- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz ruszi_tomi #47849 üzenetére
Kár volt lehúzni a telót, mintha anélkül még vissza lehetett volna varázsolni a bootloadert... Én még csak 10 perc múlva fokog nekilátni...
Esetleg egy KIES vészhelyzeti helyreállítás, vagy mi?
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
-
anrab
addikt
válasz ruszi_tomi #47849 üzenetére
remélem sikerrel jársz! bízz benne hogy ott se fog megnyikkanni.
kicsit besz@rtam most. eddig mindig az elsők között voltam.
most van egy pár fájl. jó lenne egy leírás hogy melyik rsc, melyikkel jó! -
ruszi_tomi
aktív tag
Én is nagyon remélem hogy gariba életet lehelnek bele, mert én nyomogatom már jó ideje, de semmit "életjel". Nah jól van befejezem, inkább várom az új fw-vel kapcsolatos beszámolókat!
Ui.: Max majd írok 1-2 sort mi lett a kálváriám vége, sikerült-e megcsináltatni a telót, avagy buktam 82.000-ret!
Köszi a segítséget mindenkinek!
Oneplus 8T 8/256
-
anrab
addikt
válasz ruszi_tomi #47861 üzenetére
kies-sel se lehet kezdeni valamit?
várjuk a beszámolót. -
szebev
senior tag
válasz leslieke #47853 üzenetére
Majd kiderul, ha tobben elrontjak a telojukat .En csak azt irtam ami oda volt irva . Nem toltottem le a 2.0-at ,szoval nem tom milyen multit raktak melle. Azt hittem van tobb multi is amivel fel lehet rakni .
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
anrab
addikt
válasz szebev #47864 üzenetére
ebben van egy X utána, ami a többinél nem szerepel. hogy van e jelentősége...?
MultiLoaderX_v5.65.exe
google:
"Nem verzión túl használ egy Multiloadert vagyis 5.65, az ügybootloaderfájlok nem fognak villanni helyes és felfüggesztés. És igen mindenki fel tudja villantani azt, az egyetlen profiloknak hálózati összeköttetésért kézzel addeteknek kell lenniük"
hát Én semmit nem értek belőle
esetleg fordítanád?[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Hát, hajrá!
Első tapasztalatok:
- van magyar nyelv
- a ronda kék particionáló képernyő helyett normálisan végzi a dolgot
- megy benne a Pannonos kártyámBorn too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ABal
őstag
válasz leslieke #47853 üzenetére
Igen, a leírás alapján legalább is. Ott ez szerepel "Not use an Multiloader that is beyond version 5.65", vagyis az 5.65 még jó kell, hogy legyen, csak a magasabb verziószámúak nem. Amennyiben persze nem tévedtek ebben.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
szimike79
őstag
Ügyes legyél a Vodánál, és talpraesett. Ha hülyeséget beszélnek ne hagyd magad, úgy nem fogod bukni a teló árát.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
consono
nagyúr
Update:
- samsung apps megy,exchange sync megy, twitter, fb megy a soc hubból
- tényleg vannak gyárilag telepített widgetek és működnek is
- böngészőt Vodafone Live-nak hívjaBorn too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz ratam23 #47876 üzenetére
Nem hiszem, hogy lesz itt még feature hozzáadás... Ellenben majd pénzért lehet venni majd appot rá (vagy nem).
Ami érdekes még, hogy az sTune nem bír csatlakozni a telóhoz, tegnap a bétával még ment...
Amúgy meg gyorsabbnak tűnik a cucc, mint előtte, fagyni nem fagyott még (mondjuk low rsrc2-t tettem fel, így debug módot sem kellett váltani), szóval pozitív a dolog!Ja, meg mégegy: én nem cseréltem bootloadert, az utolsó (vagy utolsó előtti?) béta bootloaderét hagytam a telón és csak egy full downloadot csináltam bootloader nélkül
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Én ezt tettem fel: Rsrc2_S8500(Low).rc2 szóval a sima.
Ha 1.2-n vagy, akkor kelleni fog a boot, nekem ez nem kellett. A full download kell.Esetleg látva, hogy egy Wave már elesett a frissítésben, lehet, hogy jobban jártok, ha leszeditek az utolsó béták közül valamelyiket és annak a bootloaderét teszitek fel...Update: ha háttértár módban csatlakoztatjátok, sajnos még mindig megvan az a bug, hogy a telepítés helye visszavált telefonra...
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Gondolom akkor képszerkesztő sincs, olyan, mint az 1.2-ben volt. Biztos minden úgy lesz, hogy fizetni kelljen érte az Appsban...
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
consono
nagyúr
Wohóóó, az NDrive eddigi oldalra fordítva eltűnik a fél kép problémája is mintha megoldódott volna...
Ja, kijött az SHP-s, Twitteres, facebookos, Office-os verzió is:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1299940
Ezek szerint lesz egy újraflashem...
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Amíg lesz választási lehetőség a hirdetésmentes, akár - normális áron elérhető - fizetős verziók és a hirdetéssel tömött ingyenes verziók között választani, addig - szerintem - nincs ezzel gond. Legyen alternatíva és mindenki választhatja a neki megfelelőt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
ABal
őstag
A nagy letöltögetősdi eredményeképpen nyertem egy "SamsungApps USB"-t. Gondolom ez pendrive-ot jelent Samsung nyelven.
-
ABal
őstag
Köszi mindenkinek a gratulációt!
A legjobb az egészben, hogy ma van a szülinapom. És ma egy éves a Wave is.
Remélem, másnak is összejött valami a versenyből!
-
anrab
addikt
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest