Új hozzászólás Aktív témák
-
-
snake1977
őstag
-
-
snake1977
őstag
Sajnos nem értek ezeknek a lelkivilágához, a tudásom kimerül az alapszintű forrasztásban, meg a sufni tuningos barkácsolásban.
Amibe lehet abba akut tennék/teszek, van egy "teszkós" elektromos csavarhúzóm, abban is 3db ni-mh elem volt, ő is kapott egy 18650 akkut, eddig 2 év alatt 3x töltöttem fel, igaz ehhez szét kell szedni, de előtte meg 2-3 hetente töltöttem.
-
-
snake1977
őstag
Igen az egy CR elem lesz, talán 1620 vagy 1632 ránézésre
Most találtam egy videót ahol a srác megépít egy dallas kompatibilis rtc-t, CR2032 foglalattal, a commodore 286-os dallasának a pótlására.Most néztem a blogod, a "lítiumot neki" címmel
kb. bő 2 hete untam meg hogy a régi 3 elemes airwick készülékem zabálja a ceruza elemeket (tartós elemek is nagyon max. 1 hónapot bírtak), kapott egy 18650 akkut elemtartóval, belül nem fért el, nem a legszebb de a készülék hátán nem látszik, cserébe így 17 nap után még 3.84V fesz van benne, el fog menni még 2-3 hetet röhögve, utána meg 2 óra alatt feltöltöm.
[kép] -
-
Ez komoly, hogy valaki belerakta az elemet az IC-be? Mi a fenét szívtak akik ezt tervezték?
-
-
snake1977
őstag
'Leradíroztam" a műanyagot egy einhell gravirozóval, találtam fotót egy félig bontott modulról, sanszos hogy oldalt közvetlen a cellára forrasztottam rá nem a lábhoz
összerakás előtt rámértem a foglalaton keresztül és 0.3V feszültség volt még a cellában, végülis ahhoz képest nem rossz hogy vagy 2 évtizedes
-
-
Ez nagyon kemény
Kajak ki kellett ütni a tok oldalát, és ott van a lítiumcella lába?
Ha ezt tudom, nem adom el a bontott Dallas-t, hanem megmoddolom, és használom Arduinoval -
Gdi
senior tag
nice
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest