Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Szerintem a gyári az Accuweather.com-ról, a program meg a Gismeteo.com-ról.
-
TBG
senior tag
Ezért kell szólni. Ez egészen egyszerűen csalás. Az más kérdés, hogy a magyar hatóságok nagyívben tesznek ezekre a számukra piti ügyekre.
Egyébként a bolt honlapján van egy pár címke, hogy ilyen meg olyan megbízható bolt. Ott kell felnyomni őket, ahol ezeket a címkéket osztogatják.
-
scapegt
őstag
Kaptam papírt, igen, 2 év gari van rá, bár sajna csak bolti, 1 év teljes körű, 1 év szoftveres. A bolt még mindig ragaszkodik ahhoz a meséhez, hogy nagykerből rendelték és nem ellenőrizték, hogy használt volt...ez szerintem csöppet sem állja meg a helyét, ugyanis tudtommal magánszemély nem vásárolhat nagykerből telefont, márpedig az előző tulajdonossal beszéltem, akinél 2 napot volt a telefon...szóval nyíltan, tudatosan belehazudik az ember "szemébe"...de nem is érdekel már. A telefon nem nekem lett volna, hanem a páromnak. A kedve nem ment el tőle, csak mivel már nincs újonnan gyári garos, így inkább lemondtunk róla.
Amúgy a futár egy olyan papírt adott, amin az volt, hogy utánvét értéke 61.500,- Ft, Érték: 190.000,- Ft
Kíváncsi lennék, ez mit takar. Sőt, az is rá volt írva egy papírra, hogy aki nem veszi át a megrendelt terméket, 4.000,- Ft-ot köteles fizetni
Remélem hétfőn tényleg megkapom a 61.500,- Ft-ot és elfelejthetjük egymást végleg. Már csak egy bankjegyvizsgálót kéne szereznem gyorsan hétfőig
mert nem bízok most már abszolút senkiben.
-
David3
őstag
A legfrissebb most már nem a lengyel, hanem egy olasz szoftver, mégpedig az S8600AILJ1, és az olasz TIM szolgáltatóhoz érkezett...
Egy újabb frissítésnek én is örülnék, legyen az bada vagy Tizen.
-
leslieke
Jómunkásember
Én úgy értelmeztem, hogy a bada megy az egymagos készülékekre, amit az alsó, olcsóbb telefonok szegmensébe szánnak továbbvinni, és a Tizen lesz a saját rendszer felső kategóriás telefonokon.
A Wave 3 egymagos, így nem biztos, hogy lesz rá Tizen, pedig jó lenne, ha jönne.
-
Ferenczi Áko
addikt
De ezektől függetlenül nem kellene még egyszer..Fáj kimondanom de igaz. Az lenne a frankó,hogy ha a wave 1-ben lenne egy 4 magos proci android oprendszerrel! :-) Egyébként a wave 1-nek a méretét is nagyon jól eltalálták,és a fotózás/videózás terén a mai napig megállja a helyét! az üzemidejéről nem is beszélve! Csak az a fránya Bada ne lenne..
-
Ferenczi Áko
addikt
Figyi,nálam anno a wave volt a nyerő..volt wave 1-2-3 is..Tény,hogy aki egy stabil,minőségi megbízható telefont akar,annak a wave széria az No1! Aki meg inkább a programokat helyezi előtérbe annak az android a nyerő.. Amúgy szerintem még mindig a wave 1 az egyik legszebb telefon ami megjelent a mobilpiacon..
-
leslieke
Jómunkásember
Ahhoz is van frissítés: ChatON új verzió: 1.7.2
-
Loretto
veterán
Nem tudom, én pont az ellenekzőjét tapasztaltam, egymás mellett egy Xperia mini pro és a Wave-em között 2-3 hálózat difi volt. Sonyéknak.
Korábban kérdeztem, hogy FB kliens nem fagy-e nálatok, nos arra lettem figyelmes, hogy ha nagyon lassú az adatkapcsolat, akkor restartol a telo.Navi nálam is remekül megy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Drón topik
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest