- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
dani3l
őstag
én sem értem, miért fölülre teszik mindig ezeket.. én pl mindig fejjel lefele teszem zsebre a telefont, mert akkor ha benyúlok és kiveszem, pont úgy van a kezemben, ahogy kell, nem kell forgatni.. bár lehet csak én csinálom fordítva, de nekem ez a logikus..
akkor is jobb helyen lennének ezek alul. kihangosítót kivéve talán, abból esetleg mehetett volna egy-egy a két oldalára
egyébként minőségre tényleg jónak tűnik, bár ezek a samuk általában jól össze vannak rakva, kinézet is átlagos samsung, szolid, letisztult, mondjuk ezt a rombusz formát én sem erőltetném annyira, a gomb még csak-csak, de hátul a kameránál nem nevezném szépnek.. platform is egész jónak tűnik, ha tényleg komolyan gondolják és lesz hozzá egy halom progi, akkor jó alternatívája lehet az androidnak, főleg, ha így árazzák a továbbiakban is ezeket a készülékeket.
Zolesz007-tel pedig egyetértek, Apple max ára miatt prémium kategória itthon...
-
user137
őstag
nem a víz, hanem az esőcseppek. felületi feszültség a neve, tanítják fizikából kb hetedikben (vagy gimi másodikban?!). A nokiákon is mind felül van a füles csati, oszt hallani tömeges beázásról... ?
-
madstunt
addikt
hát nekem volt pár olyan nokiám aminek a feje búbján voltak a csatlakozói és az a vicc hogy pont úgy volt a legjobb,töltés közben meg mivel a töltő van elég hosszú ezért nem zavart be hogy merre van a csatlakozó. zsebben meg emberfüggő hogy jó-e vagy nem. én képes voltam a telómat fejével felefelé zsebrerakni pedig nemvagyok egy húdekomoly képességekel rendelkező ember
aki szakadó esőben meg headset nélkül telefonál az megérdemli. nemfontos a tetjén lenni nyílásnak hogy a telón lecsurgó víz befolyon az oldalán lévő nyílásokba(hangerőszabályzótól billentyűzetig sok ilyen van
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest