yodamester10
őstag
Bocsánat a láma kérdésért,de hol tudom megváltoztatni az ébresztő hangját?
-
Telomanikus
senior tag
válasz yodamester10 #7810 üzenetére
Ahol beállítod a szundit ott van felette, hogy riasztás hangja.
-
razorka777
veterán
-
yodamester10
őstag
válasz razorka777 #7812 üzenetére
Nekem a riasztás hangja felirat halvány,vagyis nem engedi állíttatni.
-
sajo13
senior tag
válasz yodamester10 #7813 üzenetére
Kapcsold ki a Speciális riasztási beállításokban a Stílust(vedd ki a pipát), mindjárt fehér lesz a szöveg és tudod állítani a hangot.
[ Szerkesztve ]
-
felic555
tag
azt valaki nem tudja, hogy ha fülessel hallgatok zenét, hogyan lehet feljebb venni a hangerőt?
van egy szint amin nem engedi feljebb venni. kb csak 2/3-a a maximumnak. -
Jon Mathias
senior tag
Üdv! ha valaki megválna a gyári headset-jétől kérem írjon nem baj ha használt.
AMD&Hardstyle 4 ever! A dízel turbó nélkül halott! by bélabá.
-
felic555
tag
válasz razorka777 #7818 üzenetére
na még szerencse, hogy töröltem azt az appot ami kiírja ezt...
mindegy akkor egy darabig így lesz.azért köszönöm!
-
Mister X
tag
válasz Telomanikus #7760 üzenetére
Így kellett volna. Csak a speciális beállításoknál felugrik az a kis mező,ahova az ébresztő szövegét be lehet írni,na én ott nem mentem még lefelé. Azt hittem ott vége is a beállításoknak. De már oké minden. Csak a csoport csengőhang beállítással nem jutok dűlőre. De még nézgelődök egy kicsit,nehogy a fenti hibába essek. Ja és még egy kérdés,bárkihez,hogy le akarom tiltani a hívás átirányítást de nem tudom két esetben sem. Azt írja miután ki szeretném kapcsolni,(alapból be van írva egy szám ahova átirányítja) hogy a szolgáltatóm(t mob) nem támogatja a letiltást,ha foglalt és ha nem vagyok elérhető. Hát ez meg mi ?
[ Szerkesztve ]
" Nem eshet le a telefonod,ha repülőgép üzemmódban van... "
-
atika88
senior tag
Nos a következő a gond a telefonnal:
Ha töltöm és másnap újra töltöm (mivel h lemerült, vagy félig merült stb.) a telefont egyszerűen felteszem (legyen az pc vagy konnektor) akkor frankón nem frissül a töltés %-a! Csak ha újraindítom a készüléket :/ Azért ez így elég vicces :S Szerintetek mi a ráktól van ez!? Orvosolható? -
wattafaka
senior tag
Sziasztok.
Olyan problémám van, hogy ma feltettem az ICS-t, és lassabb lett a teló. Nem túlzottan észrevehetően, csak
pl. néha a csúsztatásnál, vagy akár a hangerőnövelés-csökkentésnél is beszaggat, néhány app lassabban indul. (úgy telepítettem, hogy minden már meglévő app és beállítás megmaradt). Lehet valahogy ezt orvosolni? Tegyem vissza a gyári beállításokat, és rakjak mindent újra? Vagy egyéb ötlet?
Előre is köszi,
W -
Jon Mathias
senior tag
válasz wattafaka #7824 üzenetére
Sztm jobban jársz ha maradsz a 2.3.7nél én is +szívtam az ics-el. forrósodott nem kissé. igaz nekem u van de minden lassab lett eltünt a widget hozzáadás és még sokminden. 2.3al soha nem melegedett! inkább visszaraktam a 2.3at.
-
-
Jon Mathias
senior tag
válasz Ferenczi Áko #7826 üzenetére
Nemsokat javít
-
wattafaka
senior tag
válasz Jon Mathias #7825 üzenetére
És hogy lehet visszabutítani 2.3.7-re?
-
wattafaka
senior tag
válasz Jon Mathias #7829 üzenetére
gyári rom helyett nem elég ha csak simán beállítom a gyári beállításokat telefonban? vagy alapból ezt jelenti? nem vagyok még képben android témában teljesen
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Jon Mathias #7829 üzenetére
Így igaz. Ugyan úgy kell visszarakni rá,ahogyan az első hozzászólásban le van írva. Innen meg le tudod tölteni ami neked kell: http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?t=2823&postorder=asc
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Jon Mathias
senior tag
flashtool letölt telepít bemásol
-
wattafaka
senior tag
válasz Jon Mathias #7833 üzenetére
és ez hogy visszateszem flashtool-lal a GB-t, ez ugye nem egyenlő a root-olással, ergo nem fog elszállni a gari? csak mert kb másfél hónapos a telefon
-
neorow1
aktív tag
válasz wattafaka #7837 üzenetére
Igen azt jelenti. PCC elindít, Support Zone alatt kezdés gomb, utána telefonszoftver frissítése alatt is kezdés gomb. Felugrik egy ablak, ott lesz egy olyan felirat kékkel, hogy telefon javítása, utána a leírtak szerint kell csinálni a dolgokat. A telefont csak akkor dugd rá ha kéri!
Minden adatot törölni fog, az "SD-kártyán" viszont megmaradnak a cuccok.
Draxon: Azt hittem onnan emlékszem rád, mert ismerős a nicked, ezek szerint tévedtem.
[ Szerkesztve ]
-
wattafaka
senior tag
válasz neorow1 #7840 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. A szaggatásbeli problémák megoldódtak. Majd akkor mindent újrateszek. Egyébként alapból is így terveztem, direkt le is printscreeneltem minden beállítást, meg mindent lementettem, és ugyanígy telepítettem a 4.0.4-et, csak akkor ezt nem "ajánlotta" fel, hogy mindent töröl. Most jó, úgyhogy köszönöm mégegyszer
-
crus90
tag
Üdv mindenkinek.
Alábbi lenne a kérdésem, nekem is van egy Xperia P-m, szerintetek megéri lecserélni egy Iphone 4-re? Van valakinek tapasztalata mind a 2-ről?
Előre köszönöm mindenkinek!
Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
-
Dany007
veterán
Sima iPhone 4-re? Semmiképpen. Még ha iPhone 4S lenne akkor azt mondom gondold meg.. De így...
Az Xperia P technikai tudását illetően kb az iPhone 4S-sel van egy szinten. A sima iPhone 4 több tekintetben is alatta van. Pl kamera / videó felbontás / kezelés.
De a hardverből adódóan is sokminden már nem elérhető i4-re, mint ami pl i4S-en igen. -
s4tch
veterán
Ez a "megéri" nehezen értelmezhető. Nem jobb telefon az iPhone4, nincsenek extra szolgáltatásai. Ha neked nyújtana valami pluszt, mint pl. a homályos "Apple életérzés", akkor hajrá. Egyébként én csak akkor cserélnék, ha valami célhardvert szeretnék hozzá csatlakoztatni, ami droidhoz/P-hez nem érhető el (pl. ez vagy ez).
-
Wilika
aktív tag
Nna, frankó, épp hogy sikerült megoldanom a GPS-gondomat, most van újabb;
Éjszakára kikapcsoltam adatforgalmat, wifit, és reggelre azt tapasztaltam, hogy 20%-ot esett azalatt a 6-7 óra alatt. Mire bejöttem munkába, újabb 10-et zuhant. Mi a franc van ezzel? háttérben aligha fut valami. Most újraindítottam, megnéztem a futó alkalmazásokat, remélem így okés lesz.mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
makesz1989
tag
Sziasztok!
Hétfő óta én is egy Xperia P boldog tulajdonosa vagyok, sikerült is egész beállítgatnom a dolgokat, viszont két dologgal kapcsolatban kérném segítségeteket.
1, ICS-ben elvileg lehet olyat, hogy adott widgeteket át lehet méretezni. Namost vagy én nem ismerem a technikáját , vagy a 6-7 widget, amiket próbáltam pont nem átméretezhető, de valahogy nem jutok a dologgal dűlőre. Melyeket lehet egyáltalán átméretezni és mi a technikája?
2, Tud valaki arra valami programot/módszert/megoldást, hogy youtube-on pl ha lejátszási listát hallgatok (vagy akár csak egyetlen számot), akkor meglehessen oldani azt, hogy lezárt képernyő mellett is menjen maga a zene? Mert teljesen fölöslegesen megy a video is mellé, hiszen úgyis csak a zenét hallgatom, az akksit ez meg elég szépen tudja meríteni...
Kössz a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín