- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
legiaap
félisten
Mi az 5-ös minit fel lehet tolni rá?
Én felmentem az opera oldalára és ott nem találtam, hogy a Badát támogatná.
Vagy simán Javas cuccként lehet feltenni?
De amúgy lesz majd szerinted google maps progi is?
A wave-en van olyan funkció, hogy theme, ahol csak egy van jelenleg, de szerinted nem lesz majd ott később helye újabbaknak?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz legiaap #3052 üzenetére
Mi az 5-ös minit fel lehet tolni rá?
Én felmentem az opera oldalára és ott nem találtam, hogy a Badát támogatná.
Vagy simán Javas cuccként lehet feltenni?Igen! Java alkalmazásként felmegy simán.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
válasz legiaap #3052 üzenetére
Sima Java cucckent megy fel.
Nem hinnem hogy keszulne kulon Maps alkalmazas, minek az?
A Samsung meg nem adott ki temakeszito eszkozt, talan egyszer fog es ertelmet nyer az az opcio - de a hatterkepen kivul mast akkor se fogsz valtoztatni a home kepernyon, az szinte biztos.
“All nothings are not equal.”
-
Pola-Roid
aktív tag
KIES azt irja, hogy a naptarbejegyzeseket nem tudja frissiteni az Outlook-kal, "a funkcio hamarosan elerheto lesz". Ez valami vicc, vagy csak nalam van ilyen gebasz?
2-3 eves telefonjaimmal ez lazan megoldhato volt, egy ilyen felso kategorias keszuleknel ez nem alap??? Mondjuk nem neztem utana, mert eszembe sem jutott ilyen, hogy nem mukodik, de ha ez nem valami hibajelenseg, hanem tenyleg ezen a szinten van, asszem keresnem kell masik telcsit. Pedig amugy nagyon tetszene, de ez eleg durva. -
peterk
senior tag
válasz Pola-Roid #3055 üzenetére
Pontosan ugyanitt tartok én is. Olyan alap dolgok hiányoznak, ami eszembe sem jutott, hogy hiányozhat. Pl. a teljes outlook szink., a gyorstárcsázás, vagy éppen, hogy nem tudom visszatölteni az sms-eimet a Kies-el a telefonra. Simán ellennék Skype vagy Google Maps nélkül, de ezek az alap funkciók nagyon hiányoznak, ezért nálam is libikóka van egyelőre aközött, hogy megtartsam vagy másikat vegyek.
u.i.: A hangtárcsázást sem találom. Béna vagyok, vagy ez is missing?
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
pitimany
tag
Üdvözlök minden jelenlegi és leendő Wave tulajt!
Egy hete használom megelégedéssel a készüléket
Előtte N97 minim volt, stabilan működött, de lassú volt, borzasztóan rossz rezisztiv kijelzővel.
Még előtte Samsung Omnia 2-t használtam, azonban a jó hardvert a kaotikusan és hisztérikusan működő win mobil 6.5 tönkrevágta.
Nekem most úgy tűnik a Samsung a jelenleg elérhető legjobb hardvert egy fiatal, de lényegében komolyabb hiba nélkül, stabilan működő szoftverrel ötvözte, és midezt olcsón adja, tehát a Samsung Wave szerintem most a legjobb ár-érték arányú smartphone a piacon.
Amit hiányolok a külső, nívós alkalmazások, főleg a navigáció, de ez remélhetőleg pozitív irányban változni fog, illetve, hogy kevésnek érzem a beállítási lehetőségeket, látszatra egyszerű a szoftver, de lehet, hogy ez a stabil működés ára.Lenne néhány kérdésem, hátha valaki tudja a választ:
1; SMS írásnál miért csökken le 160 karakterről 70 karakterre a rendelkezésre álló mennyiség, amennyiben ékezetes magyar betűket használok? Van-e olyan beállítás amivel ez kiküszöbölhető, de ne azt mondjátok, hogy állítsam ékezet nélkülire
2; Van-e lehetőség arra, hogy lezárt telefonon fogadott hívás után a képernyőzár automatikusan visszaálljon, vagy mindig manuálisan kell végrehajtani?
3; Naptári jelzőhangként be lehet e állítani általam felmásolt hangot a gyári vérszegény "on time" helyett úgy, hogy mindig az legyen az alapértelmezett, és ne kelljen mindig keresgélni?
4; Tudtok-e valamit arról, lesz e 07.20.-ig valamilyen navigáció badára, illetve, hogy ha netalán nDrive és Sygic is megjelenne, melyikre érdemesebb beruházni, melyik a jobb? Nekem eddig csak igom volt, ez az etalon.firmware verzió: S8500XXJEE/S8500OXDJED
Minden jót mindenkinek, és előre is köszönöm a válaszokat!
-
válasz pitimany #3058 üzenetére
1) De azt mondjuk. Ez nem hiba, a GSM szabvány így működik: ha jobbra dőlő ékezeteket használsz, akkor Unicode karaktereket kell használni, így egy karakter 7 bit helyett 16 bitet foglal, ergó 160 helyett csak 70-et írhatsz. Vagy ne használj ékezeteket, vagy használd a balra dőlő verzióikat. Ha eddig azt hitted, hogy a telefonjaid (pl. az N97) 160 normális ékezetet elküldött, súlyos tévedésben éltél. A Symbian levágja az ékezeteket a háttérben.
2) Nem hinném hogy opció lenne rá, bár nekem hamar vissza szokott zárni.
3) Nem tudom, nem használom a naptárat.
4) Miért olyan fontos dátum a huszadika? NDrive rulez (állítólag), de kiszámíthatatlan, mikor tudjuk végre megvenni őket. A gyári Route 66-hoz lehet már most is licencet vásárolni, de én arra biztos nem pazarolnék pénzt - a keresése egy kalap szart sem ér. Még szerencse hogy nem navigálok.
“All nothings are not equal.”
-
leslieke
Jómunkásember
válasz pitimany #3058 üzenetére
3, Másold be a Saját fájlok- > Hangok -> Jelzőhangok mappába amilyen jelzőhangot szeretnél. Csengőhangot meg értelemszerűen a csengőhang mappába.
Ja, és ne a memóriakártyára, hanem a telefon saját memóriájába!
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Mandarinn
senior tag
Ha jól tudom ez a töltős USB kábel szabvány. Valamelyik Nokiának is ilyen volt ha jól emlékszem. Az lenne a kérdésem, hogy mi ennek a kábelnek a neve? Szeretnék venni még egyet.
-
kcst
tag
Karma testvér, hogy ez nekünk eddig nem jutott az eszünkbe...!
Hát a widgetek közt cinkos, aki... akarom mondani... a widgetek közt mi a túró az a Samsung apps...! Tessék csak kihúzni az indítóképernyőre, leokézni fogaskerékkel és láss csudát... Megy az Apps, kipróbáltam, telepítettem is vele progit, működik. FULL F4 alatt! (Én már lusta vagyok megint visszatenni az F1-et, megvárom az F6 FULL-t, ázsiai firmware-ben már van sima F6...)
iPhone 4 32 GB
-
-
kcst
tag
Ja, bocs, most, hogy megnéztem, nekem sincs, de 20:44-et mutat, se többet, se kevesebbet...
Mondjuk fura, hogy a "Budapest +1" időzónából kettő is van, de ez korábban is feltűnt nekem és akármelyiket állítom be, ugyanaz az eredmény.
Nektek egy órával kevesebbet (vagy többet) mutat? Ne már...
iPhone 4 32 GB
-
csimmasz
aktív tag
Valaki használja már az opera 5 mini-t?
Probáltam feltenni de mindig azt irja hogy file" non valido"
Pedig az opera hivatalos oldaláról szedtem.Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
pitimany
tag
Kedves Karma, Leslieke, Migabi24!
Köszönöm a válaszokat.
A 07.20.-i dátum csak nekem fontos, akkor indulok nyaralni, külföldre, autóval és hát a papír térképem kissé elavult. -
nVIPER
senior tag
Megtetszett ez a tisztafekete wave.. Le is cserélném rá az enyémet . Ha valakit érdekel van eladó wave-m .
-
dokesz007
aktív tag
Hy mindenki,
nem tudjátok kedves tréfamobil mikor szándékszik kiadni a telefont végre?
Június végével hitegettek de már június közepe felé haladunk...
Valakinek infó?
Előre is köszi.
---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---
-
csabám
addikt
üdv mindenkinek. a telenor repertoárjába mikor fog felkerülni a wave, nem tudja vki? előre is kösz.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Didu77
csendes tag
Sziasztok, egy gyors kerdes: valakinek megy a kies kapcsolat bluetooth-on keresztul?
Szuper dolog: ha valakinek van halozati media lejatszoja (pl. popcornhour) akkor le tud jatszani egyfajta push modban media fileokat (kep, zene, film) anelkul, hogy barmit kellene alitani.
Peace
-
AS
félisten
Google Map nagyon jol megy netröl azzal nincs baj
Ndrive meg idővel jön mivel már kész van..Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
törölt tag
Üdv!
A fülesen vannak médiavezérlő gombok? -
csabám
addikt
üdv mindenkinek. a telenor repertoárjába mikor fog felkerülni a wave, nem tudja vki? előre is kösz.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
user137
őstag
Konkrétan Hannoverig elnavigálni mondjuk semmibe nem kerül, csak olvasni kell tudni a táblákat (Budapest, Bécs, Passau, Nürnberg, Hannover - vagy ugyanez Pozsony felé). Hannoverben a lokális navigáció sem biztos mondjuk, h a legolcsóbb roaming datával.
Ellenben van Route66 (Navigation menüpont), ingyen van a térkép, navigálásért 2k/hó, ha egy külföldi útra mész, ennyi költség talán belefér. Ma reggel kipróbáltam a programot, korrekt, gyorsan követi az autót, rakásig van POI-val, sebességfüggően dinamikusan zoomol, ismeri a legújabb utcákat is (teszt: XIII Dunavirág utca). A tervezésről nem tudok nyilatkozni, mert nem aktiváltam.
[ Szerkesztve ]
-
peterk
senior tag
Szia,
Nekem furcsa módon nem megy a GMaps. Ha elnavigálok az oldalra, akkor kiírja, hogy a mobilos verzió nem kompatibilis a készülékemmel, de a normál verziót megnyithatom ha akarom. Ha rányomok arra, hogy nyissa meg, akkor meg visszadob a google kereső oldalra. De akkor is oda kerülök, ha direktben beírom az URL-t...
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
Quasi_modo
nagyúr
Google Map nagyon jol megy netröl azzal nincs baj
Hát pont ezzel van a baj. Ha kimész a falvak közé, ott csak az a navi jó, ami offline is életképes. A többi ott meghal. Másrész miért egyem az akkut a folyamatos netkapcsolattal, na egyébként éppen nincs rá szükségem ? Nem akarok hozzá nőni a nethez.valami
-
legiaap
félisten
válasz Quasi_modo #3097 üzenetére
A google maps-ot lehet offline is használni?
Mióta?
Nekem elég a google maps, nem használok navit. Windows mobilon sem igen használtam igo-t, inkább a maps-ot.Többiekhez más kérdés:
Van olyan widget, ami több mindent mutat, és annak a tetején van az időjárás.
Azt meg lehet oldani, hogy a több dolog közül csak az időjárást mutassa?
Vagy van külön időjárásos widget?[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Seed szerver topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OLED TV topic
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs