- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Flash86
tag
Én azt vettem észre, hogy a legtöbb ember már nem hülye. Megkérdez 2-3 "hozzáértőt" a környezetből és ha már ott az internet csak utána olvas. Én pl baromira nem értek a kenyérsütő gépekhez, de rászántam az életemből kemény 2 órát, hogy művelődjek és meggyőzzenek róla, hogy nekem az nem kell
Ez meg Auuu nagyon komoly!! Egy dologtól félek. Amikor kijött a WP7, akkor csúcskategóriás vasat igényelt, nem mentek az eladások. Kijön a WP8 csúcskategóriás vasat igényel... Ha kell a részesedés életben kell tartani a középkategóriás WP 7.8, majd 7.9-et
-
hajbel
addikt
válasz
nonolada1 #33 üzenetére
Szerintem a 900-nak abszolút van létjogosultsága, nem csak Mo.-on, hanem máshol is. Hogy miért? Azért, mert az emberek 95%-a nem olvas informatikával/telekommunikációval kapcsolatos magazinokat, nem tájékozódik. Igen alacsony előállítási költség mellett, óriási profitot fog hozni ez a Nokiának. Érdekli is őket, hogy a maradék 5% mit gondol.
-
prolad
addikt
Ez igen tényleg erősödni fognak a wp-s gépek.Remélem a wp8-as gépek is olyan gyengén tartják az árukat mint a mostaniak,akkor beruházok egyre.
-
nonolada1
senior tag
válasz
johny dragon #32 üzenetére
Azért írtam,hogy elehet ez az egész csak nálunk okoz problémát,mi meg nem vagyunk egy számottevő piac,így aztán nem lényeges az egész.
-
rakloo
aktív tag
A 4magnak bőven meglesz a létjogosultsága, itt ki is fogják tudni használni.
-
Traianus
tag
Aztán majd kiderül, hogy azért van hiány S4-ből most android fronton, mert a qualcomm megkezdte a felhalmozást a wp8-as telók miatt xDD
-
Dr.Anonymus
addikt
most jött a hír, hogy a blackberryk is s4es procit kapnak...
hát a gyártók tudják.. -
vicze
félisten
válasz
Dr.Anonymus #24 üzenetére
A SW/kernel megkötések miatt jelenleg még az S3-at lehetne belerakni, és nem is igazán értem miért nem teszik, bár lehet az lesz a vége.
(Nem felhúzott órajelük azoknak az S3-ak, az a max. órajelük gyárilag.)
meg hát 1-2 hónapon belül amerikába is befut a galaxy S3, ami ugye szintén s4-es processzort kap..
Csúsznak azok is mint a fene, abba nem tudnak S3-at rakni
-
Fkris
őstag
dupla
-
Fkris
őstag
Látva ezeket az újításokat, és reménykedve abban, hogy minden fontosabb újítás( pl IE10, adatforgalomcsökkentés)t megkapunk, nem bánom a aWP7.8-am, A Lumia 710-re.Megelégedeten veszek majd jövő év vége felé egy kétmagos 8as gépet, és mindenki boldog.
-
Dr.Anonymus
addikt
ez a megkötés vicces
amikor annyira hiánycikk az s4es processzor, hogy a htc kínjában felhúzott órajelű s3-asokat pakol a oneS-be pl...
meg hát 1-2 hónapon belül amerikába is befut a galaxy S3, ami ugye szintén s4-es processzort kap..
nem baj.. legalább lesz mire fogni a gyenge eladásokat.. -
nonolada1
senior tag
A Nokia pontosan tudta,ezért furi tőlük,hogy úgy tolták a 900-ast,hogy ez aztán a csúcsok csúcsa.Mert amúgy persze maga a teló nem rossz,sőt......És nyílván élvezet lehet használni,csak hát ,aki ennyi pénzért vesz egy telót,az tán vmi megfoghatatlan mást is elvár egy készüléktől.Legalábbis nálunk.Aztán lehet külhonban ezt máshogy látják.
-
Abysmal
aktív tag
"A Qulacomm és a Microsoft ígérete szerint az év végére..."
Úgy tűnik, hogy (An)Dante nem igazán bírja a Qualcomm-ot, hogy állandóan Qula (kula
) lesz az elejéből
-
Orton96
aktív tag
Év vége felé jöhetnek 4 magos processzorral felszerelt WP8 vasak...
Kérdés hogy ennek van-e értelme -
margithid
veterán
Szerintem meg igenis lesznek olcsó, 1 magos wp8as készülékek.
Nem csak 4 magból fog állni a kinálat, nézd csak meg htc kinálatát.
1, 2 és 4 magos wp8al fognak jönni. Gondolom szépen elosztva az árakat, 1 magos mondjuk 60-70k, 2 magos 110-120k 4 magos meg 150-160k.
Ez igy korrekt szerintem.
Attól meg nem félek, hogy 1 magos akadni fog, max játékoknál lehet csak gond, de én nem játszani venném a telefont -
Bailey
senior tag
Így viszont még sokáig lesznek párhuzamosan WP7 és WP8-as mobilok is, mert lefelé is terjeszkedni kell, az olcsó droidok ellen, a WP8-as telefonok pedig a hardverigény miatt drágák lesznek még sokáig. Tehát valószínű hogy lesz támogatás a WP7-re is még jó ideig.
-
kutkut
addikt
Ezek kb. mikor kerülnek forgalomba (kis hazánkban, szolgáltatóknál)?
-
nonolada1
senior tag
Hát igen,csak aki most venne vasat,nen érdemes,mert a 8-as egy merőben új koncepciót hoz,tök más,valószínűleg persze nem olcsó készülékekkel,de ezek már inkább felső szegmensbeli telefonok lesznek.
-
nonolada1
senior tag
Most már ki tudja mi lesz,mindenesetre a 900-asnak rendesen odapörköltek.Jönnek majd az új brutál vasak.
-
Annyira tetszik a Lumia 900, de annyira nem éri meg venni főleg , hogy nem kap wp8 frissítést, ez nagy LOL.
Mindenesetre jövőre lehet veszek egy wp8 lészűléket és letesztelem.
Remélem Nokianak lesz olyan formatervel megáldott wp8 mobilja majd, mint a lumia 800-900..
-
nonolada1
senior tag
Ezek után a mostani egymagos Lumia család tagjai simán középszerűek lesznek.
-
Xaels
félisten
Így is keveset tudnak gyártatni az S4-ből mi lesz itt ha ennyi gyártó rendel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest