- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
A picit olcsóbbat a házra értettem, azért egy elfogadható minőségű, jobb konfigot befogadó ITX kuckót (mint a tiéd) drágábban kapsz, mintha ugyanezt mATX-ben keresnéd.
De ha már szóba hoztad a lapot is: ha sacc/kb. azonos felszereltségű mATX és ITX deszkát nézel, akkor sokszor még mindig van felára a kisebb méretnek. Nem sok, nem mindig, de van. Ha meg éppen nincs, akkor is bővítőkártyahelye(ke)t kell beáldozni a lap kisebb mérete miatt, ami egy már kívülről mATX méretű házba kerülő lapnál mondhatni felesleges. Ezzel együtt én nagyon is megértem, miért jó, ha egyre kisebb a gép, nekem is nagyon bejön, csak én végül más pontokon kötöttem meg a saját kompromisszumaimat, mint te.
Eredetileg én is egy ITX konfigot akartam építeni A8 APU-val, újonnan, aztán inkább az adatlapomon levő konfig lett belőle, nagyrészt használtan...
A szerelhetőségben én sem vagyok biztos, hogy jobb a mATX-nél, de azért a képeiden látszik, hogy nálad sem az alaplap foglalja a sok helyet, sokkal inkább a hűtő, VGA, kábelezés. Na most ez utóbbit én egy még ennél is kisebb házban félnék, hogy hova tüntessem el...az esztétikus elrendezéséhez már moduláris tápra van szükség, ami szintén kicsit drágább, mint azonos képességű nem moduláris társai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest