- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VMatteo
őstag
válasz
quailstorm #24198 üzenetére
És ha nem nyitnám-cserélném nagy gáz lenne? Ez elég bonyolultnak tűnik
Tmob függő, nem lesz nagyon agyon móókolva ez a telefon csak azt szeretném ha gyorsabb lenne a 13 éves tesómnak -
VMatteo
őstag
lejárt sajnos az idő
nekem most bootloadert is kell nyitnom, vagy csak elég a kerner csere? tehát rootolm, kerner csere, és rá az új ROM? -
VMatteo
őstag
válasz
quailstorm #24195 üzenetére
nagyon szépen köszönöm, neki is állok akkor! Ha valami nem tiszta, kérdezhetek?
-
quailstorm
félisten
válasz
VMatteo #24194 üzenetére
Igen lehet, android/data menése az sd-ről, titanium backup használata. Kb ezzel meglesz.
telepítés
"1. Töltsd le a kernel ftf fálját és helyezd be a Flashtool firmwares mappába.
2. Indítsd el a Flashtoolt és kattints a bal felső sarokban lévő villám nyílra. A felugró ablakban katt a Flash módra.
3. Válaszd ki a kernelt, amit flashelni szeretnél (a kernel.sin re kattints, hogy működjön)
4. Rakd rá a telefont a gépre USB Hibakeresővel, majd ha felismerte akkor húzd le és Flashmódban indísd el. Ha érzékelte a Flashtool, akkor elkezdi a műveletet.
5. Ha kész, akkor indítsd újra a telefont és egy új kernelkép fog várni és kedved szerint cserélhetsz ROM-okat és kerneleket." -
VMatteo
őstag
válasz
quailstorm #24193 üzenetére
A legelső oldalon a kernercsere menete nincs leírva, olyat tudnál linkelni? Meg tesómnak kellene a mostani 56szintű pou-ja. letudom valahogy menteni?10W48-as a telefon, akkor ezen lehet cserélni ugye?
-
VMatteo
őstag
Sziasztok! na most végnék bele a ROM cserébe az X8on.
A telefon 2010 karácsonyi, tuti hogy nyitható. Muszáj nekem kerner-t cserélnem? Vagy elég ha rootolom, majd felteszem az adott ROM zipjét, és recoveryből telepítem? Melyik ROM-ot ajánljátok?A telefon összes funkciója ugyanúgy kellene tesómnak. -
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Mit lehet tenni a telóval, ha a 31b telepítés miatt csak a SE feliratig hajlandó menni, de a SEUS-gyárira telepítés sem igazán sikerül, mivel lassú volt a netem, és még az elején leállítottam - mikor a netről szedte csak le a szoftvert?? Úgy gondoltam, hogy a telót még nem érinti, tehát megszakíthatom a kapcsolatot. A vége ennek az lett, hogy csak lassan és pirosan villog, amikor csatlakoztatom a pc-hez, nincs a zöld fény, és természetesen nem is indul el a letöltés.
-
BeerBier
senior tag
Üdv megint...
Tudna valaki ajánlani egy X8-on jól működő és aránylag pontos offline térkép programot?
a MapsWhitMe ugyanis kisméretü,de nagyon pontatlan GPS-el.. -
Doosa
aktív tag
GingerDX-en a különböző verziók között lehet wipe nélkül ugrálni?
-
BeerBier
senior tag
Na Urak,ma megint elkezdett szívozni velem a telefon...
Jelenleg csak kikapcsolt állapotban hajlandó a töltést felvenni.,..
Gondolom szoftveres hiba lehet...Rakjam újra a ginger dx-et?
Megoldhatja a problémát? -
válasz
gerenda110 #24179 üzenetére
Igen, fel lehet rakni rá. Valahogy így: [link]
-
biznisz_man
tag
válasz
x8-as topikban
-
raziel01
veterán
válasz
Micsodát?
-
gerenda110
aktív tag
Hello!
Galaxy S-re fel lehet rakni? -
BeerBier
senior tag
válasz
biznisz_man #24176 üzenetére
Lehet mégse a rendszerrel volt a gond,szerintem akksiprobléma lehetett,eddig sose hagytam csutkára lemerülni..
Sokkot kapott ettől,és magához tért -
BeerBier
senior tag
válasz
biznisz_man #24173 üzenetére
Én a gyári kernelre raktam fel ezt,nem volt csere elötte..
Arra nem mertem vállalkozni ugyanis -
BeerBier
senior tag
válasz
biznisz_man #24171 üzenetére
GingerDX 30-as....kb 1 hete tettem fel,ezidáig problémamentes volt
-
BeerBier
senior tag
válasz
biznisz_man #24169 üzenetére
A kábel elvileg rendbe volt,mégse töltött.
Engem az izgat az egészben hogy egyrészt hogyan tünt el a töltöttség pár óra alatt amikor simán csak készenlétben volt a telefon,se wifi,se net..
Másrészt meg miért kelett szétszednem az akksit,csak simán töltőre rakás után miért nem tudtam bekapcsolni? -
biznisz_man
tag
-
BeerBier
senior tag
Reggelt Urak!
Olyan problémám lenne a telefonnal,hogy tegnap este letettem magam mellé kb 10 órakor,a töltöttség 47% volt..
Felébredtem hajnal 3 kor és látom hogy a telefon kikapcsolt
Rátettem a töltőre,de meg se nyikkant...Kiszedtem az akksit,visszaraktam és csak utána volt hajlandó tölteni,bekapcsolni.
Vajon ez szoftveres hiba lehet,vagy maga a készülék vacakolna? -
toldy
őstag
Sziasztok, van egy x8 ami egyik napról a másikra azt írta ki hogy Nincs szolgáltatás. Nincs sim kártya a telefonban. Ez szerintetek mitől lehet, már több simmel is próbáltuk, a szoft is volt újratelepítve, valamint letiltva sincs.
-
korobi
aktív tag
válasz
biznisz_man #24163 üzenetére
a robyn azt hiszem a x10mini pro
a mimmi meg a sima x10, de ezekben nem vagyok biztos!!! nekem x8am van. az tuti shakira.
lehet ezért fagyott neked korábban mert nem az x8ra valót tetted fel. -
korobi
aktív tag
válasz
biznisz_man #24161 üzenetére
szerintem meg nagyon nem ennyi a különbség!
a shakira az x8 "kódneve" szóval azt töltsd x8-ra!
-
cashback
őstag
válasz
biznisz_man #24159 üzenetére
Sima 31-est tettem fel.
Viszont találtam többféle verziót is: [link]
Mi a különbség a shakira, robyn... stb verziók között?
-
cashback
őstag
Hogy tudom a 31b frissítést telepíteni?
Recovery-ből ha indítom, akkor után nyúlhatok a SEUS-hoz, mert nem megy tovább a készülék.
Vagy előtte kell neki a sima 31?
-
VMatteo
őstag
válasz
biznisz_man #24152 üzenetére
Köszönöm!
ha rooltoltam, akkor utána csak rá rámásolom ennek a ROMnak a zipjét a memkártyára, és recovery menüből feltelepítem? -
Kreash
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy gyári xperia x8 telefon.
Flashtool-al szeretném rootolni.Később ha gond lenne a telefonnal, a rootot el lehet távolítani? -
game2013
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek léci hogy mit jelent ez
A Böngésző alkalmazás com.android.browser folyamat nem várt módon leállt.Próbálkozzon újból. és pluszban már nem is tölt a telom és visszaállt a gyári beállítására a képek már nem a főmenüben hanem eldugva 1 mappába pfff csak ennyi a bajom
előre is köszi
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Tesóm original X8-án szeretnék ROM-ot cserélni. A Defy-men már sok főzött ROM volt, de ehhez kellene gy kis segítség. Hogy mi alapján induljak el. Rootolni hogy lehetne? -
MineFox54
őstag
Nekem a v030 stockkal állat stabil,de olyan lassú, hogy az hihetetlen. Egyenlőre egy MiniCM7-2.0.8al vagyok el, stockon.
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Amióta feltettem a DX30-at,elég gyorsan merül a telefonom,pedig megcsináltam a BatteryCalibrationt..
6 órányi készenlét alatt 40%-ot esett a töltöttség,és nem volt bekapcsolva se wifi,se más.. -
cashback
őstag
válasz
BeerBier #24120 üzenetére
Előbb el kell távolítani a QuickPic-t (A GalleryDX egy cicomázott QP)
Eltávolítás - újraindítás - majd mehet a QP telepítése / nálam bevált.Másnak van tapasztalat a 31b frissítéssel?- közben megtaláltam.
v031b (11-03-2013): hotfix releaseupdated Ring Locker to show the time correctly
JellyBean theme updated (USB mounting)
updated Polish translation (sorry for that)Hát ezért nem érdemes szórakázni...
Bár most nézem, hogy nem is a v031 -et tettem fel... (30-ast)
-
BeerBier
senior tag
válasz
Andoidtibi #24121 üzenetére
Meg ne tedd!!
2 napig copptam a 31b-vel többször lefagyott mint működött -
Andoidtibi
csendes tag
Valaki tesztelte már a GDX v31b? megéri cserélni 30-ról ?
-
BeerBier
senior tag
-
Doosa
aktív tag
A minap feltettem egy telefonra a GingerDX-et nAa kernel-lel. Minden simán ment jó kis ROM, annyi észrevételem/kérdésem lenne, hogy miért van az, hogy a kijelző alján nehezebben érzékeli az érintést. ez gépelésnél kicsit zavaró. Nincs köze egészen véletlen ahhoz a kis "menü"höz ami akkor jelenik meg amikor kijelző aljáról felfelé húzom az ujjam?
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Megosztanám a tapasztalataimat a GingerDX v31b stock-al kapcsolatban..
Szép is meg gyors is,de 24 óra alatt kétszer lefagyott.
Először akkor,amikor a GPS-t ki akartam kapcsolni,spontán újraindult.
Ma reggel meg láttam hogy már alig 20% van az akksiban,gondoltam felteszem töltőre.
Erre se kép se hang,se led visszajelzés,semmi,...Kb 2 perc mulva meg már a pin kódot kérte..
Esetleg tud valaki stabil stock kerneles verziót? -
l4c
senior tag
válasz
BeerBier #24110 üzenetére
nekem még nem volt szükség rá de ezeket találtam anno amikor kerestem egy ismerősnek:
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Olyan "láma" kérdésem lenne hogy 2.3.7-es android alól hogyan tudok telefonszámot SIM kártyára menteni?
Amikor beirok új névjegyet ott se mutatja a lehetőséget,és a névjegyek menüjében is csak sd kártyára hajlandó exportálni -
draco31
veterán
Éjféltől mostanáig töltött kikapcsolva. 95%-ot mutat most ahogy bekapcsoltam.
-
Sordoran
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest