Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali. Nektek meddig bírja a telefon 1 töltéssel? Nekem szinte egy nap alatt lemerül úgy hogy alig használom. Most jött vissza a szervízből vissza küldték azzal, hogy hibátlan a készülék bekérték a töltőt is bemérték stb , és vissza adták, hogy hibátlan. szoftvert frissítettek ennyit csináltak vele. Ezek szerint ezt el kell fogadni, ennyit bír a készülék?
-
válasz
mindthecrap
üzenetére
Ez a modell szó szerint gyerektelefon.
Mobil Walkman. Gyerekeknek.Miért pont ezt az alsós modellt vette fel a djuice a kínálatába? Nem tudom...
-
mindthecrap
aktív tag
ez a leggagyibb telefon amivel valaha találkoztam, a búcsúban a céllövöldés is csak egy pálcát tenne mögé. annak a pár darabnak is amit eladtunk a felét visszahozták, pedig én direkt megmutattam mindenkinek, mire számítson. siralom.
-
törölt tag
Hogyan lehet rávenni atelefont hogy csak GSM módban legyen ?
-
törölt tag
Sziasztok.
Hogy kell a telefonnak megmondani hogy a játékokat ne a telefon mappába hanem a memória karira tegye ? Mert a telefon memória kb 2 játék után megtellik.
(Bluetooth-on szeretném.)
A zenéket amiket Blu-n rátöltök atomatikusan a kártyára menti ?
-
A zene mappába bemásolod a kívánt számokat, ezt legegyszerűbben úgy teheted, hogy a memória kártyádat beleteszed egy kártyaolvasóba és felmásolod a zene v. (musik) nevű mappába. De ezt megteheted SE PC suite, MyPhone Explorer, szinkronizáló programmal ill. ha a PC felismeri a telód, mint külső eszközt, akkor fájl kezelővel. A kapcsolat módja lehet Bluetooth, de inkább az adat kábel a praktikusabb. Ha a készülékednek nincs szoftveres problémája, akkor automatikusan beolvassa a zeneszámokat. A fájl formátum is számít MP3 legyen, és érdemes valami konvertáló programmal a készülékhez igazítani a számokat: Audio Codec: Advanced Audio Coding ; Adaptive MultiRate - Narrow Band ; General MIDI (ringtones) ; MPEG-1 layer 3\r\nMPEG-2 layer 3,\r\nMPEG-2.5 layer 3 ; SP-MIDI (ringtones) Mivel ez egy vegyes-felvágott telefon Sagemmel, elképzelhető, hogy csak a telefonkészülék saját memóriájából hajlandó beolvasni, akkor odamásold be őket.
-
Lehet erre a telefonra valahogy programokat rakni (pl. text readert)?
-
Blade26
csendes tag
öhöm Se w205 ennek a telefonnak vagyok a boldog tulajdonosa! De nagyot csalódtam se -ban nem értem miért kell ilyen vacak szériát kiadni! A megszokott W-- aminek a jele walkman az sajnos ebben a telefonban nincs meg, se a Megabass se más ! A kamera az elég jó 1,3 megpixeles de sajnos én mást erről a sériáról nem tudok mondani. Hátránya még az aksi ami feltöltés után max 6 órát bír! És nagyon lassú a menü ami 0.5 - 1 mp alatt tölti be a képeket ill zenéket. Usb pc -vel való össze kötése sem a se telefonhoz méltó , nagyon lassú a fájlok átvitele , majd a lecsatlakoztatás után a telefont újra be kell kapcsolni ami nem megszokott se telefonoknál! DE ideális szerintem csak a kirakatban ill demót nézegetni róla! Röviden ennyi a véleményem!

-
rudymester
senior tag
Most tapogattam meg egy ilyet...

-A kijelző borzalmas, ahogy forgatod úgy változnak a színek.
-A slidenak nincs rugója. A két végállásban megáll, de közte csak lötyög.
-Nagyon ócska érzetet ad az egész. Gyenge anyagok, amik gafyi hatást keltenek kézbe fogva.Kölsőre még tetszene is, de a fenti hibák miatt egy ócskavas. 12-14 éves korcsoportnak fogják venni a szülők, mert WALKMAN.

-
AMD Power
titán
Amik most jöttek eladási példányok ezeknek is ugyan gáz a slidja mint a mintának ami nálam volt.

-
Algieba
őstag
W200-ast használtam fél évig. Semmi gondom nem volt vele. A családban van még egy W910-es, már nyolc hónapos és még mindig hibátlan. Kár, hogy a SE ámokfutásba kezdett. Voltak nagyon jó mobiljai. Félek, hogy a Motorola sorsára jut.
Két gyártót már láttam lekerülni a polcokról, Siemens és Alcatel. Nagyon ritkán találkozom modelljeikkel a használt piacon.
Pedig mindkettőnek voltak jó készülékei. Jó volt a 715-ös, és még mindig megvan az SL55, mai napig működik.
Sok SE telóm volt. Számomra sokáig egyenrangú volt a Nokiával. Hol egy Nokia, hol egy SE volt nálam. (Meg persze rövidebb időre egyéb gyártók telefonjait is kipróbáltam.) Még mindig SE-fan vagyok, de a 2008 utáni modelljeivel nem akarok megismerkedni.
-
AMD Power
titán
Borzasztó a csúszkája.

-
AMD Power
titán
válasz
Taknyoshal
üzenetére
Főleg ha a szolgáltatók felveszik a listájukba és elkezdik akciózni..
-
Taknyoshal
tag
Így is el fognak adni pár darabot. Ez egy olcsó telefon, ki venne mellé egy BT headsetet?
-
Node te nem fogsz a relatíve drága BT headsetedhez egy olcsó low-end telefont venni.
Majdhogynem a kiegészítő drágább lenne mint maga a mobil...Aki ilyen árkategóriában nézelődik nem a prémium füles és pláne nem a BT headset hozza lázba, hanem az, hogy kis pénzből legyen, egy Walkman-je...
A Sony Walkmanok közt is van kisebb belső memóriával megáldott verziók tömkelege a vékonyabb pénztárcájúaknak.
Azok gyári csomagolása is pl. sima Sony fülest tartalmaznak, mondjuk egy MDR-Exxx szériát.
Aztán mehetsz feljebb az EDxxx vagy EXxxx széria felé, de az már bizony nem az alap kategória...mrlujoak
-
gizda
senior tag
a teló jól néz ki de az a füles elég érdekes

-
neptun78
csendes tag
A SE szeirtnem elássa saját magát. Csúnya is, M2 is és az alapcsomagban nincs kártya.
A Nokia 2730 vagy a 2700 sokkal szebb ugyanennyi pénzért, 20 óra zenelejátszás.
Lásd Mobilarena korábbi híreit!
És persze ott a microSD kártya, a SE pedig ragaszkodik az M2-höz. Nem értem én ezt. -
Ricardo
titán
A forma jó, a kijelző kevés. Értem én hogy kell olyan walkman is ami nem felső kategória, de ez így ekkora memóriával, kártya nélkül, közepes fülessel, a brand megalázása.
-
gabi81
tag
hát 2009-ben elég gáz egytelót kiadni ilyen apró kijelzővel. némely mp3 lejátszónak nagyob és szebb képernyője van mint ennek.
-
runner 125
nagyúr
Fu, szép letisztult forma.
Bejövős darab.
-
pingwinpotty
csendes tag
Én nem értem, hogy mi ez az első walkman-es szöveg? Reklámszöveg, oké, de miért? Vagy hogy értik? Vagy mi ezzel a cél?
-
RaveForce
veterán
elég vista utánérzése van a sajtóképen a displaynek

-
PierNight
aktív tag
most konkrét az első 5 percbe azon gondolkodtam h ez most egy régi walkamn mobil-e...és h akkor miért csak most került ki
aztán rájöttem h nem így van...hát szánalmas...10ezerért se kéne 
-
-
pepe1970
tag
Ez már megint mi?? Értem én hogy alsó kategória, de egy walkman telóból kihagyni a stereo bluetooth-t 2009-ben?
-
Chosen
addikt
Ez mp3-nak király, de telónak

-
Atlantis
veterán
Szépnek szép, legalábbis képen. Vajon erre is Sagem menü kerül?
Az ilyen olcsótelefonoknak az a bajuk, hogy mikor kézbe veszed, hatalmasat csalódsz az anyagminőségben és összeszerelésben. Mondjuk van olyan gyártó, ahol ez a drágább modelleknél is így van.

-
kaller1
veterán
Pofás kinézet,csapnivaló belsővel.Valszeg úúúúúúgy megdrágította volna a telót egy nyamvadt 1 gigás kártya és a sztereó BT,hogy inkább gyorsba ki is hagyták belőle...
Én nem tudom mi van mostanában ezzel a céggel,talán félig benyomva tervezik a telefonjaikat?

-
plus44
veterán
Gyönyörű. Ajánlom, hogy az alapcsomagba egy nagyítót azért rakjanak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha mégis van szóljatok.

Pedig mindkettőnek voltak jó készülékei. Jó volt a 715-ös, és még mindig megvan az SL55, mai napig működik.