- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enemy
aktív tag
A telefont tegnap sokszor alapba tettem, SUS javítottam, frissítettem.
A tapasztalat :
A Frissítések után már jelentkezik a hiba. Még nem telepítettem fel azt az 5-6 progit amit alapban fel szoktam rakni.A mediatároló megáll. Innetől kezdve minden borul.. nem éri el a képeket kezelő szoftver a képeket, az audio az mp3 -t.
Most eljutott arra a szintre a készülék hogy egyenlő egy siemens c35-sel.
Azt nem igazán értem hogy tudnak a hibáról szeptember óta. Rengetegen írják és ennek ellenére feltették( sony ) a támogatásba. Persze utólag lehetek okos.. A Huawei telómnál a frissítés nagyon jó volt. sok javítás volt benne.
Ez nem javítás volt hanem rontás.. Konkrétan az eddig jól működő telefonból egy rakás szar lett!
NE TEGYÉTEK FEL!!
Új hozzászólás Aktív témák
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Quadro FX 570 eladó
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest