- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Szerintem mások a lehetőségeink is. Te letöltesz egy dalt az iTunes-szal mondjuk 1$-ért, én inkább hallgatom a rádiót. (Nem biztos, hogy így van, de kb. ugyanaz a szitu a TV-vel is.)
Ebben az esetben azt hallod, amit szeretsz, én meg hallok egy csomó olyat is, amit én nem, ekkor eltekerem, de van, hogy olyat hallok, ami megtetszik.
Nálad ez sok munkával jár, hogy olyat ismerj meg. Mert vagy rászánod az idődet, vagy mások ajánlásaira hallgatsz.lErre mondtam én, hogy nem szeretnék kutakodni, véleményeket olvasni, mert nekem sem a zene, sem a TV nem ér annyit.
Bekapcsolom, és megy, amíg elalszom. Nem nézegetem a text-et, nem olvasok műsorújságot, és nem tudom, hogy mikor milyen műsorok vannak rajta, nem is igazítom az életem hozzá, és ezért nem is fogok micropaymentes TV-t nézni, és ezért nem érdekelt a visszatekerhetős TV sem.
A reklám meg azért van (persze nem, de így fogom fel), hogy legyen időd elintézni mást is közbenEverman: Nincs igazad, felőlem csinálhatná a gugli, vagy akár Kis Pista is, akkor sem érdekelne ez az újítás.
-
Depression
veterán
Ha még 50 évig nem lesz idehaza, akkor megnyugodtam.
A TV nálam teljes kikapcsolódás, azért kapcsolom be, mert hagyom, hogy arra a kis időre átvegye az uralmat felettem a hülyeségeivel.
Leginkább amolyan punnyadás, és általában el is alszom rajta.
Ez az a része az életemnek, amit nem szeretnék megtervezni, sem előtte menüpontokat bökdösni, kutakodni, meg ilyenek. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest