- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Szia!
220Volt-nál vettem, mert alig drágább, mintha neppertől rendeltem volna. Így 96e volt és kaptam róla számlát, azaz nettó 76...
2 év Samsung gari, bár gyanítom, EU-s, nem HUN. Mindegy, hozzájuk viszem vissza, ha gáz lesz.
A legolcsóbb helyen 91e lett volna 1 év Samsung HUN(-nak mondott...) jótállással. Nyilván korrektül, számla nélkül...Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
pitimany
tag
Megjelent a Kies-en keresztül frissithető, hivatalos magyar S8500XXJF4_XEH firmver.
-
-
anrab
addikt
ha valakit érdekel, a vodafone-nál be van árazva és kapható.
-
Paca2
senior tag
RAPI.dll hiányzik, ezt írja ki frissítéskor
segítséget kérek!
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
kakuk100
őstag
Nekem mások voltak beállítva, de most korrigáltam. Ma csináltam egy pár portré képet azok egész jól sikerültek. A pálinkát nem szeretem. Nekem túl erős.
Más.
Ma a Kies nekem is felajánlotta az új szoftverfrissítést, de elindulás után kiírta, hogy valamilyen összetevő hiányzik és próbáljam meg a Kiest újra letölteni. Megcsináltam, de ugyan az. Sikerült már valakinek a Kies-el frissíteni?[ Szerkesztve ]
-
Kapanyél
őstag
Win7 alatt nekem is ezt dobta hibaüzenetbe, amikor még frissíthető volt...
Próbáld rendszergazdaként futtatni, vagy valamelyik kompatibilitási módban.Neked mik az aktuális firmware verzióid? Mire állítsuk vissza, hogy nekünk is feldobja a Kies az update lehetőséget?
Más: vajon az új verzió mikor kerül föl a samsungfirmware-re?
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
peterk
senior tag
Én tegnap éjjel raktam fel multiloaderrel az F1-est, és nekem zokszó nélkül felajánlotta és éppen most frissíti a Kies a hivatalos F4-re...
Az F1 felrakást én lépésről lépésre így csináltam, majd utána rögtön csináltam egy preconfiguration-t is, XEH-t választva, így.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
peterk
senior tag
-
jozf
tag
ó nekem felkinálja de letöltés elött azt irja h kell neki további 23Mb a rendszerjáklok letöltéséhez :S s ezzel kilép. Amugy manuálisan frissitett f1 van rajta? A feltelepitett dolgoat leszedtam róla de továbbra se engeni..vmi ötlet?
-
Kapanyél
őstag
Itt állok vagy 15 letöltött firmware-rel, és próbálom úgy összekombinálni, hogy az a rohadt Kies földobja a frissítési lehetőséget... Ugyanis pont az van fönt, mint ami Neked volt és nem akarja az igazságot.
Minden próbálkozás fél órámat veszi el, kezdek bedilizni.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
peterk
senior tag
Akinek Kies driver problémája van (nem találja a telefont), az gondolkozzon, hogy nem próbált-e felrakni multiloader drivert valamikor.
Ha igen, akkor rádugás után, amikor a Kies keresi az eszközt, akkor az eszközkezelőben frissítsd a samsung drivereket és jó lesz. (hordozható eszközök alatt a Samsung Wave, jobbklikk, frissítés, frissítés a saját gépen levő eszközökből, és hagyni felrakni amit talál).
-
peterk
senior tag
válasz Kapanyél #3615 üzenetére
Pontosan úgy csináltad ahogy a belinkelt postban van, és utána rögtön csináltál egy preconfot is, ugyanúgy ahogy a másik linkben van? (Az F1 felrakása után a default a koreai (KOR) preconf lesz, át kell állítani XEH-ra.)
Ja, és a Kies ugye magyarra van állítva?
[ Szerkesztve ]
-
badacsony
őstag
UK Apps-ról letölthető a Real Football 2010 és a Caligo Chaser.
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
Kapanyél
őstag
Igen, leszámítva, hogy a hivatkozott postban XDJEC van, nekem meg XDJEF a CSC-m.
De gondolom, ez nem oszt, nem szoroz. (egyébként a linken is már az XDJEF-et lehet letölteni a hsz-ben!)Arohadtéletbe! Most meg elkezdte dobálni a multiban a write errorokat. Remélem, nemcsak ennyit bírt a FLASHROM benne!
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
-
jozf
tag
válasz Kapanyél #3632 üzenetére
Eredeti de az update nem kinált fel semmit. De van barkács megoldás is ami müxik...
Go to --> C:\Users\[YourUsername]\AppData\Local\Temp\KiesInstall\CabFile\OsDependent\[Vista/XP]\Program Files\Common Files\Samsung\DeviceService
Copy the two .cab files and paste them on your desktop. Click two times on them and take the .dll files inner them. So, paste only the two .dll files in the Kies installation Path (C:\Program Files [(x86)]\Samsung\Kies\) -
csimmasz
aktív tag
Skype korlátozott használatára a nimbuzzt lehet feltenni,ami ugyan a gt s8000 jet-é de legalább megy.(java-s)
Sajna nincs hivás csak chat meg fájl küldés!
Hogy mennyire stabil azt nem tudom,de nállam msn és gtalk bejelentkezéssel gondjaim voltak,persze lehet user error![ Szerkesztve ]
Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
AS
félisten
De minek frissíteni ha pl a : JF1 tökéletesen megy ?
Kies nekem sem ad új verziót de mindegy...Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
LACENTO
csendes tag
Sziasztok.
Valami nem oké a Kies-ben.(nálam?)Belépnék az Apps menübe,akkor a következő ablak jön fel.
"A kiszolgáló megsértette a protokollt.
Section=ResponseStatusLine"És bezáródik az Apps menü.Esetleg valami javallat?
-
Kapanyél
őstag
XEJF5-tel nem érdemes próbálkozni, az XDJF3 CSC-vel rekurzív újraindulás...
-
Kapanyél
őstag
Világos, de szeretném az új CSC fájlt is ráizgatni. A Kies-szel XXJF4-XDJF3 kombót ad, de multiflessel így nem működik.
De győzelem, sikerült kicseleznem: XXJF1 bootloader és FSS-et használva a többi mehet az XXJF4-ből, ill. a CSC az XDFJ3. Így SW VER : S8500XXJF4 CSC VER: S8500XDJF3Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
Igazság szerint én kerülni akarom ezt az egész buherálást. Hozzá sem nyúltam volna, ha nem cumizok be egy nem magyar vasat. Becsületemre szóljon, hogy megdolgoztam a végeredményért. Az meg extra szívás, hogy pont most jött ki hivatalosan is egy új flash hozzá.
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs